by 9a2jg » Mon Jun 05, 2017 8:32 am
Nisan ja pametan, jer pametni muče. Ovaki, ka ja i ti, uvik pizdimo, korisni rezultat koriste svi, a mi pustimo dušu... I tako uvik.
Bija san sinoć u stožeru jedne nezavisne liste. Svako malo smo se čuli i sa osobom bliskom Kerumovom stožeru. Ako je pola istina od onoga šta nan je reka, Kerum je onda doista pokraden.
U Bolu je ova nezavisna lista "izgubila" trku za načelnika. Ali, Bol, i demokracija su dobili. Prvi put , JAVNO, su se udružili SDP i HDZ, da neovisna mlada kandidatkinja za načelnicu, školovana, pametna, NE USPIJE !
S time su pokazali građanima Bola, i svim Bračanima, kako su vladali i zadnjih 12 godina, samo Bračani to nisu htjeli vjerovat. Ta neprirodna koalicija je radila ispod stola, sad više ne kriju, sinoć su zagrljeni pivali Ko je moga zamisliti lani,...
Da se digne pokojni Račan iz groba, uzeja bi in sve partijske iskaznice , i užga ih !
A opet, kad gledaš počelo, 90 % HDZ-a je nastalo od SDP-ovaca koji su samo priokrenuli kapute. Znači, po tome, ne bi nas trebalo ništa čudit ?
U Milnu je HDZ-ov kandidat za načelnika dobija SDP-ovog za 4 glasa ! Znači, presudila je Mićina fameja, u kuću je 6 birača !
Družija san se sinoć i sa ljudima iz Supetra, sve su mi rekli, kakva je situacija, i da je počelo prvo poluvrijeme utakmice Načelnica - Amerikanac. Ne navijan ni za jednu momčad, jer nisu moji.
Mi smo se lipo noćas zabavili, za svoje šolde, čista obraza, zapivali, gledali jedan drugome u oči, a tako će bit i naprid.
Sutra je novi dan.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja