IOCA

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: IOCA

Postby 9a6r » Sat Jun 27, 2015 5:15 pm

Ti Koki ne razumiš da je rad sa MLADIMA prioritet.Isto kao i ARG.Što iza brzinskog tečaja na opsegu nema nikoga ni na SSB a kamoli CW nema veze.Važno je da se tečaj održao,pokupili novci,laureati pokupe slavu,šolde i onu diplomčinu od metra za na zid.Papir sve trpi!
Sve je to ajla-bajla :?
K....c a ne RA.

73,9A6R.
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jun 27, 2015 5:55 pm

Je, ja ne razumin, ja san "zalupati seljak", meni stvarno u staru i sidu teštu ne ide kako side glave koje sjede u IO-u, No-u, skupštini HRS-a, a i šire, ne reagiraju , kad im opsjenari, stoput vještiji od Houdinija, Davida Copperfield-a, Munhausen-a, Potemkin-a, prodaju muda za bubrige, i to već lijepi broj godina. Ni Anderssen to ne bi bolje opisao. Tipični japanski kanister (bidon, demejana) od 5 l, u koju stane 25 ! Podsjeća me na onega iz škvera, kad je ukra nakovanj, pa ga stavija šegrtu na škinu , da ga iznese, kad su ga uvatili na porti, on in govori : Ne zna dite šta je 80 kili, ne sudite ga...!

Mi dva desetljeća živimo u lažima, i to svaki dosadašnji predsjednik HRS-a ima proporcionalne "zasluge" za to, ali cijenim da su "zasluge" Pere, Kreše, Mate i Pukija, nešto "jače". Osim toga, demokracija u društvu jača, ljudi više govore, ne možeš ih više strašit, ni ADEZE-om, ni tajnim službama, ni ičim... Rekli bi u Dalmaciji : Temperani smo...

Sa Jaruna su me zvala dva jednoslovca, vele, Koki, istina je što pišeš, ali, smanji malo doživljaj ! Ta dvojica nisu među onim s kojim je Djani priča...

Znači, golema većina zna sve, a svi se ponašaju kao da je u Dalmatinskoj jedini izvor meda i mlijeka u Hrvatskoj.

Jedini dobar primjer usporedbe je sa Olimpijskim odborom i Sportskom TV. Potrošili su kišu božju, ali samo na ODREĐENE sportove, i ODREĐENE sportaše, i zavili u crno ostali hrvatski sport i sportaše.

Zar nije tako i u HRS-u ? Jest, još i gore. Osnovna djelatnost donosi novce, oni te novce arče na ARG, izlete, sastanke i politička izaslanstva tipa Kosovo i Metohija.
Po tisućiti put kažem, nisu krivi ONI, nego članovi, klubovi, i njihovi kvazi zastupnici, koji im daju formalni legitimitet i pravni okvir, ali sve ostalo je gadljivo, do zla Boga.
Par osoba to koristi, za svoju osobnu promidžbu i uspinjanje na ljestvici priznanja HZTK, društvenih novaca, i doživotnim pozicijama.

Šapću meni da su tako neki i zaposlili djecu u državnim ustanovama. Nije meni krivo, neka su, i ja bi da san moga. Jedan jedini put san iša molit za svoje dite, radioamatera, i pojija govno.
Ali, ima Boga, i ne plaća Bog svake subote. Ja i moje dite smo , Bogu hvala, preživili, a on se, valjda, gadi san sebi, kad se ujutro brije, i vidi onu falšu spodobu u zrcalu.

Nisan još ni počeja pisat. Užgat će se ovo lito prst, bez daljnjeg...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jun 27, 2015 8:58 pm

Znaju svi da mi govorimo istinu, samo istinu i ništa drugo nego istinu.Zato nam i stižu SMS-ovi,E-mail-ovi,dahće se u telefonsku slušalicu,dižu se na zadnje noge.
Bodemo u sridu ka i naši alkari u Sinju.I bost ćemo svaki Božji dan dok se ova žgadija iz D12 ne izbaci iz fotelja.
Jel ovo u što se pretvorio HRS,nekoć ELITA u tehnici to je sramotno pa i na granici izdaje RA pokreta.
Svi gledaju samo sebe i svoj sitni interes ko da je ovo posal,obiteljski obrt.
Ko go je tamo gricka sve ove godine ka miš a projekata nema.Ko bira te face u P.M.?
Ako nisu sposobni i neznaju neka odu i prepuste drugima.
Drugi će teško bit gori od ovih! :( But,never say never again. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jul 01, 2015 7:51 pm

Ajmo bili...!
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Jul 02, 2015 11:24 am

Moj insider veli da HRS vrhuška nije dala Neni ni lipe za promidžbu IOCA programa ! Kad Neno to shvati, bit će pisma A sad adio.....

Njima je bitno da se vrte reklame za ARG izlete desetak, uvijek istih, osoba. Zašto je tu Oto i članica Povjerenstva za rad s mladima ? Slučajno ? Ta nemojte mi kas'ti !

Moj predsjedniče, da imaš m od morala, dao bi ostavku. Jer su narodi i narodnosti Hrvatske tako zaključili.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jul 02, 2015 9:51 pm

OČEKIVANO :!: :x

9a6r
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jul 03, 2015 8:42 am

Ma Neno to stvarno radi brzo i efikasno, baš kao i Mato prije njega, samo, niko u povijesti nije napravija vitamine od govna, tako i on ne može (skoro) ništa bez financijskih sredstava.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Jul 05, 2015 8:12 am

Malo smo korigirali standing na HR, iako je to daleko od pravog stanja... Di su puste karte od Branka (iz Komiže), Emira (od Bijelca, nadalje...), Austrijanaca, Belgijanaca...
A, da ne grišin dušu, možda po japanela čeka na HRS birou ? Potrošilo se za ARG i ZRF pa nema za biljege ? Samo in je 1AKL uplatio 1.400 kuna, oni nama 17 nazad, nema toga u Burkini Faso !
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Jul 13, 2015 2:00 pm

Ovo je valjda Emir stavio da mene rajca
http://www.inet.hr/9a6aa/slike/around.jpg
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jul 14, 2015 6:24 am

http://www.hamradio.hr/index.php?topic= ... 9#msg64665

Ama ljudi, ne čekam ja QSL-ku 9A10C, nego 9A0CI/p, CI-960, Kamik od tramuntane ! I niste vi manageri, nego Emir.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK