Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a2jg » Mon Dec 21, 2020 4:14 pm

100 dana je za one koji su "novaci", "gušteri", rookie, ili kako hočeš. Od ovih 7 , 4 su već ogrezli u ovome, nema popusta, ni pardona.
Baš kako je rekao Rade Končar na fašističkom sudu u Šibeniku : Milosti na tražim, niti bih vam je dao.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Dec 21, 2020 5:04 pm

Opet se vraćamo u prošlost! "Rat je iza nas,okrenimo se budućnosti": reka je jedan slavni zapovjednik. ;)
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Dec 21, 2020 5:11 pm

Povijest je majka svih nauka, i učiteljica života.
U životu nema situacije koja se već nije dogodila, samo su drugi akteri, i drugo vrijeme.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 22, 2020 6:54 am

Ima i ona:"Za ideale ginu budale!" Nije za bacit.
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Dec 22, 2020 8:13 am

To je, meni i Zlatku, u odvojenim razgovorima, reka samozvani doajen, samo na drugi način. Ko tako misli, ja ga mogu samo žaliti. No, te i takve ne smeta koristiti tekovine tih "budala", od dobrih (i preranih) mirovina, do mnogih drugih beneficija. Nisam zavidan, ali oni ne znaju koliko im je dobro, zahvaljujući nama.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Dec 22, 2020 7:32 pm

Da bi čovek reč rekel. More i ta.
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 23, 2020 10:34 am

Iznad ZS-a zora sviće, dobro doša predsjedniče.....

Je li tražio mandat, je. Da li ga je dobio, je. Da li će biti dobar, ne znamo. Oće li biti bolji od Pilata, dakako, bar to nije teško.

Nešto drugo mene kopka, predsjednik u CIG-u, (dobrovoljni) tajnik u CBM-a, predsjednik HRS-a, šta je u ove tri funkcije zajedničko ?
Ne pada vam na pamet ? Svaka od te tri funkcije, po Statutu , nosi i funkciju odgovorne osobe ! Osnovano pretpostavljam da je, najmanje na jedno od ta tri mjesta likvidator. I slijepac vidi da je u sukobu interesa. Javno sam tvrdio da je bio u sukobu interesa i do sada, a sada pogotovo.
Ali, pametan je on, shvatiti će koji mu trebaju biti prioriteti, pa će preraspodijeliti dužnosti, obaveze i odgovornosti.
Jer, kad san pročita neki dan u Slobodnoj Dalmaciji da je održa predavanje u sklopu Festivala Tehničke kulture u školama, izletilo mi je iz usta : Multipraktik !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 23, 2020 1:52 pm

Da bar ugasi ovu "jadnu" splitsku nulu da nije NON-STOP na predaji.Žaj mi je tog uređaja.Izgorit će mu izlaz. :(
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Dec 23, 2020 2:14 pm

Da je za nju da lovu iz svoga žepa, čuva bi je. Iako osobno mislim da to nije "njegova" briga, ima ih on prikoviše povrh R0 !
RK Marjan se u životu nije izborija ni za jednu lokaciju, ona dva PPS-a u Spinutu, na vrhu nebodera je osigura Velat i JRM.

E sad, usporedi to sa tri PPS-a u gradu, radionice na dva mista, UKV PPS u ulici Prvoboraca, ZOO vrt na Marjanu, Gljiva na Marjanu, Druga vidilica na Marjanu, lugarnica Sedlo (di je bila R0), PPS u Domu omladine, plus tehnička radionica, PPS u atomskom skloništu na Blatinama, vlasništvo Narodne tehnike. Mi više od 10, oni nijednu. Znaš zašto ? Zato šta nisu nikad u životu podmistili leđa, obraz, i vraćali usluge...

A što se tiče Zvjezdanog sela, od nas tri, koji smo stigli na kamenjar, i tukli macon, mašklinon, i polugon, da može terenac proć, umrli su dvojica, Jakša i Futa. Ja, dok sam živ, im neću dati mira, i pronositi ću istinu. Ona glasi : Objektom se koriste i gazduju oni koji nisu makli nožnim prstom, pri tome, naravno, ne mislim na astronome, iako se ni oni nisu pretrgli u rađi.
Sve ono šta Rolando meće po tom objektu je devastacija lokacije, i gateway, i APRS i repetitor R0. Lokacija se kontaminirala, a treba je privesti osnovnoj funkciji , koja je projektirana i urađena.
U međuvremenu su došli neki novi klinci, koji se znaju nametnuti, i promovirati, poneko i uhljebiti, a da se ispuni ona čuvena dalmatinska : Jedna generacija stiče, druga rastiče...

Ne moram još bacat sam sebi sol u ranu, pa napisati da na godinu bude 5 do 6 turističkih posjeta CB-aša, amaterima ulaz zabranjen.
Naročito onima koji su doma nosili krvave žulje, umjesto raznih Vrančića...
Tako i treba. Kako ti ono reče : Za ideale, ginu budale...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Dec 23, 2020 3:10 pm

Nisan to ja reka već neki drugi,davno...
Nažalost,često to tako i bude. :(
A ja san to shvatija,odmaka se,odjeba od sebe sve takve i sad mi je skroz dobro. ;)
Gledam samo šonete u Slobodnoj. :D
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK