by 9a2jg » Fri Jul 14, 2017 11:10 am
Raščlani malo osnovnu činjenicu. Nadobudni "fotografi" otkrivaju naše bisere, poradi osobne promocije, i kurčenja po društvenim mrežama, ako negdje i ubodu koji neznatni honorarčić, bespovratno uništavaju našu jedinu ostavštinu - nedirnutu prirodu. Poslije ovih modernih Huna i Avara, u brodovima, jedrilicama i jahtama, ostaju tone smeća, u podmorju, i na obali.
Osobno vidio na Korčuli i po Elafitima. Kome se žaliti ? Administraciji po Lučkim kapetanijama koji kurcem ne mrdaju, a JEST u njihovoj nadležnosti ? Umoran sam već od usmenih i pismenih prigovora, bez ikakvog efekta. A svaki sadrži činjenično stanje, materijalne dokaze, i potpis.
U predizbornim aktivnostima, težište sam bio stavio na bespravno sidrenje oko Zlatnog rata, i bespovratnog uništenja podmorske flore i faune, niko nije ni trznuo !
Poslije izbora sve isto. Prikosutra će doći bogatuni sa ULTRA-e, u skupim iznajmljenim jedrilicama, pogon , ne zrak, nego bijelo, još će više to sve razbucat !
I onda oni guzorant u Splitu, i ovi moj, ovdje, iz Pokreta za Jugoslaviju, tvrde da im ULTRA treba !!!!!!! Možda, za napunit vlastiti portafoj ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja