Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Predsjednik kakvog članstvo zaslužuje

Postby 9a6r » Wed May 17, 2017 8:19 am

Nema kvoruma kažeš.I možda ga opet neće biti.A kako idemo u lito neki će i na more,vikendice itd.Jeli možemo već govoriti o krizi HRS-a? :lol: :lol: :lol:
Možda bi i za neku vrstu Ramljaka tu bilo posla :?: :?
Nisu tu baš posve čista posla.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 17, 2017 8:39 am

Po meni je to scenarij koji je bio i očekivan, za svakog ko je zagrebao , bar malo, ispod glazirane površine. Jer, lakirovka može "proći" jedan put, ali njima je to postao uzorak ponašanja !
Uvik se vratin na zoran primjer, RK Vidova gora u Supetru. Neka objave koliko su naštancali operatora od 1992.g. do danas. Vjerujem da bi i tebe zaprepastila brojka. Da bi, u zadnjem HRKljušu, radili na dva znaka, doživotni predsjednik, i još jedan, i imali su jednog pomoćnika, za log. Potegni crtu, koga su lagali 25 godina ? Općinu, grad Supetar, ZTK s kojin su u kompi svih tih godina, donatore tipa RTL, mecene tipa Amerikanac ????
Odma me ta situacija podsjeća na epizodu Malega mista, kad su organizirali riblju večeru, jastozi, škampi, za Amerikanca šta je triba dat šolde za kino. Turnuli su mu požutjelu fotografiju, i rekli da je to općina platila za sprovod pokojne mu matere. I, dok je on brisa suze, došla Bepina, i govori : Ljudi moji, ma nije mu to sahrana od matere, to je bija prvomajski slet !

E vidiš, ja i ti, i nama slični, smo za ovakav HRS Bepina na kvadrat, jer razotkrivamo obmane, nebuloze, laganja i amoralne radnje, koje oni stalno rade. Zato im mi ne pašemo. Zato Pero, koji je totalno izgubija busulu, ponavlja, ka papiga, da smo ja i ti , citiran, "rastirali radioamatere".
Lipo si reka, ti 51, ja 65, i sad mi tiramo one koji su, pretežito, stariji od nas ! Ma ko još može, osin Martina, izvalit takvu bedastoću ? Pero, očito zna, i može.

Istina je tu, isprid nas, samo je mnogi neće da vide. Ali, za sve je potrebno dvoje. Kako u seksu, tako i u svakom partnerskom odnosu. Jer, što reče moj ratni drug, seks je seks, ako uživaju dvoje, a ako uživa samo jedan, onda je to masturbacija.
I mi bi tili pinku uživat.
Platili smo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 17, 2017 9:39 am

Zaboravija si na SYBERSEX . :lol: :lol:
To ti je priko telefona a danas priko video veze SKYPE.
Koki,mi smo u 21 stoljeću :!:
Nema više uživo,jedan na jedan!Nisi u điru. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 17, 2017 9:58 am

Je priznajen, kriv san, po svim točkama (seksualne) optužnice.
Potpisaću da san staromodan, di nisan kad san sa iston ženon od 1972.g. !
Ljubavnicu neman, a i ne mogu si je ni priuštit, kraj penzije od 3.025 kuna, za 44 godine staža.

A što se tiče cybersex-a, on je ušao na "mala vrata", s dolaskom pametnih telefona , interneta i kompjutera. Današnji muškići u mraku znaju, s jednon rukon, otipkat i poslat SMS, a ne znaju ženskoj skinit mudante, sa obedvi !
Danas dođen u kafić, ili noćni bar, jeba te , pun šank ženskih, sve nejebeno, jer su muški nezainteresirani ! Pričan malo s njima, vele, ovi tzv. muški nisu ni za kurac, uopće ih mi ne interesiramo !
I sad pazi, te horde nezadovoljenih žena su ti sutra na radnome mistu, ti dođeš ništo rišit na šalter, ili u kancelariju, gleda te ka da si jon posla oca i mater u Jasenovac, i taj se krug vrti, širi, i na žalost, produbljuje.
Što bi rekao moj bivši suradnik Stjepan Šterc, "hrvatska bijela smrt".
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 17, 2017 1:12 pm

Sve bolesno. :( Kako san ja sve stiga a ovi ne mogu?Lino sve ,brate mili.Sve išlo u pedere.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 1:49 pm

Zašto kamera na skupštini ne prikazuje onaj lijevi kut, gdje se pije maksuzija ?
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 6:34 pm

Daj Marija još dvije.. :lol: :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 6:51 pm

Zadnji put su Slavonci točili sami. Ovi put je kamera imala veliki mrtvi kut, na livu ruku, tako da se ne vidi ko je za šankom, i šta se toči...

Predsjednik kluba ti je bija na drugoj strani, i prvi se diga za poć ća, biće i njemu dopizdilo, di neće, uru i po slušat pizdarije...
9a2jg

Postby 9a6r » Sat May 20, 2017 7:18 pm

Malo san posluša.Ono je za u podrum KBC-a. :roll: :roll:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat May 20, 2017 7:56 pm

Ja se san sebi divin, pojubija bi sam sebe da mogu... Odgleda san, i odsluša jedno 90 %. Strava... Tribalo bi poslat link na Fakultet političkih nauka, na temu kako se zlorabi demokracija...
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK