Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a2jg » Sat Dec 30, 2017 12:58 pm

Za početak, Savudrijsku će valu branit ekipa PSK-e.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Jan 02, 2018 6:25 pm

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti ... a-milijune

Ma jel to mi učimo Kineze varanju države ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 8:04 am

http://slobodnadalmacija.hr/novosti/svi ... ira-europu

Onda smo i mi, što argumentirano pišemo o tome, desničari ?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 03, 2018 11:14 am

DOBRO JE ORBAN REKA DA NE ŽELI DA BOŽIĆ SLAVIMO POTIHO IZA NAVUČENIH ZAVJESA BOJEĆI SE DA NEBI POVRIJEDILI VJERSKE OSJEĆAJE DOĐOŠA.NEKA SE ONI NAMA PRILAGODE,ONI SU DOŠLI U KRŠĆANSKU ZEMLJU A NE MI U MUSLIMANSKU.JER DRUGI NE RADE PROBLEME.TU I TAMO RADIKALNI HINDUISTI ALI TO JE MALO.
ISLAM NA "MALA VRATA", PERFIDNO,MNOGI JOŠ NISU SVJESNI.I PAPA NAS SVITUJE DA IH PRIMAMO? E MOJ FRANJO,STANI MALO! KO DA NISI SVJESTAN ŠTO SE TO VALJA IZA BRDA? MI "MALI" JESMO.AMEN

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jan 03, 2018 11:29 am

Na Staru san godinu pročita, na jednom njemačkom portalu, da sve "izbjeglice" šta su došle u njihovu zemlju, bolje znaju sve zakone i propise u sferi socijale, od bilo kojega Nijemca !
Obučili brajo, Saudijci i Turci, i poslali u "nevjerničku" Europu....
Mobitel od par iljad kuna, i pun džep eura.
A bidne žene u Tovarniku in mazale kruv i marmeladu, šta su donile od kuće...
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jan 03, 2018 11:50 am

Kad je "nevjernička" koji K dolaze u nju? Da bi je okupirali! Čak je i Angela(nije ničim zaslužila to ime)to ka da neće priznala. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jan 05, 2018 12:51 pm

http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/d ... -ponasanje

Zlatna mladež, sinovi lokalnih političkih moćnika, za njih zakon ne vrijedi...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jan 05, 2018 3:22 pm

Da je izletija sa kalašom nebi niko na rivi osta. :lol: :D Uvik triba bit luđi od ludoga da bi polučija rezultat.Nažalost ovo sve više izmiče kontroli.Ja sam malo pretjerao ali kako sebe i obitelj zaštititi ako organi reda ne rade svoj posao kako treba?Ovo je dobro završilo.Moglo je po onome kako san napisa.Ali srića,nije.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Jan 06, 2018 8:39 am

Grubo vrime, jugo, više se sluša HR i gleda HTV...
Prva jučerašnja vijest. Žena iz Knina , posredstvom dobrih ljudi, koji imaju internet, obznanila da je - gladna. Munjevita akcija, staricu se opskrbilo, izgleda ne samo ambulantno, nego i sistemski, za ubuduće. Dobro je , tako i treba. No, isplivalo je na površinu što ja stalno pričam, u Kninu ima preko 1.500 gladnih, ili polusitih, kako kome lakše zvuči. Nije dobro...
Afera sa izborom ravnatelja NP Plitvička jezera razgolila je svu bijedu,političko trgovanje i uhljebljivanje članova stranke na vlasti. Podsjetili su mnogi politički komentatori na činjenicu da se Likom vlada kao skupom pojedinačnih feuda, od završetka rata, naovamo.
Odmah su me podsjetili na HRS, i klubove koji imaju kontest lokacije, jedni krčme za prestiž, neki za lovu, nije sve ni u kunama, mogu proć i euri.

Treći događaj je sinoćnja rukometna utakmica Hrvatske i Crne gore u Splitu. Novinarčići se raspisali kako Splićani nisu zviždali na zvukove crnogorske himne.
To dokazuje samo jedno, da su akteri, na terenu, i u gledalištu, osobe rođene u ratu , i poslije, i ne znaju što su stanovnici hrvatskog juga propatili u Domovinskom ratu s hordama iz Crne gore.
Dobro je da je tako, da odrasta jedna nova generacija bez predubjeđenja i predrasuda, no na mojoj generaciji je da ih uči o povijesti, da mogu oprostiti no ne i zaboraviti.
Jedan je komentator napisao, da se utakmica igrala u Podgorici, ne bi čuo hrvatsku himnu, od prvog , do zadnjeg takta, od zvižduka.
Ne osuđujem mladu generaciju što joj je teško to vjerovati, i ja sam bio naivan, u svibnju 91' mi je ćer sa školom išla na ekskurziju u Boku, a u listopadu te iste godine oni palili i pljačkali Konavle i okolicu Dubrovnika, mene granatirali, i napadali jug Hrvatske, s namjerom da izbiju na deltu Neretve, i tako zauvijek odvoje Jug od ostatka Hrvatske.
Neću nikada prestati pronositi istinu o onom što se zbilo, jer sam bio sudionikom svega toga.
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jan 06, 2018 2:19 pm

SA LOVĆENA VILA KLIČE,OPROSTI NAM DUBROVNIČE. ;) RAZORIT ĆEMO DUBROVNIK I SAGRADITI LJEPŠI I STARIJI.I SAD BI MI TO TRIBALI ZABORAVIT?! :x
SINOĆ SMO IZBILI JEDNO OKO U GLAVI,12.01.18 ĆEMO ONO DRUGO.JA TI TO GARANTUJEM. :lol: :lol:

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK