by 9a2jg » Tue May 23, 2017 2:00 pm
Reni dragi, ima dva ešalona koji brane baš ovakav HRS.
Jedan ti je tzv. "hladni pogon", to su ti tajnica, službenica, dio knjigovodstva HZTK, i dio HZTK. Jer, bez HRS-a, ni oni nemaju posla. Kumulativno, sve navedeno, košta državu pola miljuna kuna.
Drugi ešalon su ti tzv. "elitisti". To su oni koji su si umislili da su "cvijet radioamaterizma u Hrvata". Redovito su na državnoj sisi, iako ima i časnih, pojedinačnih, iznimki. Ti muzu grad Zagreb, na nekoliko mjesta u proračunu, državu, sami sebe (ne svoj portafoj, nego naš), i uvjeravaju sve oko sebe da su društvu najkorisniji ! Bar demagogija ne košta ništa.
Što ti reče, sasvim novi HRS, ili već kako bi se zvao, pa to je bila spontana ideja Djanija, Nikole, i mene prije više od deset godina. Potpisujem sve što ti napisa, pogotovo za mlade.
Samo, u nas se sve izvitoperi, pa i pojam mladi.
One koje HRS vodi kao svoje "mlade", uzdanice, i ine, su sad već 20 godina u HRS-u, ovi prvi su ih "pelcovali", oni su "njihovi".
Ovi drugi, stvarno mladi, nema ih nigdje, odnosno na papiru ih ima, jer su uzdanički i državotvorni klubovi uredno uzeli novce za njih, po završetku ispita, ali ih nema, u eteru, i životu kluba.
Naš dragi Hrle, Uzdanica naša, s 20 godina staža kao "zlatna mladež", me razočara , de capoto, čitam što je napisao Ivi, sve puno demagogije, laži, podmetanja, i iskrivljavanja činjenica.
A taman san mislija da se popravija, i doša pameti.
Ža mi ga je, šta gre u Zagreb po svoje mišljenje.
Sve za WRTC, sve mi plaćamo !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja