Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Wed Jun 07, 2017 11:28 am

A jesi me nasmija ovo sa bazom u Irskoj :!: :lol: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed Jun 07, 2017 11:35 am

Na žalost Hrvatske, nije baza. Istina je.

Iman prijatelja, Marka Struju (neko umjesto Struja, kaže Stoka, ali ne mijenja na stvari), 91' poznat kao Beton na sustavu Blok. On je reka da jebe čovika koji nije prominija mišljenje. Dugo san se ja tome opira, ali san, na kraju prominija mišljenje. Više ne citiram Aleksu Šantića, ni "sunce tuđeg neba, neće vas grijati ko što ovo grije, grki su tamo zalogaji hljeba, gdje svoga nema, i gdje brata nije".

Irski je kruh jednako dobar kao i hrvatski, ako ga imaš za što kupiti.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed Jun 07, 2017 11:41 am

Više od pola moga roda se iselilo u prošlosti a prva rodica evo sad radi na Bodenskom jezeru u turizmu.
Moj pok.otac je moga ali nije tija radit u Siemensa a ta firma je i danas živa. ;)
Čekalo ga je radno misto ali nije tija otić.
Pogodi zašto nije.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu Jun 08, 2017 5:44 am

Mislim da se pokojna Savka i pokojni Mika obrću u grobu. HNS se politički prostituira za udžbenik ! Od stranke koja je ležala na izvornim principima hrvatskog proljeća, nije ostalo ništa ! Kad su sve maske pale, potka je jasna, borba za ministarske i ine fotelje, jer je očito da na idućim parlamentarnim izborima ta strančica neće proći izborni prag. Zato su im preostali članovi, vjerojatno ponukani krilaticom daj-što-daš, pohrlili u naručaj HDZ-a, da zajedno pokušaju ostati i opstati na vlasti.
Vidimo na primjerima gradova i općina kako se političari bore, svim sredstvima, da bi bili na vlasti.

Zar HRS nije očiti primjer ?
Tajnica se potpisuje, i uz potpis stavlja svoj znak ! Žika se pokojni obrće u grobu. Prostituira se pojam radiooperatora, jer ona to nije nikada bila, niti će biti.

QSL-ki nema 5 mjeseci. Dahije kidaju tu zadnju nit što nas (tobože) spaja. Prekinite je, ionako su u vas škare, igla, i konac. Samo, kad se prijeđe Rubikon, povratka nema.
Alea iacta est !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Jun 08, 2017 7:58 am

HNS nikada nije bio moj izbor,bez obzira na Savku i Miku jer su i oni bili Komunisti,znači nismo bili istomišljenici po ničemu.
A ovo sad što se događa mi je dapače i drago.Jer ta banda što je iznjedrila ta stranka je još livije od SDP-a.Šporki mrzitelji sveg Hrvatskog,vjerničkog i domoljubnog.Guja u njedrima države. SDP više i nije Račanov SDP.Međutim puno im je bitnija vlast i lova nego sama ideologija.To im je svima zajedničko.Pa makar primali u Ustaškim kunama,kako oni kažu.Smeće a ne ljudi. Ja to tako gledam.U dogledno vrime HNS će nestat kao i HSLS Ii neke druge a i HSS je jadan.Pravaše je još kriviusti razjeba ma koliko ONI šutjeli o tome.Prokleti bili.Čekam dan kad će se HDZ RASPAST NA PROSTE FAKTORE.SDP je na pravom putu.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Thu Jun 08, 2017 10:09 am

HDZ bi kaoalira sa vragovima svih boja koje je krivousti spominja samo da ostane na vlasti.Nema veze ko je to.Dobri su i četnici,pa HSLS,HNS,HSU,manjinci..još malo eto i velike koalicije sa SDP-om.Šta je najgore i svi drugi su li-la.Politički kurvaluk iza kojeg nema kajanja jer svit pamti.Ovaj naš dodoše slabo i nikako ali pomalo....bit će još izbora.Ne može se baš sve namistit ka Ricu. ;) Sve što s vragom počme s njim i završi. :twisted:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Fri Jun 09, 2017 8:04 am

I eto HNS-a sa HDZ-om.Lipo,krasno i neprirodno.Neću sad navodit zašto kad se sve zna 27 godina.Da se pok Savki i Tripalu sad iz greba dignut jer in se tako i tako okriću kosti.Bili su Komunisti ali ako ih je moj pok.otac poštiva onda znam koliko su pizali.Ovi sada....ni dvi marke kilo mozga..ako. :?
O nevjerodostojnom Plenky-ju neću trošit riči.Neka samo moli Boga da se dikod ne susretnemo,jerbo bi me dobro razumija.Bez Pravnog vakulteta. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 09, 2017 1:14 pm

Sve je išlo u tri PM. Na državnom nivou se HDZ kurva s HNS-om, na lokalnom, s SDP-om. Na nebu, u paklu se vrte na, svaki svome, ražnju i Vrane i Račan. Savka i Mika su već reš pečeni.

U Bolu su , konačno, sve maske pale. SDP i HDZ sada zajedno jašu, u potpunu propast lokalne zajednice. Ono što se zadnja tri mandata radilo u sakrito, sada se radi javno, bez srama i stida !
Bandić je za njih amater, u pelenama.

Betonizacija, ibicizacija, urbicid i ekocid, samo su neki od epiteta koje su sami sebi, svojim dosljednim djelovanjem, priskrbili. Više štete su nam nanijeli od okupatora, i JNA, skupa.
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Jun 09, 2017 1:42 pm

A nisu od Ante sigurno. ;) Ako me razumiš.
Znači Bol je jedan ako ne prvi onda među prvim labosima za tkz.veliku koaliciju HDZSDP na državnoj razini.Taj HNS je nebitan,praktično politički mrtav.
Znači da možemo očekivati,kao što se već šuška tu udbakos koaliciju da bi prikrili prodaju,pljačku i veleizdaju Hrvatskog naroda i države.
A Pupija,Ustaše i Četnike svako malo ubace da se skrene misli naroda sa glavnih i krucijalnih tema.I naravno da nas nastave glođati i bez gaća ostaviti :!: :x
A narod slip,da ne kažem blesav i glup sve to njihovo puši.Udba je dobro ispekla zanat.Ko ovih stvari nije svjestan taj je ovca a ne čovik.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Jun 09, 2017 2:19 pm

Ali, to nije sve !
Sada, kad su sve maske pale, i kad smo ljudima (biračima) otvorili oči, i kad su (bar neki) progledali, nastupila je (ne)ljudska reakcija, sad su oni na nas ljuti što su ih prevarili oni za koje su glasali !
Već viđeno !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK