Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 9:18 pm

Pa bi tebe na kraju poslali na promatranje. :roll: Oli si popizdija to slat kome?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 9:58 pm

Podsjeća me , neodoljivo, na jednu od epizoda Lud, zbunjen, normalan.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 4:06 pm

JRZ, postoji zakonski rok? Za sada bi te molio da pitanje uputiš na službenu mail adresu, a ako ti ne odgovore u nekom razumnom roku, ja ću ti dati odgovor.

Meni nije jasno što to Uzdanica pokušava glumiti, od izborne skupštine , do danas, i izgleda nema namjeru sustati ? Samoproglašenog glasnogovornika IO-a, ili osobu koja će neukom puku "objašnjavati" poteze i politiku vodstva HRS-a ?
Sve u svemu, jadno, kukavno, i nemušto. Jer u svim svojim postovima, od izborne skupštine, do danas, nije nikome objasnio ništa.
Šta sve neće učinit za ić u Njemačku na WRTC 2018.g , o trošku HRS-a, čitaj, rvaski , latinica : naših para ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 24, 2017 6:38 pm

Možda se nekome i naguzi a? :lol: :lol: :lol: :lol:
A i po faci mi malo baca,onako.... :D ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 6:58 pm

Reče mi maloprije jedan prika sa kontinenta, da ka šta postoji Google translate, tako postoji i Hrle translate.
On nama prevodi s hrvatskog , kojeg nismo razumili, na nama, nižim bićima, prihvatljivo razumljiv hrvatski jezik.

I, svi zadovoljni, mi nahranjeni novim spoznajama, on još više (sam sebe) uvjerio da ide u Švabiju, o našem trošku.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 24, 2017 8:37 pm

Kaže se da na mladima Svijet ostaje.Ako ostaje takvima ka on onda će uskoro u kurac sve !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 10:26 pm

U nas se zovu mladi i oni šta su trčali štafetu na sutrašnji dan, i bivši ravnatelj HTV-a, i osječki gradonačelnik, i Azem Vllasi, oni su ostali vječno mladi !
Tako i drug Hrle piše da je došao u svoj klub, citiram, "prije više od 20 godina". Gdje je tu mladost, ne bih znao , ni reći, ni naći, samo znam da im je svima Ljilja Vokić učinila uslugu.
Od njenog vladanja, oni su, baš kao i prije spomenuti, postali i ostali vječno mladi, tako da ih nijedna besplatna povlastica sustava ne mimoiđe.
Nije shvatio, jadan, da su, baš kao i Gomilica, i Supetar, samo poslužili svrsi, da se iznjedri "zlatna mladež",do podne radi omladinka na svoj znak, popodne omladinac, kilovati, puste antene, DX lokacija.
Srića naša da slušamo, snimamo, bilježimo...

Sad će Dado, on misli da meni trebaju ključevi PPS-a na Jarunu. Ne zna , jadan, da je to napravljeno društvenim novcima za sve RA Hrvatske, a ne da ima 5 ključeva, koje, ko da im je pokojnik ostavio oporukom. Ista je stvar sa Kraljevicom, ali nemaš kome reći...

Neki dan su bili u Bolu trojica RA iz Zaboka, stavljali svoje fotke po fejsbuku, ali nisu došli do mene, na pivu, i ćakulu. Nisam ja zlopamtilo, iako znam da su glasali protiv mene, oni pamte što njih boli.
Ja mirno spavam.

Kad će opet subvencionirani uređaji ? Treba ljudima...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 25, 2017 10:11 am

Nije teško za pogodit koja su to tri pohodila Bol. :D
TROJE MLADIH. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 25, 2017 10:53 am

Reni, nikoga ja ne vabim u moju kuću. Svaki čovik dobre volje je dobrodošao, uvik. No, očigledno nisu mogli mirne savjesti doć na vrata, kad su glasali protiv mene, iz samo njima znanih razloga.

Pisao sam svojedobno, na ovom forumu, da mi je, u nekoliko navrata, desetak Daruvarčana bilo u gostima. Počastija ih kafon, pićem, kolačima, sa svime šta je bilo u kući. Doša ja u Daruvar, idemo mi u klub, ponili piće sa sobom, ka da smo znali što slijedi. Od svih kojima smo se javili, nije doša niko. Ka da san in tražija smještaj, spizu, ili piće, sve san to ima, i nosija sa sobom, nisu se udostojili me doć vidit, ili, ne daj Bože, odvest na DX lokaciju. To je njima njihova (manjinska) borba dala. I pokoji mecena.
Neka njih, par stotina km dalje, daleko im lijepa kuća, želim im puno zdravlja i dug život.

Samozvani doajen mi je posla Mađara, učinija san 160 km auton, pokvarija mi je uređaj, pokojni Nikola ga je napravija, za novce, naravno, dva puta u Split i nazad, da je tzv. doajen nazva, i reka : Govno, škužaj, eto, dogodilo se, je li triba šta platit ? Nije nazva ni reka FALA, šta san mu voda NJEGOVOG prijatelja koji mu je financira puste IOCA ekspedicije. Sve ti je to, moj Reni, jedna velika izdrkotina.

Moga bi ovako do prikosutra, koliko ima materijala.

A di su oni, koji sa ukradenin uređajima, bez dozvole za rad, zovu nikidan Emira na 9A17B. Poslin i CI-278. Isti VES. Kako god okreneš, oni pokrivaju jedan drugoga... Ista pašta...
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 25, 2017 11:00 am

Ka da se ne sićam-Kad je bilo puno statike a mamlaza bolila briga za tvoj uređaj kojega je na kraju statika spalila.Ma..to su bezobrazne budale,Huni sa kojima ja više nemam konta.Lako za Mađara ali ovi naši su i gori !
Jedna velika izdrkotina.Gadljivo do boli. :x

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK