by 9a2jg » Thu May 25, 2017 10:53 am
Reni, nikoga ja ne vabim u moju kuću. Svaki čovik dobre volje je dobrodošao, uvik. No, očigledno nisu mogli mirne savjesti doć na vrata, kad su glasali protiv mene, iz samo njima znanih razloga.
Pisao sam svojedobno, na ovom forumu, da mi je, u nekoliko navrata, desetak Daruvarčana bilo u gostima. Počastija ih kafon, pićem, kolačima, sa svime šta je bilo u kući. Doša ja u Daruvar, idemo mi u klub, ponili piće sa sobom, ka da smo znali što slijedi. Od svih kojima smo se javili, nije doša niko. Ka da san in tražija smještaj, spizu, ili piće, sve san to ima, i nosija sa sobom, nisu se udostojili me doć vidit, ili, ne daj Bože, odvest na DX lokaciju. To je njima njihova (manjinska) borba dala. I pokoji mecena.
Neka njih, par stotina km dalje, daleko im lijepa kuća, želim im puno zdravlja i dug život.
Samozvani doajen mi je posla Mađara, učinija san 160 km auton, pokvarija mi je uređaj, pokojni Nikola ga je napravija, za novce, naravno, dva puta u Split i nazad, da je tzv. doajen nazva, i reka : Govno, škužaj, eto, dogodilo se, je li triba šta platit ? Nije nazva ni reka FALA, šta san mu voda NJEGOVOG prijatelja koji mu je financira puste IOCA ekspedicije. Sve ti je to, moj Reni, jedna velika izdrkotina.
Moga bi ovako do prikosutra, koliko ima materijala.
A di su oni, koji sa ukradenin uređajima, bez dozvole za rad, zovu nikidan Emira na 9A17B. Poslin i CI-278. Isti VES. Kako god okreneš, oni pokrivaju jedan drugoga... Ista pašta...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja