Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Sun Jun 16, 2019 1:56 pm

Sa jučerašjim danom, iselilo se 348000 Hrvata i Hrvatica,građana RH,da se netko ne nađe uvrijeđen jer mi nije namjera. :o
To je 23 puta više ljudi nego što je poginulo u obrambenom Domovinskom ratu :!: :!: :( :cry:
Godišnje "izvozimo" oko 60000 ljudi i po tome smo na prvom mjestu u EU :!: :shock:
Dnevno, dva puna autobusa ode na put bez povratka,uglavnom. :?
Treba li dalje išta komentirati :?: :roll:
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 16, 2019 2:29 pm

Znaš kako to funkcionira ? Mecena da lovu, u kešu, bez ijednog traga. Od nje se plaćaju članarine za dvije vrste osoba, prve, koji postoje, ali ne znaju da su članovi, i za druge, kojima to nije matični klub, ali se pika za kvotu članova, da se prevali magična brojka 30, od Daruvara, preko Vukovara, Gomilice do Splita i Supetra. Kriminalna radnja, s ciljem daljnje prijevare na izborima, je izvršena, a ne moreš ništa dokazat, jer se sve baratalo kešom, i sve "pokriveno" priznanicama i uplatnicama.
Ali, nesta para, nesta prijatelja. Oni malobrojni, ojađeni, pravi, članovi su otvorili dušu, počeli pričat..... Aj ća...

Kad će novi subvencionirani uređaji ? Izborna skupština za manje od godinu dana. Sindrom Jeftićeve liste.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jun 16, 2019 2:48 pm

Pitaj onoga crvenog iz Milne.
Ne radim ja sa subvencioniranim uređajima.Svi moji su cash and carry.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 17, 2019 1:23 pm

https://www.index.hr/vijesti/clanak/zam ... 93669.aspx

A šta je Koki pisa ? Isto to, samo na drugi način. Nas izbaciše iz prostora zbog neplaćanja, a njih useliše , iako su, u startu, znali da neće ništa plaćat ! Predračun popravaka njihove devastacije se mjeri stotinama tisuća kuna ! Više nego 25 godina najma radio klubu, koji je izaša dostojanstveno ! Veći su kriminalci u Banovini !
Lako van se zajebavat s milanskin bojnikon...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 17, 2019 5:54 pm

Rugao se poklopac loncu a oba crna.Smeće od portala.Samo im je do što više klikova a klikovi nose lovu! :x Ali ima još takvih portala,nažalost.Masa tih nazovi novinara su u biti plaćena piskarala i primitivci.Nisi primjetija da stalno huškaju ljude na svakoga,poglavito ako je desno,pa makar i milimetar.Ko ih nezna,skupo bi ih platija.
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Jun 17, 2019 7:18 pm

Masa tih nazovi novinara su u biti plaćena piskarala i primitivci.Nisi primjetija da stalno huškaju ljude na svakoga,poglavito ako je desno,pa makar i milimetar.

Samo o ove dvi rečenice bi moga napisat nekoliko (suvislih) kartica teksta. Nije sve crno-bijelo. Prva je, nepobitna, istina da je pravo novinarstvo izgubilo skoro sva svoja osnovna obilježja. Ono ljudi šta je ostalo radit, preživljava, piše po naputku gazde, u svakom mediju ima više "filtera" nego onih koji pišu. Pisatelj mora zadovoljiti te sve filtere, i gazdu, a gazda mora , konačnim proizvodom, zadovoljiti naručitelja. Da bi to funkcioniralo, te se jadnike (pisatelje) drži na kratkim ugovorima, od jednog, do 6 mjeseci, s stalnim Damoklovim mačem iznad glave, slaba plaća, uvjeti rada užasni. Sve provjereno na izvoru.

Ne slažem se ni s tezom da huškaju ljude (btw. to si "prepisa" iz komentara stalnih osoba , "zaduženih" za određene komentare), jer odavno smo se suglasili da ničije pisanje ne može promijeniti neke bitne stavove odraslih ljudi.

O Torcidi sam, neki dan, napisao sve bitno, tako da se ne ponavljam, jedino novo što ću napisati jest moje mišljenje da ona nije, ni "desna", ni "desničarska", no, Bože moj, u svakoj oranici žita, ima i pokoji kukolj, to ide po prirodi stvari. Te minorne, iskorištavaju neki drugi desni krugovi, koji nemaju veze s Torcidom, samo se iza njenog imena sakrivaju, kad nešto zaseru.

A o "izjavama glasnogovornika" Torcide, Brača i Splita me ne pitaj ništa, najmanje što mogu napisati jest da nisu svoji, nisu na visini zadatka, i ne rade dobar posao, ni kratkoročno, ni dugoročno, za Torcidu.

Dosta je, još uvik je + 31 C.........
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Jun 17, 2019 11:37 pm

Svaki link(pa i tvoj)njima donosi dobit.Ne samo tom portalu,razumije se.Te činjenice je malo ljudi uopće svjesno.Ne kažem da ti nisi ali onda tim i gore. :(
U tu zamku ne upadam.Ne "linkam"nikoga :!: Zašto bi ih reklamira i donosija im dobit a oni meni za uzvrat ništa :?: Prst na čelo
LP
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Jun 18, 2019 6:43 am

To o linkanju i "dobiti" si napisa više puta. Nisi svatija zašto ja, i meni slični pisatelji to rade. Ne radi nečije dobiti , svakako, nego radi prostog razloga što dobar novinar za svaku tvrdnju mora podastrijeti izvor, ako ga ima, i ako je javan. To sam naučio 1971.g. kad sam pisao za Vjesnik u srijedu, popularni VUS.

Osim tog notornog razloga, ima još jedan, značajan, ljudi su se dosta ulijenili,ne čitaju dovoljno, i, ako netko čita moje retke, bez adekvatnog linka neće nikada dobiti potrebnu širinu problematike o kojoj se govori.

I za kraj, ali ne zadnje, ponavljam za one koji malo čitaju, Nacional i Index su "otkrili" 90% velikih afera, pljački i lopovluka, u RH, od 1992., do danas.
Da je to Slobodna, citirao bih nju, ali nije. Korijeni leže u vlasničkoj strukturi, ali, to je jedna druga, ne manje "zahvalna" tema.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jun 19, 2019 6:39 am

Hrvatski radioamaterski savez u suradnji sa izvršnim organizatorom RK Novi Bokanjac, od 18. kolovoza do 25. kolovoza 2019. godine organizira Ljetni kamp za mlade radioamatere u CTK Zvjezdano selo na Mosoru.

Nešto u ovom tekstu ne paše. Ili lokacija, ili organizator ? Prvić ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 19, 2019 7:01 am

Odakle je ovaj RK? Iz koje Županije?
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK