Masa tih nazovi novinara su u biti plaćena piskarala i primitivci.Nisi primjetija da stalno huškaju ljude na svakoga,poglavito ako je desno,pa makar i milimetar.
Samo o ove dvi rečenice bi moga napisat nekoliko (suvislih) kartica teksta. Nije sve crno-bijelo. Prva je, nepobitna, istina da je pravo novinarstvo izgubilo skoro sva svoja osnovna obilježja. Ono ljudi šta je ostalo radit, preživljava, piše po naputku gazde, u svakom mediju ima više "filtera" nego onih koji pišu. Pisatelj mora zadovoljiti te sve filtere, i gazdu, a gazda mora , konačnim proizvodom, zadovoljiti naručitelja. Da bi to funkcioniralo, te se jadnike (pisatelje) drži na kratkim ugovorima, od jednog, do 6 mjeseci, s stalnim Damoklovim mačem iznad glave, slaba plaća, uvjeti rada užasni. Sve provjereno na izvoru.
Ne slažem se ni s tezom da huškaju ljude (btw. to si "prepisa" iz komentara stalnih osoba , "zaduženih" za određene komentare), jer odavno smo se suglasili da ničije pisanje ne može promijeniti neke bitne stavove odraslih ljudi.
O Torcidi sam, neki dan, napisao sve bitno, tako da se ne ponavljam, jedino novo što ću napisati jest moje mišljenje da ona nije, ni "desna", ni "desničarska", no, Bože moj, u svakoj oranici žita, ima i pokoji kukolj, to ide po prirodi stvari. Te minorne, iskorištavaju neki drugi desni krugovi, koji nemaju veze s Torcidom, samo se iza njenog imena sakrivaju, kad nešto zaseru.
A o "izjavama glasnogovornika" Torcide, Brača i Splita me ne pitaj ništa, najmanje što mogu napisati jest da nisu svoji, nisu na visini zadatka, i ne rade dobar posao, ni kratkoročno, ni dugoročno, za Torcidu.
Dosta je, još uvik je + 31 C.........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja