by 9a2jg » Tue Jul 11, 2017 2:18 pm
Namjerno nisan spominja nacije, Srbi, Bugari i Pilipinci. Ove zadnje je navijestio Smoje, svi su mu se smijali, sada je to postala surova stvarnost.
Domaće ženske, su sve svoje kamare,apartmane i buže, iznile, i ašištile na svoja pleća, sad je to roba od 60 do 75 godin, razumu me, i Djani i Reni, i Tomo, i Miće, imaju oni te doma, i znaju da se materijal potrošija, a da mlade to neće da rade !
Iman prijatelja, drži rent-a-car, veli mi u svibnju : Dovest ću opet muža i ženu, od lani, iz Srbije, lani su radili udarnički, nema razloga da ih ne zoven i ove godine, zadovoljan sam njihovim radom, domaće, njihovih godin to neće da rade, a mame i tete su nan ostarile, od njih već ništa...
One tri nacije san pisa 2001.g. , sve se obistinilo, samo slijepac kod zdravih očiju to nije vidija.
Javlja mi se poznanik, iz Slavonskog broda, već drugu godinu radi sezonski u Dubrovniku, kaže, spava u Mokošici, u dvosobnom stanu ih je 12 ! Pička mu materina, otkri i meni tu tajnu, da je patentiran, i primjenim u iznajmljivanju fureštima, zavapih ja ! Jednostavno, veli on, 6 nas spava po danu, 6 po noći, imamo duplu posteljinu, i deri...
Još jedan primjer, s hrvatskog juga za Guinness-a ! Jeba te, kako smo počeli, sami ćemo ga napunit !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja