QSL-završetak QSO-a

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: QSL-završetak QSO-a

Postby 9a2jg » Wed Aug 23, 2017 10:35 am

Ma jebe me se za njega i Savez, mene smeta i boli, što za svoje VELIKE novce koje sam dao Savezu u ovoj godini, nemam uslugu QSL-iranja, nisam siguran (kao ni ti) da li, ako pošaljem paketić outgoing karata, će to uopće biti otpremljeno, smeta mi što LAŽU da je sve u redu, i što se ponašaju kao nojevi, s glavama u pijesku.

Misle da je Anketa, koja je sprdnja s demokracijom u HRS-u, rješenje za njihov nerad, neizvršavanje preuzetih obaveza, koje skupo plaćamo, i javašluk, odgovor na sve probleme !

Da imaju Č od časti, članovi IO-a bi dali ostavku, ali to je đon-obraz.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Aug 25, 2017 1:35 pm

Ako ne radi (nekad) nacionalni biro, bar Josip šalje karte, kako je to i naučio u ono kršteno doba, prije 60 godina. Hvala !

P.S. Ono zaokruženo, na razglednici, tu se nalazio klub, prije 60 godina. Poživio nam, još dugo, dugo...
Attachments
RK Dubrovnik.jpg
RK Dubrovnik.jpg (523.14 KiB) Viewed 2831 times
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Aug 27, 2017 1:31 pm

Kako javlja baba Janja sa Radio Mileve, intenzivno se uvježbavaju golubi-pismonoše, na jednoj lokaciji u Gornjoj Dubravi. Kažu, dobro upućeni, oni su nam jedino ufanje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Aug 29, 2017 8:13 am

Jedan od ovih, šta me je zva, veli, citiram "kako te Koki nije sram, čovjeku Porezna zatvorila radnju u sred Zagreba, a ti ga napadaš radi nekih QSL-ki" !!!

Kao prvo, ja za tu situaciju znam, već neko vrijeme, ali o tome ne pišem, jer nisam nikada u životu se naslađivao tuđom nesrećom, ili spletom nesretnih okolnosti, pa to ne činim ni sada.
Ono o čemu pišem, i pisaću, je jedan totalno nepošteni odnos prema članstvu, za preuzete obveze QSL-iranja, na nacionalnom nivou.
Ako netko ne može ispunjavati preuzete mu obveze, nek podnese račune skupštini, i zahvali se na obvezi.
Članstvo ima ugovorni odnos s HRS-om, ne sa QSL managerom. Za svo ovo stanje je kriva odgovorna osoba HRS-a, a to nije QSL manager, nego predsjednik HRS-a.

Ponavljam se, jer nekima lakše uđe metar u guzicu, nego cenat u glavu, ovo nije stanje od tekuće godine, ovo je "samo" najniža točka, glede QSL-iranja u RH, u zadnjih 12 godina.

QSL biro, tamo gdje mu je mjesto, u Dalmatinsku 12.

Natjerati uhljebnice da razvrstavaju QSL-ke, pakiraju i šalju primateljima u RH, i biroima po svijetu. Tako je radio Žika, i, citiram ga "to je bio odmor za dušu" !

Ne moram, valjda napominjati da je tada bilo više članstva, i mnogostruko više (fizički obujam) QSL-ki.

Pametnima (ak nikog ne vređam), dosta.
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed Aug 30, 2017 5:46 pm

I poštar se već zajebava na moj račun, ja svaki dan pitam, ima li šta, on spremno odgovara : Ka da ne znaš da nema !
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Aug 31, 2017 7:34 am

Jesi ga pita za bezime? ;)
Samo me nemoj pitat zašto. :o

9A6R
2600
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Aug 31, 2017 2:36 pm

Danas san osobno bija na poštu, pitan pošćericu je li doša žuti furgon sa pošiljkama, ona govori da je, ja je pitan jesu li ga iskrcali, i vižitali da nije šta ostalo, ona odgovara da nije njanci gaštapan osta !

Jasno je meni sve. Kako je Đuka preuzeo orijentaciju u prostoru, to osoba, koja sama sebe naziva Head of 9A QSL office, na qrz.com , ne zna put do poštanskog ureda.

Kako mi kazuju drugovi iz Zagreba, i zadnja dva puta mu je, navodno, razvrstavala i pakirala ćer, a ko je šava, valjda je i za to naša nekoga ko se orijentira ?

Ima još, i prikoviše, pomalo.......
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Sep 01, 2017 2:54 pm

Postoji pojam "braća po oružju", no postoji i "braća u laži". To je, kad jedan laže, a drugi potvrđuje.
Spisak onih koji tvrde da nisu primili karte godinu dana je preko 20. Blesimetar je udrija u kraj, neman di više registrirat.
Ja onome koji mi piše da se ubijen, neću to napisat. Nima potribe, on se već ubija.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Sep 02, 2017 10:24 am

Ma nema to ni O od obraza, to je đon-obraz, jer šta ljudi više skiče, od čekanja, on je bezobrazniji. S kim si, takav si...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Sep 03, 2017 10:03 am

Gledam po log-ovima ko mi nije uzvratio QSL-ku.
9A90Z, 9A90IARU, 9A8M, zna se ko je omanuo.
9A2G nekoliko veza, na nekoliko bandova.
9A709A, tri veze , tri banda.
9A1A "uzor-klub", moš mislit kome more bit uzor.
9A0YOTA sa Murtera, baš kao i 3MR, dajte mu još jednu titulu Laureata.
9A60NT.
9A1TESLA osobno uručeno.
9A16P
9A5K
9A4M
moga bi ovako do prikosutra.

Zajedničko je svima ovima koji ne uzvraćaju karte da obnašaju neke dužnosti u RA organizaciji, neko za novce, neko za slavu, neko za oboje.
To nan uči dicu, ako ćemo se zajebavat.
Oće li i o QSL-iranju sutra u emisiji HR1 ?
Ili je već nasnimljena, s unaprijed dogovorenin tekstom odgovora ?
Neka javnost zna, samo je Boris 9A2GA posla sve svoje QSL-ke za sve veze sa Mosora ! Ostalima bi usala ruka da su odgovorili...

I onda pametni Martin priča o HAM spiritu. Na zadnjoj skupštini ja san vidija samo špirit, aka maksuzija. Zato nam i je ovako.
Više od pola IO-a ne uzvraća karte. Onda je normalno da ne razumiju što običnog čovjeka, koji plaća članarinu HRS-u, boli.
Jel' ono Emil predsjednik ZARS-a ? A Šute mali ?
Jesu li ono Krešo i Mate bili predsjednici ? Nije ovo stanje od jučer. Oni su šutke prelazili preko laži i krivih im serviranih podataka...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK