Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 6:58 pm

Zar nije pametnije 20-30 milijuna kuna uložit u nešto što će donosit stvarnu dobit? Moj zet kad s njim pričam o muzejima pada u afan.Govori on,zar Hrvatskoj nisu prioritet,radna mjesta,proizvodnja,stvarna dobit več muzeji,dvorane za rukomet,fontane itd itd.Čovik je od 95 u Americi i vidi bolje od nas jer izvanka se uvik bolje vidi stanje .Tom gradu fali svega ali ne, ulupat će silne novce u toranj-simbol.Svaka čast kad bi to uradili sa vlastitim novcem.Ovako mi je osta grop u grlu mada san emotivno vezan za stradanje kako ljudi tako i grada.Ali ljudi moji,2017 je,triba pametno ulagat novce.Triba ih "oplodit".

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 7:10 pm

A oli nisi gleda nikidan, otvorili su najsuvremeniji olimpijski bazen u Vukovaru, atroke da je Đurđica Bjedov odonamo !

Slažen se s tebon, tribaju se dica kupat, naučit plivat, imat plivanje u školama kao obavezno. Ali, ne mora bit toliki, i ne mora vladat grandomanija, koja je u nas , redovito, povezana s političkim elitama, i , naravno, s građevinskom mafijom. Zorni su primjeri Masleničkog mosta, autoceste Zagreb-Split, Kalmetine, dvorana za rukometno prvenstvo, koje će nan unuci od unuka otplaćivat...

U vezi san s nekim humanitarnim akcijama. Priča mi čovik, s lica mjesta, socijalne samoposluge u Vukovaru i Karlovcu ne trebaju skladište, sve šta dođe, odma se razdili ! Sugovornik mi se našalija, a , bidan, reka je istinu : Ne trebaju nam ni police, najčešće dijelimo iz kombija ili kamiona, s kojin je došla pomoć ! A bidni ljudi, Vukovarci, i bez interneta i mobitela znaju kad pojedina pošiljka dolazi, odma stanu u filu, nude se za pomoć pri iskrcaju...
To je stvarnost Vukovara, a oni olimpijski bazen, obnovu vodotornja, puste miljune, umjesto da nahrane svoje gladne sugrađane...
Ne daju ni oni šta imaju nezaslužene braniteljske mirovine.
Ali zato, bez greške, svaku setemanu, po Rvaskoj lete mailovi, mole za pomoć, udruge, grupe, socijala...

Ja mislin, da prosječan čovjek, u ostatku Hrvatske, stavlja, baš kao i ja, prst na čelo, i pita se : Ko je ovdje lud ?
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 7:15 pm

Sve smo rekli.Živa istina.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 21, 2017 5:48 am

Kao tajnik prozvanog kluba ( Radio klub Kvarner ) odgovorno tvrdim da Spominjani Dstar repetitor nije u posjedu kluba niti u njegovim prostorijama.
Stoga molim uvaženoga UKV managera Petra, da se informira kod nadležnog čovjeka za održavanje repetitora, gdje se trenutno nalazi taj repetitor.

Kao što ne znaju di su im KV uređaji, vlasništvo Saveza, tako ne znaju ni di im je repetitor !
Ali, što je najtragičnije, inventura je prošla, završni račun je prošao, zastupnici "usvojili" izvršenje Financijskog plana za 2016.g. !
Sad se vidi koliko je otaljavanje posla, puki formalizam, a na štetu radioamaterizma, radiooperatorstva na KV i UKV.

Pa dobro Zvone dije taj repetitor?

Najprije je po prvom izvješću bio na Učki, spojen na internet, na veliku mrežu svih mreža.
Pa je onda po dorađenom izvješću bio kod vas u klubu.
Pa sad ga nema ni kod vas u klubu...

A možda su u šumi, šumi...
DISU REPETITORI ;D

Sve je Adam sažeo...
Njega neće izbacit, ka mene, sa HRS foruma, jer se boje taknit u Istru, a po Dalmaciji ionako svako gazi, pa jedan udar više, ili manje...

Sad će Pero, na putni nalog, u Dalmaciju, provjerit stanje repetitora, ko da ga sad vidim... A ima i "pomagača" ... Veselje...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sun May 21, 2017 6:51 pm

Danas san mu čuja rođaka na R2.Omar san se pribacija na drugi kanal. :evil:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 23, 2017 2:12 pm

Samo čujen grube vijesti...
Kako mi javlja OZNA-in pouzdanik za grad Split, grad se odbija uknjižit na Zvjezdano selo, nego je "dragovoljno" to pripustija Županiji !
Dobro je reka picaferaj : Ludoga li grada, ovega nema nigdi !
Županija nije ni kurcon makla, nije uplatila ni dinara, ni lipe za to, nego smo plaćali mi, građani, radni, i porezni obveznici grada Splita, ne Županije, koja, btw tada nije ni postojala.
Deseci dobrovoljaca, od aktivista Narodne tehnike, do akcijaša sa lokalnih i saveznih radnih akcija su prolili bačve znoja na toj lokaciji, čiji je završetak i cilj vidio samo jedan čovik, kojega su poslin izasrali s velike visine. O mrtvima neću pričat, ali ih ima lijepi broj, članova kluba AKL (niko iz CBM-a, ni iz YU2CIG-a, interesantno), koji su tamo bili sate i sate, i dane...Mašklin, lopata i karijola.

Danas se tamo preseravaju neki drugi klinci, kojima je, ka i ciloj generaciji, to palo ka mana s neba.

Tako i treba. Stari ljudi su govorili da ti je u društvu, ka i u fameji, jedna generacija stiče, druga rastiče...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 23, 2017 3:00 pm

9A1CIG-ANTE SANADER.KO RAZUMI,RAZUMI.KO NE,JBG. :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 12:13 pm

http://www.hamradio.hr/srvks-izvjesce-p ... bnja-2017/

Urbi et orbi, u životu sve dođe na svoje, samo triba poživit, da guštaš šta je sve došlo na tvoje, ka prasac u malo vode.
Eto, kako mi jučer javlja OZNA-in pouzdanik iz Splita, oni CB-eaši, šta in klub broji članova za izbrojit prste na jednu ruku, nabavio je KV primopredajnik, i UKV primopredajnik za javit se u mrežu.
Da bi čovek reč rekel.
Samo, tribalo je proć Save, i Save, da bi nekima došlo iz guzice u glavu !
I da bi radiooperatorstvo došlo do izražaja, a ne pripadnost nekoj interesnoj skupini, ili sekti.
Bujrum !
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 24, 2017 12:32 pm

Javilo vam se 37 naivaca.Neznam bili ih žalija ili se smija. :roll:
Koliko se javilo telegrafijom :?: :lol:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 24, 2017 12:45 pm

Nula. Zero osandeset.......
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK