by 9a2jg » Sun Feb 03, 2019 11:50 am
Danas se na misama čita, iz evanđelja po Luki, kako je Isus prvi put propovijedao u hramu, i izrekao, kako nijedan prorok nije dobrodošao u svojemu kraju !
Tako nam je i u običnom , ovozemaljskom , životu. Svi me tapšu po ramenima, šalju telefonske i SMS poruke potpore, no nijedan da ozbiljno razgovara sa svojim zastupnikom u skupštini HRS-a, ili, ne daj Bože, da napišu pismo HRS-u. Po repetitorima i simpleksima me mnogi pitaju, kad će QSL-ke, kao da sam ja glasnogovornik HRS-a ! Dok je pokojni Žika bio tajnik, nisi trebao pitati, jer bi pošiljka bila tako redovita, da si po njoj mogao sastaviti kalendar.
Erozija QSL biroa je počela s Perinim predsjednikovanjem, a pod Pilatovim doživjela klimaks. Dublje ne može. Dno dna. Iza toga ostaje samo privatna tužba, kluba, ili pojedinca, morti oboje, za unaprijed naplaćene, a nikada izvršene usluge.
Osobe koje to rade su kriminalci, za sada neosuđeni, što ne znači da neće biti. Jer, u ovaj grijeh nečinjenja i NAMJERU neizvršenja ugovorne obveze, za koju su unaprijed dobili novce, su ušli smišljeno i namjerno.
Cilj njihove rabote je da se klubovi i pojedinci dišperaju, i napuste HRS, jer možebitno djelovanje QSL-iranja je jedina spona članstva i HRS-a, već petnaestak godina. Oni su ošacovali da su im pusti klubovi samo "teret", lakše bi im bilo manipulirati s manje klubova, koji, opisanom izbornom akrobatikom, imaju dovoljno zastupničkih ruku. Na sve su mislili.
Sve su kutove "pokrili" samo nisu mislili na jedno, da su radioamateri iznadprosječno inteligentni ljudi. Sve vide, sve razumu, a zašto (još) ne djeluju organizirano, to je do svake osobe.
Neka im sveti Vlaho prosvijetli pamet.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja