by 9a2jg » Fri May 26, 2017 4:32 pm
Obašli su oni pola Europe o društvenom (našem) trošku, "dokazujući" da su potrebne te "starije" kategorije... Pokojnome Dakiju ne dat za kartu, kao izabranom sucu, na Svjetskom prvenstvu u HST, ili mu dat za POLA karte drugog razreda vlaka za Skopje, a ovi se ovamo razmeću...
Kolika je njihova dvoličnost, najbolje govori i činjenica da su stavili i HST na web naslovnicu, a da u neovisnoj Hrvatskoj nije održano ni jedno državno prvenstvo !
Na Svearmijsko su bili, pojedini bi i sutra, puzeći došli, da mogu...
Dobro in je Tomo iz Supetra bija napisa : Koliko ste to HST prvenstava, u neovisnoj RH , organizirali ?
Njima sam taj pojam služi za ukrasiti web naslovnicu, baš kao i IOCA, ili oni izleti za dicu, od 2,5 ili 5 dana. Bitan je folklor, kulisa, sadržaj je njima nevažan, ionako rade što hoće. Zato in je Ivo smeta.
Pamti, pa se siti mojih riči kad budu odrišivali kesu za Uzdanicu i Švabe, iduće godine za WRTC. Koki lud, Koki budala.....
Prvo će te stavke metnit koncen rujna u Prijedlog Financijskog plana za 2018.g. , onda će bit naglo panika, ka šta nan je zorno "objasnio" Puki što se dogodilo početkom studenog 2016.g. , pa je on to morao sam ! Moš mislit. Uslijedit će elektronska sjednica IO-a, "zbog štednje" , svi će, naravno , biti suglasni, 6 kozlića pojedeno, sedmi je u zidnom satu.
Uvik smo mi pomagali bidne Nijemce, onega rata smo in otimali oružje, da se ne muče sa knjigovodstvon, i reversima, sad ćemo ih financijski pripomoć, triba bidnima.
Superhik je zavlada, triba stalno uzimat siromašnima, i davat bogatima.
A kad će beneficirani uređaji ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja