by 9a2jg » Wed Jun 28, 2017 8:48 am
A kad je bivši djelatnik Centra za OiU Brač, onda je, po defaultu, bija i u RK Vidova gora. Jer, nije Pavišić izmislija društvenin novcin plaćat osobnu članarinu klubu, on je to samo primjenjiva, da bi ih na papiru bilo više, ka i sada. Ali , neću ti ja bacat sol u ranu...
Okrenimo se mi na vedrije teme na našemu škoju. Kad se vozin trajekton, i kad čujen barufu doli na palubu od auta, posada uža reć : Evo, ukrca se Roso !
Kad čujen koju pametnu inicijativu u Supetar, fetivi Supetrani rečedu : To je sigurno smislija Tonći !
Jebeno je tebi, geni od dva potpuno suprotna tipa ljudi.
Jutros, odma poslin 6 uri, zovu me dragovoljci, ka i svaku godinu, da dojen sutra na feštu u Supetar. Lani in je na vrime ponestalo vola, koliki su furešti požderusi ! Sutra, govore da će ga stavit "teplit" već oko 4 ure pozapodne, da neće falit !
Ne boj se, neće zvat Amerikanac, u Milnu ga već kletu, a nije nego počeja. Supetranima su se s njime i suze osušile.
Najpametnija, u cili Supetar, je Tomina žena, prije tri godine dala otkaz u Amerikanca, priporodila se... Nema stresa, mobinga, mižerje o'plaće, svoj na svome . Zato smo se i borili.
P.S. A šta se tiče klubova, i članova, jaču bi ekipu skupija od onih koji su utekli iz CBM-a, nego od onih koji su ostali. Ja uvik topajen na siguro, ka u SBER banci !
Gogo, Mojsa, Edo, ti , stavija bi kuću, ženu i dicu, na vas, kontra njih...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja