Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a2jg » Mon Apr 27, 2015 5:36 pm

This call sign record has incomplete details: city/town, .
Other details regarding this record are not shown while we wait for additional data.

Ja sam radio Toma prvi dan ove godine, na prvi dan njegove aktivnosti pod ovim znakom. Samo smo izmijenili raporte, ne želeći mu kočiti trafik, i pile up.
Međutim, već veza iza mene, čovik iz Europe pita što mu znači to 88 ? On lakonski (po mom kućnom odgoju i bezobrazno) odgovori da mu piše na qrz.com !
Čovjeka je lago, jer, kako je onda pisalo, tako piše i sada, tj. ništa ! Ovo naprijed kvotano je c/p prije dva minuta, znači nakon skoro 4 mjeseca aktiviranja !

Čovjeku u Zagrebu je rekao, jedan na jedan, da je to uzeo da uradi što više veza, a da ne znači ništa ! Čovjek mi to prenio isti dan !

Da li je on platio naknadu za taj znak, neka se "vade" muftije iz D-12, pa neka, za promjenu, malo lažu druge, dosta su lagali mene, od inventure, nadalje...

Ovo sa selfspotiranjem je već postalo nacionalna sramota, ne samo od strane Toma, nego i Nikole, koji nas predstavlja u međunarodnim organizacijama !
Koliko je dobro naučio Šiptare, u svom križarskom pohodu, i neki od njih se samospotiraju ! Učenik uvijek nadmaši učitelja ! Ima zemana, ta man'te ih...

A šta ćemo sa drugim pozivnim oznakama na čijim dozvolama za rad ne piše Split, a čuju se iz Splita ? I kud ga ja moran čut, i još snimit na diktafon !

Nisan napisa ni 1 %, stariji ljudi, da ih ne strefi srce, visoki tlak, živci, južina.........
Zar ste sumnjali da ima još ? Ima, da kuda će !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Apr 27, 2015 10:33 pm

Znak je dobija MUKTE ali nije važno.Važno je da za recimo klupski jednoslovni HRS-u triba platit 500kn.AMEN

88,9A6R :lol:
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 28, 2015 6:23 am

Gadljivo je da je upravo on tražio NAŠ klupski posebni znak 9A2A ! Zna da klub trenutno nema novaca, i pokvareno je htio iskoristiti tu situaciju ! Ne moram pisati koliko mu je klub dao, i omogućio, ovo samo potvrđuje onu staru : Pomozi sirotu na svoju sramotu !

Ponoviću, nakon pustih desetljeća boravka i iskorištavanja kluba, demonstrativno je napustio klub kad mu nismo tili posudit klupski kombi za preselit (bivšu) ženu ! Da nije žalosno, bilo bi smiješno !

Nije on jedini, ima ih duzina tzv. prebjega, kojima red , rad, disciplina i poštenje, nisu pasali. Neka, jači smo bez njih, a bratski RK Marjan nije s njima ojačao, dapače, tavori...NHF.
Jer , kad staviš samo jednu trulu jabuku u košaru s zdravima, zna se efekt. A duzina ?

Ima još, samo polako...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 28, 2015 4:02 pm

A rešetkasti stup iz CBM-a kojeg je pok.Felix donija u RK "MARJAN" (kom 2).Znam di su OBA DVA,OBA SU ODNEŠENA NA PRIVATNE LOKACIJE.Mašala
Žaj mi je šta Felix nije živ!

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 28, 2015 4:50 pm

Jednom davno, u nekoj čitanki za pučke škole sam čitao priču o dvije krave, domaćoj Rumenki, koja je davala 3 do 4 litre mlijeka, i Štefi, rasnoj simentalki, koja je davala 11 ! I sve bi to bilo u redu, da Štefa nije imala prgavu narav, pa kad bi joj došlo, ritnula bi se, i onaj kablić sa 11 litara bi ostao bez kapi. Obitelj je , Bogu hvala, preživila i sa one 4 litre od Rumenke.

Sve te umišljene "veličine" su mislile da će se moj klub raspast kad oni odu. Moš mislit. Odlazili su jedan po jedan, neko sa suprugom, neko sa ljubavnicom, neko sa match box-em, neko sa linearom, svak je donija nešto u dotu, u bratski RK Marjan. Ono što su svi donijeli, bez iznimke, je loše ponašanje, nemogućnost kohabitacije, i sklonost asocijalnom ponašanju.
Ono što su, izgleda, shvatili, jest činjenica da nema treći klub, pa, ako i ovdje useru motku, nemaju kud, osim da prihvate Goranov poučak, koji glasi : Kad si spalija sve mostove iza sebe, najbliži klub ti je u Rijeci !

Čak je jedan naš bivši član, obnašajući dužnost blagajnika zamračija članarine i više se nije pojavljiva. Da stvar bude gora, sedamdesetih smo i radili skupa, baš kao i neki od narečenih likova.
Zato sam ja, u jednom od prethodnih postova napisao da vaš klub nije ojačao , primajući te prebjege, dapače, mnogo je izgubio, ali nije moje da dumam ko će koga primiti pod svoj krov.

Jedan od ta dva stupa su razjebali, u kooperaciji, cigani i drogeraši, skinuli trofazni motor, i pužni prijenos, te razbili automatiku, ostatak hardvera im je bio pretežak, ili je neko naletija...?

Predobro znamo da nisu samo radio klubovi bili i ostali samoposluga, za neke, to su (bili i ostali) Policija i HV-a. No, ljudi o tome nerado pričaju, osim kad su jedan na jedan.
Stara je dalmatinska poslovica, koju citirah bezbroj puta : Kurba je ona koja se jebala jedan put za šolde, i ona koja se jebala stoijedan put !
Nema malih i velikih lopova, ili si lopov, ili si pošten čovjek.
RA ne treba policijska istraga, optužnica, pravomoćna sudska presuda. Oni, između sebe, perfektno znaju ko je šta zamračija (ukra, hrvatski, latinica), pojedincu, firmi, državi, vojski, policiji...

I , onda mi sada pizde, jedan po jedan, od onih 36 , sa skupštine, ne valja ovo, ne valja ono... Ne valjate vi, dragi zastupnici, koji ste došli na skupštinu forme radi, nepripremljeni, bez stava baze, a osobni niste ni imali, i pustili ste vrhušku da vam, po ne znam koji put, dere kožu, i navlači preko glave. Praf vam budi. Dižete ruku za skandalozni stav Pukija da će slati QSL-ke dvaput godišnje !
Iz kojeg ste vi CB kluba došli ?

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 28, 2015 11:14 pm

Dva puta? Bojim se da će biro doskora i ugasit! Pa svi znamo da CB-aši nemaju BURO-e :!: Ne triba bit puno pametan. ;)
Pa kome se više šalje te papiriće u boji po svitu?Ovo je reka Južni,ja sam ga samo citira.NHF

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri May 01, 2015 5:56 am

Najranije je spotiran 9A50AJ, koji nije u registru qrz.com-a !
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun May 03, 2015 1:42 pm

Zadnja dva dana viđam samospotiranja za 9A1CBM, pa zar drugovi iz RK Marjan stvarno mislite da to tako valja ? Nije dosta što kritiziram (za tu lošu pojavu) Toma, sad bi kao trebao i vas ?
Stvarno je sve otišlo u pičkin house...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 04, 2015 1:00 pm

Bit će da si to tek ovaj vikend primjetija? Meni je to odavno poznato.Neka drugova kad in je drago. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 04, 2015 1:14 pm

Primjetija san ja to i prije, ali sad mi je upalo u oko, jer su se samospotirali na UKV-u ! S njima u "kolu" i Plastična puškica, za spotiranja 9A8D iz Dalja, iako smatram da je on samo dao svoju verbalnu privolu, a da su oni iz Dalja "odradili" posao.
U eri padanja društvenog morala u društvu, i zajednički dogovorenih normi ponašanja, zašto i (pojedini) radioamateri moraju dati svoj "doprinos" ? I to upravo oni, od kojih bi se to najmanje nadao, sjedine, koje bi trebale biti uzor mladima, u koje se svi (redom) kunu ?
Od Toma Dugeča, do Nikole Perčina. Ljudi, šta je puno slano, nije ni mački drago. A da ne spominjem flagrantno kršenje zakona, kada SES stanica radi iz Splita, a dozvola je izdana za Dubrovnik !

Neki sa sjevera Hrvatske više neće da se odazovu na moje pozive na bandu, jer sam spominjao listu od 15-20 stanica, odrađenih od strane dvije osobe , sa klupske stanice, u slučaju Navassa ! Boli me neka stvar, šta se neće da jave, nije (javna) sramota na meni, nego na njima !
Poslat ću im Sarlu u inspekcijski nadzor !

Gledam tamo ko se sve žaluje u slučaju 3VV-a. Gadljivo do nebesa, i falšo , do kosti. Oni koji su mu podmetali, i radili iza leđa, sad, tobože, tuguju sa obitelji ! Zemljo, otvori se !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK