by 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 8:13 am
Jedan od ovih, šta me je zva, veli, citiram "kako te Koki nije sram, čovjeku Porezna zatvorila radnju u sred Zagreba, a ti ga napadaš radi nekih QSL-ki" !!!
Kao prvo, ja za tu situaciju znam, već neko vrijeme, ali o tome ne pišem, jer nisam nikada u životu se naslađivao tuđom nesrećom, ili spletom nesretnih okolnosti, pa to ne činim ni sada.
Ono o čemu pišem, i pisaću, je jedan totalno nepošteni odnos prema članstvu, za preuzete obveze QSL-iranja, na nacionalnom nivou.
Ako netko ne može ispunjavati preuzete mu obveze, nek podnese račune skupštini, i zahvali se na obvezi.
Članstvo ima ugovorni odnos s HRS-om, ne sa QSL managerom. Za svo ovo stanje je kriva odgovorna osoba HRS-a, a to nije QSL manager, nego predsjednik HRS-a.
Ponavljam se, jer nekima lakše uđe metar u guzicu, nego cenat u glavu, ovo nije stanje od tekuće godine, ovo je "samo" najniža točka, glede QSL-iranja u RH, u zadnjih 12 godina.
QSL biro, tamo gdje mu je mjesto, u Dalmatinsku 12.
Natjerati uhljebnice da razvrstavaju QSL-ke, pakiraju i šalju primateljima u RH, i biroima po svijetu. Tako je radio Žika, i, citiram ga "to je bio odmor za dušu" !
Ne moram, valjda napominjati da je tada bilo više članstva, i mnogostruko više (fizički obujam) QSL-ki.
Pametnima (ak nikog ne vređam), dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja