Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Arkadija, ili put u svijetlu budućnost

Postby 9a6r » Wed Jan 23, 2019 9:17 am

Vridnija je moja garnitura od dvi stare fotelje i trosjeda u dnevnom boravku. :lol:
9a6r

Postby 9a6r » Wed Jan 23, 2019 9:27 pm

Pobjedila se i ta Francuska.BTW,zadnji put su isto od nas izgubili,2013 u Zaragozi,izbacili smo ih u četvrtfinalu,30:23.Šest godina nisu izgubili na SP-ima.25 utakmica su odigrali bez poraza do večeras.I sad neki majmuni govore da su nam pustili utakmicu?! Koliko zločestog svita ima u RH ! :x
Čestitke našim rukometašima.Barem jedna dobra vijest,sportska doduše.
Bravo,isto ka da san je ja dobija.Neću sada o dvoranama,Obrovcima itd...Ne želim kvarit pobjedu i lipi ugođaj.
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jan 24, 2019 5:00 pm

Pusti Francusku, locirali smo, i identificirali Mirka i Slavka.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 29, 2019 10:59 am

Kako nam javlja naš insider iz metropole, u elektroničkom glasanju je bilo onih koji nisu platili članarinu HRS-u za 2018.g. , oni koji imaju NULA članova, i oni za koje HRS NE ZNA koliko imaju članova, jer nisu dostavili podatke.
Desetke puta smo pisali, zašto Stručna služba ne objavi, s zaključnim uplatama 31.12. prošle godine, koji je klub uplatio članarinu HRS-u, kako za sebe, tako i za svoje članove, i koje ?
Služba platnog prometa to provede i evidentira u cca 24 sata, prema tome, prvi radni dan u siječnju, svake godine, se zna tko jest, a tko nije u kočiji koja se zove HRS !
Ali zašto jednostavno i transparentno, kad može protuzakonito, jer sve informacije moraju biti javno dostupne ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Feb 03, 2019 11:50 am

Danas se na misama čita, iz evanđelja po Luki, kako je Isus prvi put propovijedao u hramu, i izrekao, kako nijedan prorok nije dobrodošao u svojemu kraju !

Tako nam je i u običnom , ovozemaljskom , životu. Svi me tapšu po ramenima, šalju telefonske i SMS poruke potpore, no nijedan da ozbiljno razgovara sa svojim zastupnikom u skupštini HRS-a, ili, ne daj Bože, da napišu pismo HRS-u. Po repetitorima i simpleksima me mnogi pitaju, kad će QSL-ke, kao da sam ja glasnogovornik HRS-a ! Dok je pokojni Žika bio tajnik, nisi trebao pitati, jer bi pošiljka bila tako redovita, da si po njoj mogao sastaviti kalendar.
Erozija QSL biroa je počela s Perinim predsjednikovanjem, a pod Pilatovim doživjela klimaks. Dublje ne može. Dno dna. Iza toga ostaje samo privatna tužba, kluba, ili pojedinca, morti oboje, za unaprijed naplaćene, a nikada izvršene usluge.
Osobe koje to rade su kriminalci, za sada neosuđeni, što ne znači da neće biti. Jer, u ovaj grijeh nečinjenja i NAMJERU neizvršenja ugovorne obveze, za koju su unaprijed dobili novce, su ušli smišljeno i namjerno.
Cilj njihove rabote je da se klubovi i pojedinci dišperaju, i napuste HRS, jer možebitno djelovanje QSL-iranja je jedina spona članstva i HRS-a, već petnaestak godina. Oni su ošacovali da su im pusti klubovi samo "teret", lakše bi im bilo manipulirati s manje klubova, koji, opisanom izbornom akrobatikom, imaju dovoljno zastupničkih ruku. Na sve su mislili.

Sve su kutove "pokrili" samo nisu mislili na jedno, da su radioamateri iznadprosječno inteligentni ljudi. Sve vide, sve razumu, a zašto (još) ne djeluju organizirano, to je do svake osobe.
Neka im sveti Vlaho prosvijetli pamet.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 04, 2019 10:28 am

Jutros me najranije zove prika iz metropole, veli, da li znam da je više od pola prostorija u Dalmatinskoj 12 neiskorišteno ? Odgovorih mu da znam, i ne samo ja, nego i svaki onaj tko hoće da zna istinu, i servirane laži oko QSL biroa. A tako malo treba. Podrazumijeva se, ne s istima, koji su zasrali, do balčaka.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Feb 06, 2019 9:21 pm

Samo onaj koji je istinski operator zna koliko je minuta, sati, i dana utkano u jednu jedinu QSL ! I onda se nađe neka spodoba, kao Janus, na jednom licu se kune u QSL-ke, a na drugom , kao svi patološki bolesnici, uživa u svom ataru moći, jer mu je, eto, dano, ili bolje rečeno, dopalo ga je da odlučuje, da li će netko dobiti SVOJE krvavo zaslužene karte, ili ne. Tu se već ne usuđujem licitirati s dijagnozama, to prelazi moje spoznaje i znanje.

Ali, sve dođe na svoje...
Vederemo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Feb 07, 2019 12:29 pm

Ali to nije sve !

Prvi, i jedini put sam nazvao tajnicu, od njena ustoličenja, ima 13 godina. Vodili smo kratak, sažet i plodonosan razgovor. Pitao sam je samo dva pitanja :
1. Ima li HRS relevantne dokumente, tko je predsjednik, tko tajnik RK Split, tko ga predstavlja, i tko ga zastupa, i
2. Ima li dokument (ispunjeni formular) poslat iz HRS-a svim članicama , radio-klubovima, 11.11.2015. , a koji se odnosi na službeni podatak gdje se šalju QSL karte tog radio kluba (na koju adresu), tko je odgovorna osoba u klubu, njegovo ime i broj telefona za kontakt ?

Kako mi je g-đa Sirovica dala sve točne i potpune odgovore, koji odgovaraju pravom stanju stvari, sukladno zakonu, ja sam joj zahvalio, i lijepo je pozdravio.

Pametnom dosta.

Idemo dalje...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Feb 08, 2019 8:22 am

Kad će se uredit više ta prostorija :?: To si je triba pitat.Hebeš ovu ligadinu.
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Feb 08, 2019 8:59 am

Wrong ! Prevažno je da službeni HRS ima točne podatke. Oni su dokaz da Marinko laže.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK