Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a6r » Tue May 02, 2017 10:28 am

Gledam jučer na državnoj a i na privatnim televizijama praznik jada jučer.Za naše i njihove novce dijele onim jadnicima porciju fažola koji vridi kunu,dvi a priko godine na tisuće kuna im izvuku iz takuina priko milijun poreza,harača,prireza,poreza na prirez,jednom riječju porez na budale.I onaj jad se potuka na Marjanu za ono malo kineskog fažola.Pa ono je bila nacionalna katastrofa.Dili se grah ka u doba socijalizma-komunizma i crveni karanfili.A živimo u robovlasničkom društvu!I onda oni stari sindikalisti se javiju koji imaju solidne plaće i mirovine i nešto pizde samo da pizde.U 3 P.M.,skoro san TV razbija :!: :x
Gadljivo do boli! Svi portali pišu.
Koji smo mi jadan narod!
ČEMER,SMRT I JAD !

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 02, 2017 1:09 pm

Čitam policijsko izviješće, na Marjanu su se tukli za fažol ! Odma san se sitija rata, i Veloga mista, kad su se Splićani sklanjali oko crkvice svetoga Jere na Marjanu, gladni, žedni, nikakvi...

Pouzdanik mi javlja iz Osijeka da je, prema izviješću Grada, skuhano 500 porcija više nego lani, a da bi gladni ljudi bili pojili još duplo ! A da oni pusti svit nije otra put Irske, bilo bi tuče, ka na Marjanu !

Bandinjo je obuka bilu kutu, i glumija kogota, da bi sa zadnjon kacjolon reka da mu je skočija bruh, jer da je diza kazan od 80 kili ! Je kurac, jutros je treba bit na čitanju optužnice, zajedno sa pročelnikon Lovrićen (onom koji "dili" pare ZARS-u i klubovima), pa je onda to (namjerno) odgođeno, dok se ne vrati s operacije bruha !

Interesantno, ja dragovoljac DR-a, čeka godinu dan za istu operaciju, njemu se, navodno dogodi ujutro, uvečer ga , tobože, operiraju. Bojišnicu je vidija ka i Maminjo, kad je nosija 50-ak šteka duvana borcima na prvim crtama, ali isporučeno u "debeloj" pozadini. Šteke, naravno, kupljene za društvene novce. Ka i zvona za 40.000 eura u Posušju.

Ovi iz Vukovara mi se više ne javljaju. Ne sekiran se ja, to su obrazi, meni su samo lani i preklani poslali jedno tridesetak istih molbi za novce. Koliko su razbili ploča na ćirilici, mogli su bar nekoliko obitelji osigurat sa spizon za godinu dana ! A di su troškovi Policije, pritvora, istrage, sudstva, izvršenja kazni, mogli su naranit mali kvart.
To te ja pitam.

A di je onih 5,5 iljada nepripadajućih braniteljskih penzija ? Šta oni koji je prima, a zna da je prima bespravno, ne podili s onim koji stvarno nema ? A sve veliki kršćani, moš mislit...

Trenutno je prijenos iz Sabora interesantniji, škužajte, čujemo se...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 02, 2017 1:56 pm

Ma kako ti se da gledat to.....tija san reć šta?! :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 02, 2017 2:07 pm

Jeba te, cirkus Moira Orfei je sto kuna, a ovamo san već da 80, za ovi misec ! Osin toga, ovamo ima više klaunova nego u cirkusu !
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue May 02, 2017 2:24 pm

Evo Župan 10 metri ispid mene u ćakuli sa gosp.koji će ga zaminit u kampanji.Vidiš,meni je inter. a danas ću zaradit dnevnicu- :lol: :lol:
Da san nepristojan moga bi čut o čemu diskutiraju.Ali ja san kulturan i profesionalan djelatnik. ;)

73,9A6R
9a6r

Postby 9a6r » Tue May 02, 2017 5:46 pm

Ministar Marić(HDZ),onaj ća je bija nogometni sudac govori da je Kumrovečka škola 20 godina na prodaju ali je nitko neće? Mene čudi kako je drugovi iz i oko SDP-a kao sljedbenici sekte KPH ne otkupe pa lipo srede? Mogli bi nastavit predavanja i nastavu.A lokacija je prva liga,ekološka.
Možda je triba Riječanima ponudit,oni su odlučili sredit ŠB "Galeb",možda bi i školu? Ki bi ga znal...

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Wed May 03, 2017 10:36 am

Jučer su me još zvali, njih šestorica, iz različitih krajeva Hrvatske, da otkud brojke koje sam ovdje iznio ? Ja sam se prenerazio, oni NEMAJU POJMA da je to bilo u radnim materijalima za prošlu izbornu skupštinu !
Toliko o tvrdnji mog "prijatelja" Marijana iz Osijeka da je on , citiram, "isprintao sve materijale, i da ih je pročita" ! Možda on, i niko drugi u klubu. Sve za 6.000 kuna.
Kako je govorio pokojni Gotovac : Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što. Sve ste pozabili...

Ali, izlaze dodatni kosturi iz ormara u D-12.

A pružit će nam i tražene podatke, kad ne ide milom, i lijepom i učtivom zamolbom, onda će upravnim putem.

Prike me iz Zagreba uvjeravaju da je razlog zašto vlastodršci ne daju podatke o plaćenim članarinama dvostruki ! Prvo, RA javnost bi se šokirala koliko malo ljudi je platilo, i tražili bi odgovornost vodstva, i njihove ostavke.
Drugo, važnije, u ovom međuvremenu se traže modaliteti, gdje "upumpati" sredstva da se prikaže veći broj članova, naravno, koji će dizati ruke za vladajuće, preko "izabranih" predstavnika.
A, valjda ljudi u Zagrebu bolje znaju od nas iz južne provincije Dalmacije .....?
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 03, 2017 11:44 am

Baš je zabavno danas u Saboru...Cirkus se nastavlja..svakim danom u svakom pogledu napreduju. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue May 09, 2017 3:09 pm

Sad su počeli orkestrirani napadi na Ivu, kao jedinog člana NO-a koji je htio raditi. Jedan od njih tri je izjavio da "on nije te struke", a drugi je samo šutio. Te i takve HRS treba, i instalira, već 25 godina.
Hrle mi je osta bez teksta, i argumenata, a i ne ide mu baš, pa je "uskočio" Zvone, stari demagog, čije je trabunjanje Ivo sažeo u jednoj rečenici : On bi najradije pomeo sve pod tepih.
9a2jg

Postby 9a6r » Wed May 10, 2017 8:50 am

Kad nam vladajući prodaju demagogiju i maglu kakvo čudo da je i stari kadar prodaje?

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK