Ako misliš na ERASynth+ / ponuđena cijena je "prava sitnica" za tu kategoriju performansi... Imaš na linku dvije tablice usporedbi, prilično precizan pregled. Nema šanse da bude jeftinije od ovoga. No treba naglasiti da kupnja na ovaj nači predstavlja svojevrstan rizik jer je garancija ograničena na razinu da ti uređaj radi nakon isporuke... dalje nema. Isto tako je sa potporom. Međutim dizajn je potpuno otvorenog tipa pa su šanse da si sam pomogneš - ako ti se nešto u performansama ne sviđa, sasvim realne.
Imam iskustva sa Lime SDR, mene na toj platformi nije ništa iznenadilo, ali su se neki bogme jako bunili oko HF performansi.... ipak to je bila do sada globalno nabolja kampanja koja je prikupila preko $1 M 4500+ primjeraka.
Ma slažem, ja sam laik, za puno toga što piše, nego sam razmišljao kao ekonomist. No, nakon tvog posta sam se preslišao, i vidio da si ti u pravu (pogledao sam još neke izvore).
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
tehnikaljeto2017.jpg (133.71 KiB) Viewed 3982 times
S lijeva: lampa Kina Lime SDR UK SDRPlay RSP1 UK FT817 Japan Ant Tuner Japan taster UK Ručni generator UK Lampion opet Kina RTL SDR v2 Kina te na vrhu RT320L UK