by 9a2jg » Wed Jun 21, 2017 6:58 am
U hrvatskom Saboru smo vidili samo jedno preobraćenje, ono Zdravka Tomca. Od ortodoksnog komunista, navodno, posta gorljivi vjernik.
Piše knjige o Isusu. Sumnjiv mi je ka i onda kad je haračija u ime SDP-a.
Pisao sam ovdje, da sam ove godine , na Veliki četvrtak, u bolskoj župnoj crkvi isred sebe, u klupi, gleda dvojicu UDBA-ša, jedan od njih je prije rata otvoreno sta prid vrata o' crkve i pisa ko ide na misu. I sad ću ja njima virovat da su se okrenuli za 360 stupnjeva ?
Ne virujen in, da se sad peku na žeravi, ka sveti Lovre.
A šta reć o bidnomu Goranu. Toliko je toga izlaga javno o meni, da ga ni župnik u Međugorju ne bi moga odrišit svih grija. Od javnog čerećenja mog CV-a, do laži da san bija u JNA !
On je, u Muzilu, u Puli, zna se ko je iša tamo, s kojin zadacima, i koje je prljave poslove mora radit cili život .
Zamisli se malo Reni, zašto je njega , jedinoga, Velat posla u Mornaricu, a sve ostale na Banjicu ?
Ako je pitanje preteško, evo lakšeg, promisli zašto je JEDINI Edo iša na "obično" služenje u Pazin ?
Iman ja svojih briga i pizdarija, za mislit i rješavat, on meni nije ni na kraj pameti. Svak živi sam sa svojom savjesti, ako je ima.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja