Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Thu Apr 02, 2015 7:24 pm

Budemo ga preveli na glagoljicu, stručnjak je u kući, niš ne košta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 08, 2015 10:15 am

Gledam jučer HTV1, ne vjerujem u teške riječi što ih čujem o HAKOM-u, od netransparentnog i nenamjenskog trošenja, do mobinga. Kontrola rada je, navodno, naložilo spajanje s drugim tijelima.
Imamo časnika za vezu s državnim tijelima, barem na papiru. U neovisnoj Hrvatskoj nismo pročitali ni jedan jedini njegov javni izvještaj i / ili članak o HAKOM-u. Kako stoje stvari, i nećemo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Apr 15, 2015 1:51 pm

Kad neko laže, onda, prije ili poslije se zaplete u vlastite laži, bez iznimke.
Tako su napisali, u materijalima za skupštinu, da će, citiram "zadnji broj časopisa za 2014.g. biti distribuiran do proljetne skupštine 2015.g." !
Reka bi naš, dalmatinski, čovik : Niko se u laži nije utopija !
Za ne falit, ni krivo reć, ja obaša poštanski pretinac danas, tri dana pred skupštinu, naravno, ništa nije došlo.

Laganje, na duge staze, stalno obilježava njihov mandat, na mnogim poljima.f
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 16, 2015 11:54 am

Zove me sinoć prika, veli da sam pozabil napisat da je Laureat napisao na HRS web naslovnici da su poslali zahtjev HAKOM-u za pozivnu oznaku 9A90IARU, ali da još nije došlo... Još jedna u nizu laži.
Vele da je zato i dobio Nikolu Teslu. A ja nosim video clip sa sobom, da nevjernim Tomama, u pauzi Skupštine, pokažem kako je krao u KV natjecanju, u organizaciji HRS-a. Ako laže Koki, ne laže youtube.

Za drugog Laureata sam odavno dokazao da lažu, i kola mažu. A ko laže, taj i krade... A ko krade , dobije Nikolu Teslu.
Ovi su za varanje i laganje dobili godišnjeg Nikolu Teslu. Šta triba točno učinit za dobit Teslu za životno djelo ? Ubit, izdat Domovinu, ili ka u Staljinovoj Rusiji izdat knjigu i dva najbolja druga, za postat akademik ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Apr 19, 2015 4:44 pm

Zastupnici već godinama ne trzaju na jednu ordinarnu laž, pisanu u materijalima za skupštinu. Tamo, u planu za 2015.g. stoji da će i ove godine , citiram, "HRS organizirati checking QSL-ki za DXCC" !
Evo moj demanti, peti, u sedam godina, Stjepan Đurin, zvani Mark to radi kao privatna osoba, uvaženi radioamater, a ne kao član HRS-a, ili po njemu dobivenog "zaduženja" !
Nije on ni dobio tu radnu funkciju na račun HRS-a, nego svojih postignuća i ugleda, ma kako bi Puki htio prikazati da izgleda drugčije... Jadno, do miloga Boga.

Stjepane, fala i za ovogodišnje čekiranje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 20, 2015 5:39 pm

Čeko ja, čeko, ne na čeki, nego u birtiji, Marka , da popijemo (barem) po jednu pivčugu. Nisam ga dočeko. On nastavio piti s drugom Džugašvilijem. Ja isprva bio ljut, poslije, dumam, pa upravo je to pravedno i pošteno. Drug Džugašvili poji onog koji mu je digao ruku za dobivanje Nikole Tesle. Kako i sam zna da smo ga uhvatili (ne jednom) s prstima u tegli pekmeza, on , ne budi lijen, investira u (svijetlu) budućnost. Tko zna, možda iduće godine dobije za životno djelo ? Ako robot proradi ? I ostane isti sastav Izvršnog odbora.

Kod obrazlaganja prijedloga i odluke, drug Predsjednik je sve rekao, osim onog najvažnijeg, ko je druga Džugašvilija i RK Vidova gora predložio ?
Oklade primam cijelodnevno.
Na kladioničarskoj tabli stoji da ga je predložio matični radio klub (čita, hrvatski, latinica : On sam sebe), a Supetrane , drugi uzdanički klub iz Kaštel Gomilice (čitaj, hrvatski, latinica, drug Laureat, član IO).

Tek sad se vide učinci genijalnog poteza druga Gorana, koji im je, izbivši novčanu komponentu, zatvorio vrata uzdaničkim klubovima, i po njima pojedinaca, u nakani da HRS-ov vlastiti prihod (članarine i naknade) , postane bankomat za podobne.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 21, 2015 1:18 pm

Ajme Boris...sve me više podsjećaš na kolegu nam Borivoja...

Odma se vidi da osoba nema šlifa, da ne rečen, građanskog i kućnog odgoja. Mi bi u Splitu rekli da je grez.

Ja ga (dvaput) falija (ne promašija, nego hvalio)u kratkoj zastupničkoj besjedi, citira njegovu umotvorinu, skoro se UHER užga, a on mene uspoređuje s komandantom Plastična puškica !
To mi je fala, što mu promičem riječi i djela, od iskidanih QSL-ki u košu RK Marjan, do podmetanja da sam služio JNA.
I to nije sve !
Dadoše mi nekoliko QSL-ki, nakon skupštine, uz PAN, s zamolbom da mu ih odnesem. Nikad ja takvo nešto nisam odbio, uzeh ih, donesoh u Split, čekaju ga.
U šibensko zaleđe neću ići, tamo sam sla i vino i rakiju bivšem prijatelju Alenu, a on se nije udostojio odgovorit na direkt za vezu sa Žirja.

Čudi me kako nije komentira dodjelu Nikola Tesla, i ostalih pehara i priznanja. Unutra su in bili dva i po čovika. Svakom prema zaslugama.

P.S. Dragi čitatelji, možete mislit koliko je drug Gumeni omiljen u RA u Rvata, kad su našli mene, koji s njim ne govori više od trideset godina da mu nosim QSL-ke ! Vole ga, ka mater ludu ćer. A on se tija kandidirat..... Ali, to je drugi topic, u drugi zeman....
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 28, 2015 11:19 pm

Može se kandidirat za predsjednika toga sela di se smistija.Ali bojim se da bi proša jer skida sliku judima na TV-u. :lol: Uvik ga neko zahebae... :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 03, 2015 1:49 pm

Svarno si Viktore bio u pravu. Ja radio, turistički, ove španjolske SES-ove AO150..., koji su počeli s radom prekjučer, i odmah prvi dan osvojio i platinastu diplomu ! Nije to ništa napeto, 11 postaja, na tri opsega, 33 veze, sve redovno.
Međutim, kad je drug Džugašvili vidio da sam ja prvi u 9A, jučerašnji dan je probdio na (klupskoj) stanici, u nastojanju da me pretekne. Normalno, oko ponoći me prešišo, kud se 100 W i GP može mjeriti sa klupskim kilovatima i antenama !
To ludilo se nastavilo i danas, slušam ja po opsegu...
Dođe mi da mu pošaljem dva kila janjetine i gajbu pive, da predahne, oladi, pođe na misu...
Ako je priša umrit, nije ukopat !
9a2jg

Postby 9a7zz » Mon May 04, 2015 2:04 pm

Ma znam da sam u pravu,ko hebe te bolesnike.Moram nešto snimiti pa ću ti poslati link,ovdje,da vidiš što su gušti.Who fuck 59 :o :lol:
9a7zz

PreviousNext

Return to PHRK