Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Fri Apr 28, 2017 5:26 pm

Ali, to nije sve.

Ja napisa prethodni post, i poša po ženu u Supetar, na trajekt, jer katamarani ne voze. Ja parkira, otiša s lumbrelon prida nju, kiša cipa, jugo luduje, mokri, došli do auta, a on blokiran sa strane, da ne mogu izać ! Ko, otac onoga maloga iz prethodnog posta ! Vidija je auto, i pozivnu oznaku na njemu, a čita se i ovaj forum. Ukratko, tukalo je čekat dok se parkirano auto isprid mene makne, da mogu partit put Bola, s pokislim invalidon (mojon ženon).

Nema slučajnosti na Balkanu, viruj ti meni.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 29, 2017 12:13 pm

A HAJVANA :!: :!: :x
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 29, 2017 8:59 pm

Učilo nas je, a tako se i ponašamo, oprostit, ali ne zaboravit.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 2:53 pm

Na javnoj TV osim TV kalendara niti jedna emisija o BLJESKU ! Pljenković nam je i to ukinija. :x Dobro svit govori da je gori od Milančeta. :o

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 01, 2017 3:41 pm

Milanče se uredno odazva na bijeli mob poziv, i odradija koliko je tribalo.
Ovi je malokrvan, nije bija nigdi, osin u Briselu, po defaultu.
Tako i Petrov.
Svi skupa mi nisu po guštu.

Ali, zamišala su se govna, sad slijedi pranje. MOST je bija u dva braka s HDZ-om, nije išlo.
Znan još jednoga, koji je isto tako proba, s istin rezultaton. Boga ti živa, moga in šapnut, nisu se morali mučit, potrošit stotine miljuna na izbore, a sada tuka, još jedan put, sve mi se pari.

Ona je rekla, da jon je teta Roža pri rata imala kažin, i, kad nije iša posal, nikad nije minjala zanat, nego kurbe.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 4:23 pm

A ko će sad glumit kurbu? Manjine?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 01, 2017 4:26 pm

Oni ne glume, oni su uvijek "trgovali" svojim posebnim statusom, i to je RH koštalo znatno. Dobijali su, šakom i kapom, samo da muče, i da dižu ruke, kad in se reče.
Oli nisi pročita moj post, od maloprije, pod drugim topicom, kako su se financirale DX lokacije ?
Svaka ima svoju formulu. Tako i daruvarska.
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 5:14 pm

U kojem to Parlamentu na Svitu sidi osam (8) predstavnika manjina i tri (3) predstavnika dijaspore :?: Daj molim te ako možeš izguglaj mi taj podatak.Unaprijed zahvaljujem.
BTW,u Rusiji nema manjina.Tako je Vladimir izjavija.Svi govore Ruski i svi su Rusi. ;)

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon May 01, 2017 5:43 pm

Manjine tamo side jer je tako tija doktur Vrane. Njemu je Pupovac bija zahvalan sugovornik, i oni su sve "rješavali" jedan na jedan. Kako je to išlo tako kako je išlo, doktur nije moga sa manjin, pa je aktivira jednoga Talijana, Čeha i Roma, i začepija in usta s onoliko para, koliko pojedine manjine nisu mogle potrošit. Kontrole utroška nije bilo, zadovoljan Milorad, zadovoljni ostali, vladajući najviše, bez obzira ko je bio na vlasti.

Što se tiče zastupnika koji se biraju u dijaspori, toga nema nigdi, jer je notorni uzus da možeš birat svog građanskog predstavnika u zakonodavnim i izvršnim tijelima vlasti samo tamo gdje plačaš porez, znači, na jednom mjestu.
Od početka uvođenja te balkanske ujdurme svi su političari skočili na HDZ koji je to promovirao, kao na "osigurač" HDZ-a za "sigurne" glasove.
Pogledaj malo strukturu glasova na kojima je Kolinda pobijedila, ista stvar, da su bili važeći samo glasovi u Hrvatskoj, ne bi nikad pobijedila.

Preko vode, do slobode...
9a2jg

Postby 9a6r » Mon May 01, 2017 7:16 pm

Upravo o tome i govorim.Sa manjinama se odavno manipulira i iskorištava za sve i svašta.Ne samo u Hrvatskoj,naravno.Kako u prošlosti tako i u sadašnjosti.Pa masu ratova je počelo na "konto"raznih manjina po zemljama.Njih se nahuška,pumpa tenzijama prema većinskom stanovništvu da će im oni naudit a to uglavnom ne bude istina.Onda dođe reakcija sa druge strane i eto ti sranja. Onda neki se generacijama rađaju u zemlji koja im je i te kako jedina domovina.Ali ne oni nisu ti nego manjina pa sami sebe stavljaju u podređen položaj.U Americi ako si rođen tamo odma si Amerikanac.Nisi naturalizirani jer su ti mater i otac iz Hrvatske ili Rusije.To ne znači da se oni moraju odreć svojih korjena,jezika svojih očeva i djedova.Također i običaja,kulture,vjere itd.
Kad trezveno razmisliš dođeš do nekih zaključaka. E Bože moj da je pameti !

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK