by 9a2jg » Sun May 14, 2017 8:03 pm
Tamo sam bio na desetak sahrana, između ostalih i dva stara prijatelja radioamatera, i sama pomisao da neko suludo razmišlja zabraniti posmrtnim povorkama, i posjetiteljima groblja, zatvoriti put, koji je ucrtan prije više od 150 godina u katastar, a na Sudu uknjižen kao društveno vlasništvo, što, u naravi, i jest.
Prijatelji iz Supetra me uvjeravaju da je taj put za Amerikanca probni balon, lakmus papir, za "legalizirati" pusto nasuto more i plaže koje nisu nikada pripadale hotelskom naselju hotela Kaktus, ili Supetrus hotela !
Pitam ja Supetrane, naivno, zašto ga SDP vlast u Supetru ne tuži ? Sugovornici se zacenili, od smija, govore mi uglas, ka zbor bečkih dječaka , SDP ga je mislio must, kad mu je da hotele skoro mukte, ovi in je da mrvice, i onda okrenija list, i više ih nije obadava...
Kako mi ljudi pričaju, ni jedna strana nije čista, pa se zato puno i ne eksponiraju javno...
Ovaj javni istup Amerikanca, kažu mi, je ponukan slabim rating-om SDP-a pred ove izbore u Supetru. Gren doli u petak, pa ću ja to vidit i ćut , iz prve ruke. Budem pisao o tome, bez daljnjeg... Jer , lakše je kad čuješ na izvoru, nego sve ovako, iz druge, ili treće, ruke.....
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja