by 9a2jg » Sun Nov 15, 2020 7:45 pm
Kako smo večeras ugledali zapisnik sa 3.sjednice IO-a, održane 9. listopada 2020. , to sam pod točkom 5. dnevnog reda pročitao i slijedeće "imenuje se Zlatko Matičić za privremenog QSL managera...".
Nešto sam tako i pretpostavljao, kad mi je jedan prika neki dan rekao da se rečeni potpisuje kao v.d. Kao prvo, privremeni i v.d. nije isto. Kao drugo, ako se netko imenuje privremeno, onda iduća rečenica treba biti "a najduže, do tada i tada". U tom roku treba objaviti natječaj, pa neka se javi tko smatra da je sposoban i ima kapacitete. Jedan je kandidat neki dan umro, ostala su još tri, zašto im ne dati šansu u jednom fair i transparentnom procesu.
Vidjeli smo, a o tome sam ja pisao, bez da sam vidio ovaj zapisnik, da nije "ništa za ništa", postoji kvartalna naknada od 5.100 kuna za privremenog managera, a postoji i oprost članarine klubu Brdovec i Tule i Vužić za 2020 i 2021.
Ovo ne pišem zbog faktografskih podataka koje su čitatelji mogli sami pročitati i u danas objavljenoj odluci (da su htjeli). Pišem zbog namjernih laži koje nam proturaju, i pišu, po HRS forumu, da su karte koje smo dobili, citiram, "sortirali neki dobri ljudi u HRS-u", i da smo ih dobili, maltene, njihovom dobrom voljom.
Da je na djelu teška partizanština svjedoči i moj (prije) opisani izgled paketića, koji mi je stigao. Kud one kile kuverata s mjehurićima, iz skladišta HZTK ?
I na kraju, ali ne i zadnje, fali ključno , adresa na koju ljudi trebaju poslati svoj paket, ili paketić.
Odgovor na to pitanje čekamo "samo" 9 mjeseci. I noseća žena bi već rodila.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja