Ajme Boris...sve me više podsjećaš na kolegu nam Borivoja...
Odma se vidi da osoba nema šlifa, da ne rečen, građanskog i kućnog odgoja. Mi bi u Splitu rekli da je grez.
Ja ga (dvaput) falija (ne promašija, nego hvalio)u kratkoj zastupničkoj besjedi, citira njegovu umotvorinu, skoro se UHER užga, a on mene uspoređuje s komandantom Plastična puškica !
To mi je fala, što mu promičem riječi i djela, od iskidanih QSL-ki u košu RK Marjan, do podmetanja da sam služio JNA.
I to nije sve !
Dadoše mi nekoliko QSL-ki, nakon skupštine, uz PAN, s zamolbom da mu ih odnesem. Nikad ja takvo nešto nisam odbio, uzeh ih, donesoh u Split, čekaju ga.
U šibensko zaleđe neću ići, tamo sam sla i vino i rakiju bivšem prijatelju Alenu, a on se nije udostojio odgovorit na direkt za vezu sa Žirja.
Čudi me kako nije komentira dodjelu Nikola Tesla, i ostalih pehara i priznanja. Unutra su in bili dva i po čovika. Svakom prema zaslugama.
P.S. Dragi čitatelji, možete mislit koliko je drug Gumeni omiljen u RA u Rvata, kad su našli mene, koji s njim ne govori više od trideset godina da mu nosim QSL-ke ! Vole ga, ka mater ludu ćer. A on se tija kandidirat..... Ali, to je drugi topic, u drugi zeman....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja