by 9a2jg » Mon Jul 17, 2017 11:58 am
Sinoć su mi došla 4 maila, dva od poznatih , dva od nepoznatih ljudi. Šalju mi screenshot-ove Marinkove izjave, di je zadnjih miseci, šta radi, šta ne radi, i mutne najave za budući rad.
Prejadno i prestrašno. Znam koliko sam osobno, i koliko u ime i za račun kluba platio tom odnarođenom HRS-u za JEDINU uslugu koju bi još trebali odraditi prema članstvu, a ne rade je !
Neću c/p izjave voditelja poznatih međunarodnih biroa koji mi osobno kažu da u ovoj godini nisu dobili NIŠTA od 9A biroa, neću jer ispada da JA moram dokazivati nečiji nerad i javašluk onom tijelu koji bi to morao sankcionirat, i odraditi uslugu koja je DEBELO plaćena.
Koliko mizerija daleko ide, proturali su mu "prijatelji" glasine u bolesti u obitelji, kao ispriku za sedmomjesečni nerad ! Normalno , i ljudski, da svak ustukne kad čuje riječ "bolest" , i ne istražuje, ali to upotrebljavati na mjestu koje ne priliči, kao izliku, jadno je...
Ne krivim ja Marinka, on se razbahatio, jer mu može bit, jer je u istom kolu s vladajućima, koji od silenosti ne vide prst pred okom. Nije on kriv, oni su.
Dobro je govorija oni, da je njegova teta Roža prin rata imala kažin, i, kad nije iša posal, nikad nije minjala zanat, nego kurbe.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja