This call sign record has incomplete details: city/town, .
Other details regarding this record are not shown while we wait for additional data.
Ja sam radio Toma prvi dan ove godine, na prvi dan njegove aktivnosti pod ovim znakom. Samo smo izmijenili raporte, ne želeći mu kočiti trafik, i pile up.
Međutim, već veza iza mene, čovik iz Europe pita što mu znači to 88 ? On lakonski (po mom kućnom odgoju i bezobrazno) odgovori da mu piše na qrz.com !
Čovjeka je lago, jer, kako je onda pisalo, tako piše i sada, tj. ništa ! Ovo naprijed kvotano je c/p prije dva minuta, znači nakon skoro 4 mjeseca aktiviranja !
Čovjeku u Zagrebu je rekao, jedan na jedan, da je to uzeo da uradi što više veza, a da ne znači ništa ! Čovjek mi to prenio isti dan !
Da li je on platio naknadu za taj znak, neka se "vade" muftije iz D-12, pa neka, za promjenu, malo lažu druge, dosta su lagali mene, od inventure, nadalje...
Ovo sa selfspotiranjem je već postalo nacionalna sramota, ne samo od strane Toma, nego i Nikole, koji nas predstavlja u međunarodnim organizacijama !
Koliko je dobro naučio Šiptare, u svom križarskom pohodu, i neki od njih se samospotiraju ! Učenik uvijek nadmaši učitelja ! Ima zemana, ta man'te ih...
A šta ćemo sa drugim pozivnim oznakama na čijim dozvolama za rad ne piše Split, a čuju se iz Splita ? I kud ga ja moran čut, i još snimit na diktafon !
Nisan napisa ni 1 %, stariji ljudi, da ih ne strefi srce, visoki tlak, živci, južina.........
Zar ste sumnjali da ima još ? Ima, da kuda će !