Politika na Balkanu

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Politika na Balkanu

Postby 9a6r » Sun May 14, 2017 9:01 pm

Zato nam i je ovako i u državi.POSLUŠNICI,DIZAČI RUKU,MAŠINERIJA ZA GLASOVANJE.Arčilo se sa "ničijom"lovom ...radi se to i danas samo manje jer je manje love.
JBT,NEMOŠ NAĆ SLOBODNU FREKVENCIJU KOLIKO SU NAVALILI OVI NOVACI! :roll:
Tribat će kod IARU tražit koji novi band,gužva od njih.
Govoriš ljudi progledali,neće da plaćaju članarinu.Samo nemoj da nas opet optuže za pobunu na Titanicu.A kvartet svira lagano da te jeza uvati.. :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sun May 14, 2017 9:49 pm

http://www.index.hr/black/clanak/tajna- ... 70017.aspx

Vidiš da su za sve krivi telegrafisti ! Da nisu revno radili svoj posal, ne bi ostale puste telegrafske poruke, iz kojih je razvidno da nije bilo mista za sva mrtva tijela na spasilačkom brodu, pa su one putnike treće klase vraćali u more !

Kolike li analogije s HRS-om, i on se samo "stara" o onima "više klase", uzdaničkim i državotvornim... Sitna boranija uvik najebe... I mrtva !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 15, 2017 8:57 am

Vidiš Koki kako su ovi što znaju telegrafiju bezvrijedni i neki zalupati čudaci koji tamo tuku po nekom tasteru.Da mi znat koliko ih je položilo ispit od kad je Hrvatske neovisne države? Da bi se dobija telegrafist triba oko 6 miseci tečaj.Uvik je tako bilo ali ne sad imamo instant operatore koje u 5 dana nauče,obuče i već 7 dan rade teške,rijetke entitete kao Palmyra,svi mogući Sandwichi,onda ovo po i oko Afrike ko od šale,jerbo je to blizu.
Čudo jedno koliko su sposobni i oni ali i oni koji im prenose ta znanja i vještine.
Tek sad vidim koliko san ja ustvari nesposoban,teško mi je išla u uho pa san je mora pola godine učit i još par godin radit za klubskom radio-stanicom! :roll:
A štaš,na mladima Svijet ostaje,ova mladež su ka spužve,sve kupe u 5 dana.Govorin ti,čudo jedno.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 17, 2017 2:09 pm

Grad Zagreb se prema ostatku Hrvatske ponaša kao otok i ne zanimaju ga drugi.

Ovo je danas izrekla Anka Mrak Taritaš, kandidat za mjesto gradonačelnice Zagreba.

Velika istina. Samo, ostatak Hrvatske tišti što se i sva druga državna i ina tijela, krovni savezi, i HRS, tako isto ponašaju !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 17, 2017 8:43 pm

A i ona se pripomogla od Gunje.Jede govna. :x

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 18, 2017 11:22 am

Pazi Reni, ni meni ženska uopće nije simpatična, i pročitao sam sve, što je o Gunji, i Posavini, te obnovi kuća i infrastrukture napisano.
Ona je imala jednostavnu dvojbu, popravljati stvari po "talijanskom" modelu, gdje nakon 4 godine sve nije obnovljeno, ili platiti malo više, rad danonoćan, bez ijednog vikenda i praznika, da bi ljudi uselili u roku od godine i nešto dana.
Veliki je bio pritisak i Islamske zajednice, koja je tamo dominantna, ne zaboravi, tamo je jedna od tri džamije u Hrvatskoj, veliki broj Muslimana koji su se "švercali" i u Gunji, i u BiH, jedan zamršeni konglomerat interesa.
U Dalmaciji ima lipa poslovica, da nije važno šta je reka, nego ko je reka. Taj isti načelnik općine Gunja je o njoj govorio u superlativima dok nije završila obnova, useljene sve kuće, dica pošla u svoju školu, kulturni centar u funkciji.
Došao dan kad se ona kandidirala za funkciju gradonačelnice Zagreba, Bandinjo preko ovog amoralnog tipa njoj podmeće ! Niko da spomene da ni USKOK ni DO nisu vršili nikakve izvide, jer nema sumnje u nezakonite radnje, niti je podnesena ikakva prijava protiv nje.
Dakle, stani na balun, ne podliježi Bandićevoj i HDZ histeriji, i ne budi, nesvjesno, njihov igrač.
9a2jg

Postby 9a6r » Thu May 18, 2017 11:58 am

Nisam ja nikada bija u HDZ-u.Ja sam Pravaš a on KOMUNJARA !
Drugo,vrime će pokazat a i USKOK,DORH i ostale institucije.
Međutim kad im se i dokažu krađe vrlo blage kazne dobiju i prođu lišo.Ništa,lišina.Ja isto ja i ti nebi slobode više vidili. :( AMEN

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Thu May 18, 2017 12:41 pm

Ma Reni, ne dilin ja ljude po stranačkoj pripadnosti, nego ih klasificiram u svojim možđanima prema izričajima i djelima što ostavljaju za sobom. Ja sam i danas razgovarao i izmjenjivao mišljenja sa trojicom, od ukupno 4 nositelja lista u Bolu, samo sa komunjarama ne komuniciram. To su sve redom mladi ljudi, mlađi od moje dice, i ja ih tako doživljavam. Stalno ih upozoravam da se moraju služiti samo istinom, i da nikada ne smetnu s uma da će izbori završit, a oni trebaju i moraju i dalje ostati živjeti i raditi u maloj sredini.

Izbori u Zagrebu su nešto drugo, tamo je moral u predizbornoj utakmici misaona imenica, svi su rvački zahvati dozvoljeni, tuče se ispod pojasa, i grize uho takmacu, ukratko - kažin.
Upravo stoga, ne smi se niko, pa ni ti, uvatit na njihovu baketinu, koja je njima dio folklora, a na drugoj strani zakrvi birače.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 19, 2017 1:42 pm

Završili svi predizborni skupovi, svak je iša na svačije, jedino nije niko iša na SDP-ove. Tribali bi se drugovi zeru zamislit, ako imaju su čime. U Supetru - muk, ka da je korota. Ni u Bolu nisu veseliji, a u Milni je situacija nepoznata. Večeras je veliki predizborni skup HDZ-a, nakon kojega će sve biti poznato. Njihova načelnica se ovaj mandat malo pogubila, ali, ne da je pravdan, ne moreš ni u javni kondut bez šoldi, a kamoli vodit općinu sa blokiranin računon.
Bija san u Supetar, Amerikanac trlja ruke šta su mu dojučerašnji pajtosi u banani. Računa, s HDZ-om ću lakše, bar dok ne upoznaju jedni druge. ;)
Večeras je naša fešta, dokle dura...
Sutra - predizborna šutnja. Ma šutili bi ljudi i tako i tako, neće se nočas točit Pipi !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri May 19, 2017 2:16 pm

Večeras na Rivi Mišo i Milo sa Kerumom.Možda je Kerum već sada Gradonačelnik. :lol: :lol: :lol: O
Oli Splićanin Opara? Koga će on dovest pivat.Brata? ;) A koliko je pinez potrošija moga je Bečke dječake angažirat.Ima KE-KE-ZE pinez. :D
Ne mogu se fetivi Splićani stavit sa jednim pravim Vlajom!Nikada.

73,9A6R

"KOME BI ŠUMILO MORE MOJE SINJE,DA HRVATSKE NIJE,DA HRVATSKE NIJE."
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK