Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Fri Jun 09, 2017 3:27 pm

Nazvat ću te na telefon jer nije sve za ETER !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 09, 2017 4:20 pm

Oli još rade UHER-i ?
Pero je bija pizdija , citiran, "da on ima snimku gdje Reni i Koki prostače na repetitoru", ma je nije niko čuja !
Ako je mislija na činjenicu da san kurvu zva kurvon, onda je istina.
Sve ostalo je laž.
Vidili su to Mate i Krešo, čin su se ustoličili.
Zato su mi bili i poslali prepisku s njim. Nek se nađe. Blažen bija HDD !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Jun 10, 2017 6:17 am

Jučer san ima teške okršaje s radnicima firme Berica iz Nerežišća (opet to misto, nije, i ne može bit slučajno), koji su namjeravali raditi van građevinske dozvole, i obuhvata na radovima rotora na ulasku u Bol. Pljuštale su prijave, policiji, inspekciji, direktoru firme, općini...
U jednom trenutku je čak i operativac na bageru krenuo na mene bagerom, a njegova rulja vikala : " Pikamerom ga, pikamerom... ! "
No, kad je došla hrvatska policija, bili su manji od makova zrna. No, divljaštvo se nije moglo sakriti. Gledaju u lice i lažu da san ja njih napa !
Ja goloruk, u japankama, a oni na dva bagera, a treći s pajserom u ruci, ta očito je da san ja njih napa !!!!!!!
Epilog je, da su na gradilište došli načelnik Bola, i direktor građevinske firme Berica, i prekinuli daljnje (dodatne) radove, koje su namjeravali bespravno nastaviti raditi.

Zašto ovo pišem pod ovim topicom ? Pa zato da se (u)vidi očita sprega SDP-HDZ građevinske mafije, koja je zadnjih 15-ak godina haračila Bolom, i njegovim najvrijednijim resursima, betonirali najbolje lokacije, dijelove plaža, bespravno zaokruživali resorte u zatvorene cjeline, izvršili betonizaciju, urbicid i ekocid , te konačno završili ibicizaciju, na način koji su nas sami Španjolci upozoravali , prije 15 - 20 godina, da ne činimo, i ne ponavljamo njihove greške.

Isto to radi Amerikanac u Supetru, a sada će to pokušati, priko čovjeka iz sjene, i marionete u vlasti, i u Milni.

Para vrti gdje burgija ne može.

Unuci, ko ih ima, se zaista neće moći podičiti onim što će mu ova grabežljiva i lakoma generacija ostaviti u naslijeđe...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Jun 10, 2017 2:32 pm

Sto puta smo rekli.Obrazac je isti za svaki kraj.Ti si doša u sukob sa građevinskom mafijom.A ta dva ća su poslin došla su u sprezi s njima.A u pozadini je još ekipa a ti si pametan čovik,znaš koji! ;) Dobro si i proša.
I tako svak dobije svoj dio kolača a CIDI ostaju za njima.Likovi bez morala,bez skrupula,trećerazredni šljam vlada cilim Svitom Koki.A nu vidi Ameriku,Njemačku,peder lobi u Francuskoj.Ima još nešto zdravog tkiva.Poljska,Slovačka,Češka,Mađarska.Našla bi se još koja.Hrvatska je u rangu Venezuele(socijal-komunizam) ili Grčke po zaduženosti.
Ali mišljenja sam da Hrvatska neće bankrotirat jer je u potpunosti kolonija.Plaće će ić doli,mirovine isto,deložacija i gubitka zemlje,nekretnina će biti sve više od 2018 pa nadalje.Pazi ovo što sam rekao.Idu sve veći,jači porezi,razno-razni harači, da će ulazit i u ambare po svako zrno žita.Siromaštvo otvara širom vrata kriminalu,prostituciji,neradu,nemoralu,otmicama,ubojstvima,ucjenama,droga,trgovina bijelim robljem,trgovina organima, opće nesigurnosti.Trebat će se i naoružat.Za samoobranu,naravno.Ako nam uvale i škure iz ovih zemalja pogođenim ratom, aj ća.Tako ja vidim stanje u nadolazećim godinama da ne kažem desetljećima.Sodoma i Gomora Koki moj.Malo će ko ostat.Živija.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 11, 2017 6:43 am

http://www.index.hr/sport/clanak/janica ... 76140.aspx

Janicu izvriđali u Supetru, pa se bidna demonstrativno vratila u Zagreb ! Šestoro Torcidaša u pritvoru !

Srali ste po socijalizmu, pizdili da je bija nenarodni režim, a sad se dicu zatvara za verbalni delikt, za kojega smo svi mislili da je pokopan sa socijalizmom ?

Janica je bila i ostala politička marioneta, koju su političari postavili da bi mogli povlačiti poteze iz sjene, a da ona, kao nesumnjiva (nekadašnja) sportska heroina figurira.
Ona je, bidna, nesumnjivo kratke pameti kad to nije skužila. A i kad je bila u naponu sportskih uspjeha, čitali smo po novinama da nije mogla završit srednju školu ?

Vlastodršci ne kuže da je to bija i Anemični, da bi mu se isto dogodilo !

Bolski WTA turnir je jedna velika namještaljka, gdje privatna osoba drži licencu, općina Bol i TZ Bol plaćaju račune, poslije će ta privatna osoba prodat licencu, i staviti pare u džep, svoj vlastiti, a ne uplatiti u proračun općine Bol !

Sve je to već jednom viđeno, akter je bija barba od Anemičnoga, a račune je podmiriva (ondašnji) Zlatni rat !

Sadašnji akter organizira turničiće tijekom godine, puni kapacitete Blue Sun-a (ex Zlatni rat), ni jedan jedini ne puni džepove privatnog smještaja Bola, koji u ukupnom kapacitetu ponude Bola sudjeluje sa 62% !

Znači, manjina jebe golemu većinu, krupni kapital jebe autohtono stanovništvo, koje sve više propada, osuđen je na skalavanje gaća ispod kolina (čitaj , rvaski, latinica : svake godine smanjivanje cijena smještaja), a betonizacija i apartmanizacija to samo ubrzavaju !

Da podvučem, za sada, crtu, iza svega stoji koalicija SDP-HDZ, koja nepovratno uništava malomištanski turizam.

Zato protestira Torcida ! Hajduk i narod žive vječno, sve ostalo je prolazno.

Moran fermat, ne zato šta gren na misu, nego da i mene ne optuže za verbalni delikt? ;)
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jun 11, 2017 11:13 am

Malo mi je žaj Janicu a opet s druge strane i nije.Zar ona ne može držat kamp za sijaše sa starim i bratom i živit ka lordovi od tega? Nije mi to jasno.Koji će joj kurac ovo sa tim smradovima,mislim na političare.Jer u 99 posto su svi isti,samo ih nijanse dijele.A ona nije dio tog miljea.Tako da joj se čudim.Ali ako joj se to svižđa nek izvoli.Samo vidim da nema baš obraz i želudac za uvrede.
O uništavanju maloga čovika i u turizmu smo sto puta govorili.S materon mi se ne cjenkaju je je cijena fiksa.Ali čujem razne priče,reka mi Mate Mišo Kovač. :D
Kad samo vidiš i poslušaš Anemičnog sve ti je omar jasno.Ja san odma reka da je on postavljen a ne izabran Predsjednik Vlade i ne Premijer kako mu budale tepaju.Ali što ćeš sa nepismenim guskama i gusanima. :(
Zamisli čuda.Sad se našla i lova za Pelješki most?Ma dajte ,molim vas reka bi Mate Mišo Kovač.Kao da je prije nije bilo i do dolaska briselskog dečka.Pratiš neke stvari i sve ti bude jasno.Falše love,nepostojeće ima koliko hoćeš.Ali mi i naša dica i unuci će platit teškericu.Neće Plenković i ostali.
Neko je ove iz HNS-a nazva komunistima.Ma komunisti su SDP-ci.Ovi su Boljševici.Pa eto ti već uhićenja za te uvrede prema Janici.
Samo su se malo zajebali.I oni će kao i neki u HRS-u poslužit za otrat šporki pod a onda idu u kontejner! :lol:
A i taj KRA-DE-ZE bi se moga zajebat...pomalo.
I na krajo apropo autohtonog stanovništva.Pa njima i je cilj uništit ga kao što se događa u plodnoj u Slavoniji.Vidit ćeš ko će postat vlasnik plodnih njiva a već i dobrim dijelom i jesu.Jučer je jedan bija na TV-u. Da nema ovo pinku turizma gladni kruva bi bili kao i braća Slavonci.
Ali od Nove idu porezi i novi harači pa ko živ ko mrtav.Ima bit da će se opet pojate i bunje počet obnavljat. ;)
9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 11, 2017 11:32 am

http://www.index.hr/sport/clanak/pismo- ... 76175.aspx

Sve jon je čovik (Bračanin) lipo napisa, ni ja ne bi moga bolje.

Da se ne ponavljan, ona je bidna kratke pameti, da je on i manje napisa, ne bi kapila...

Čin san ja jutros objavija svoj post, zove prika iz metropole (a , da kuda će !), veli : Koki, znaš ka i ja da iza figure od Janice stoji sportska mafija na čelu sa Vrdoljakon i Matešon ! Dumali su kako sačuvat marčapiju zvanu Sportska TV koja je do sada već pozobala par stotina miljuna kuna duga, pa su se dositili, stavit nekog slavnog, kratke pameti, da puno ne peška, a da je častohlepna !

Odma san ga ferma, pitan ga : A da ti to ne govoriš o biranju predsjednika HRS-a ? Ne, proskiča prika, iako je šema ista, osoba mora biti prikladna i adaptibilna na konopčiće, koji se vuku iz drugog plana, i da je častohlepna. Ništa više, a ni manje.

Ima još...
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jun 11, 2017 12:58 pm

Čovik je dobro napisa ali ga uvatili sa po njima krivim stavom,krivim prezimenom.I mene bi majmuni sjebali da san napisa jer se gledaju krvna zrnca.Majmuni nije važno ime i bezime već djela čovika!Ona se zasrala za cili život jer se dala navuć oli za novce oli za novu"slavu".Poznato,cijenjeno sportsko ime,poznato u Svijetu stavit isprid onih lopina..pa to je samoubojstvo iz zasjede.Ja sa Matešom,Mudrinićem,Vrdoljakom od srama nebi kavu popija.Bjak.
Ali frizerka nema baš nešto vele inteligencije.Osim toga ona je živila jedan skroz drugačiji život od moga,tvoga pa nema ni iskustva sa mafijom i udbom. Pa vridnije je po meni što si ti i svi branitelji stavili život na kocku na raznim bojištima nego ta njezina zlata i srebra.Osim toga ona je to osvajala prvo za sebe pa onda ide ovo drugo..himna,zastava.Makar virujem da voli LN i narod.Ali ovo sa tim mafijašima joj nije tribalo.Izila je govno i neka ga sada kusa.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun Jun 11, 2017 1:02 pm

Ne zaboravi prevažnu činjenicu da su i ona i brat sve svoje poreze dali monegaškoj kneževini Monacu, a ne republici Hrvatskoj !
Znači, Hrvatskoj ništa, dokle je nisu mekli na fotelju državne tajnice ! Frizerka.
9a2jg

Postby 9a6r » Sun Jun 11, 2017 1:16 pm

I sad ide pitanje.Ko su veći domoljubi ona i brat ili oni bidni HOSovci ća su in četnici oči vadili u Jasenovcu? A? I sad in spomen-ploču oćedu maknut. :x
I svi ostali, priko 17000 ubijenih,poklanih i pitaj Boga koliko invalida .Može li se to stavit na istu balancu? To te ja pitam !

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK