Imam preko 10.000 , ne zaboravi da se ovaj forum već jednom preslagivao, u novi izgled ! No, ne hvalim se ja količinom, nego istinom, koju pokušavamo promovirati, kao proizvod koji bi u normalnoj državi trebao biti normalna pojava.
Da je svim članovima HRS-a dozvoljeno pisanje na HRS forumu, ovaj forum, u ovakvom obliku, ne bi bio potreban.
Imamo paradoks da tamo pišu (na oba foruma) i oni koji nisu članovi HRS-a, a članovima je zapriječeno.
Mene su izbacili, jer su iskonstruirali optužnicu, i donijeli presudu bez prava žalbe, ka i talijanski fašistički prijeki sud u Šibeniku. Samo ja, baš kao i Rade Končar tamo, im velim : Milosti ne tražim, niti bih vam je dao.
Vinceku zabraniše pisanje bez kazne ! To me podsjetilo na onaj vic kad je milicioner zaustavio Muju na bicikli, i počeo pisat šta mu sve na njemu fali, i kolike su globe. Šta on više piše, Mujo se sve više smije. U neko doba milicioner stane, pa ga upita : Jeli, ba , Mujo, jes' ti normalan, što te ja više kažnjavam, to se ti više smiješ ? Ma nije to, reče Mujo, nego eno Sulje iza mene, on nema ni biciklo, koliko češ tek njega kazniti !
Igračima iz drugog plana ne odgovara javna riječ, ni forumi ovog tipa, jer se treba potpisati iza izgovorene javne riječi, stati iza toga, uz nužnu diskreciju izvora.
Vidio sam ja , ne tako davno, da si ti pisao na forumu indeksa, politička tema, samo ti baš nije bilo mudro stavljati pravo ime i pravu fotku, jer tamo nema ništa pravo, sve su falša imena, avatari, i likovi.
Oću reć, bez uvrede, da si naivno uletija u te profesionalne trolove, koji to rade (najčešće) za lovu. Da, vjerovao ti, ili ne, ima ih koji od toga žive. No to je jedna druga, zahvalna, tema.
Ne javlja nan se nešto Uzdanica, biće kupi lemozinu za ić u Švabiju ?