by 9a2jg » Wed Dec 23, 2020 2:14 pm
Da je za nju da lovu iz svoga žepa, čuva bi je. Iako osobno mislim da to nije "njegova" briga, ima ih on prikoviše povrh R0 !
RK Marjan se u životu nije izborija ni za jednu lokaciju, ona dva PPS-a u Spinutu, na vrhu nebodera je osigura Velat i JRM.
E sad, usporedi to sa tri PPS-a u gradu, radionice na dva mista, UKV PPS u ulici Prvoboraca, ZOO vrt na Marjanu, Gljiva na Marjanu, Druga vidilica na Marjanu, lugarnica Sedlo (di je bila R0), PPS u Domu omladine, plus tehnička radionica, PPS u atomskom skloništu na Blatinama, vlasništvo Narodne tehnike. Mi više od 10, oni nijednu. Znaš zašto ? Zato šta nisu nikad u životu podmistili leđa, obraz, i vraćali usluge...
A što se tiče Zvjezdanog sela, od nas tri, koji smo stigli na kamenjar, i tukli macon, mašklinon, i polugon, da može terenac proć, umrli su dvojica, Jakša i Futa. Ja, dok sam živ, im neću dati mira, i pronositi ću istinu. Ona glasi : Objektom se koriste i gazduju oni koji nisu makli nožnim prstom, pri tome, naravno, ne mislim na astronome, iako se ni oni nisu pretrgli u rađi.
Sve ono šta Rolando meće po tom objektu je devastacija lokacije, i gateway, i APRS i repetitor R0. Lokacija se kontaminirala, a treba je privesti osnovnoj funkciji , koja je projektirana i urađena.
U međuvremenu su došli neki novi klinci, koji se znaju nametnuti, i promovirati, poneko i uhljebiti, a da se ispuni ona čuvena dalmatinska : Jedna generacija stiče, druga rastiče...
Ne moram još bacat sam sebi sol u ranu, pa napisati da na godinu bude 5 do 6 turističkih posjeta CB-aša, amaterima ulaz zabranjen.
Naročito onima koji su doma nosili krvave žulje, umjesto raznih Vrančića...
Tako i treba. Kako ti ono reče : Za ideale, ginu budale...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja