Novosti sa opsega

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Novosti sa opsega

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 10:07 am

A je puno su aktivni ovi priko puta moga QTH. :roll: Da bar rade,promiču Lijepu Našu.Ma koji rad na stanici,koji bakrači.Da je mene upisa u klub,da mi lokaciju aktivnost bi mu podiga 95 posto.E da je poštenja i pameti.Ali crveni kmer samo sebi zgrče i neće ni sakim dilit bilo šta.Takav ti je boljševički mentalni sklop. :x

Hvaljen Isus i Marija

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 11:47 am

Nisu oni akteri mog posta, posla san ti PM, pa čitaj.
Oni su se, slijedeći Perin nauk, samopozvali na splitski FESB, i o tome doživotni predsjednik supetarskog radio kluba piše traktate na portalu brac on line. Ko ga ne zna, skupo bi ga platija, srića naša da ga tvoj barba Tonći i ja znamo priko 50 godina, a upozna ga je i Miće, s one negativne strane , a Tomi i Petru se tek priklani otvorile oči, bolje ikad nego nikad.

Biće on u utorak na prosvjedu koji organizira SDP u Supetru, bez brige, oni se "staraju" o svojim izvorima financiranja, kad je u pitanju Zlatni rat.
Ne boj se., nisu demonstrirali kad je Amerikanac uzurpira šta nije njegovo, nasipa plaže koje nisu njegove, ne finim žalom, nego građevinskim šutom, pokuša branit da ljudi dođu do svoga groblja...
Ali, kako reče Amer : Ništa nije skupo kao besplatan ručak, on je njih kupija sa jednim KV uređajem, i zeru balina za materijal, i sad moraju mučat.

Sva ova "spontana događanja naroda", u režiji Partije, su nastavak Miloševićevih metoda, koje je koristio i Sanader na Rivi, za svrgnuti rahmetli Račana, taj slijed su nastavili i šatoraši, svoju plaću dobiše na Zrču, Ultri, i na još nekoliko mjesta...

Udara i po meni SDP, kako oni meni, tako ja njima, veselje se širi na sve strane...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 1:11 pm

A sve trulo Koki.A naivan narod nasjeda na njihove laži i podmetanja.Nažalost svugdi u LN toga ima,ne samo na Braču i Pagu.A pročita si ono pismeno ća su ga plasirali organizatori Ultre.Ispada da in se MORA osigurat ona sredstva jer posli nje Split i Hrvatska imaju dobit a oni bidni uvik u minusu :!: Jeba in pas mater lažljivu. :x :evil:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 1:19 pm

Šalju mi Talijani poruke da je Mark 9A8A u Pordenoneu. Šta mene to briga, ne predstavljam ja HRS. Predstavljam AKL, kad treba, i to za svoje novce. I ne trebam se crvenit, ja znam di su uređaji.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 22, 2017 1:29 pm

Da mu nije sve plaćeno,malo teže bi ga ti Talijani na sajmu vidili. ;) Jesan li šta falija reć a?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Sat Apr 22, 2017 1:55 pm

Šta san ja napisa, o mojoj nazočnosti na skupštini ? Bija san jedini pizda, koji je bija o svon trošku, okružen onima koji su došli na HRS-ov, ili klupski, račun. To mi je , prvi susjed zdesna, Franjo, otvoreno i rekao, da, citiram "ne bi bio ni došao, da mu klub nije platio put". Nisam mu zamjerio, ni onda, ni sada, jer, kako moreš išta zamjerit iskrenom izričaju, samo sve je naopako postavljeno. Da nemam potvrdu da nisan lud, mislija bi da jesan.
A opet, znan da nisan.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 29, 2017 9:42 am

Iden poslinpodne dat ruke prijateljima u Milnu, radit u HRK 2017.

Obaviještavam svekoliko RA pučanstvo u Rvata da se NEĆEMO odazivat onim postajama koje nam ne šalju QSL-kartice. Mi smo ih radili, i u zadnjem 9A natjecanju, poslali karte, poslali LOG, učininili sve što je do nas, a oni, ni QSL-ku.
Nema više. Prošla bakica s kolačima. Radite svoje istomišljenike, kojima QSL-ke ne znače ništa, i ne trebaju, baš kao i vama.

Sretan van Praznik rada !
9a2jg

Postby 9a6r » Sat Apr 29, 2017 11:58 am

Evala vam bilo !

73,9A6R
9a6r

Postby 9a7zz » Sat Apr 29, 2017 1:18 pm

Evo i ja ću raditi.ZA DIŠPET !Jebe mi se tko će mi se javiti a tko neće.Ja neću hodati po freq. ,zasjest ću na jednu i zvati pa kako ih volja.Odgovoriću svima koji se jave.Meni nije bitno.A znam da će me čuti jer KW u vertikalnom oblongu se sigurno čuje.Neka me preskoče ovi uhljebi i probisvjeti koji su savez doveli na niske grane.Ja se nemam čega stidjeti niti itko može prstom upirati na mene.A članarinu NEĆU platiti.Over over.
Da napomenem. QSL-ku za te veze NITKO VIDJETI NEĆE !Jel pošteno?
9a7zz

Postby 9a6r » Sat Apr 29, 2017 7:49 pm

Evo me doma sa 12 satnog dežurstva.Jebiga,mi koji nismo dobili (ne)zaslužene mirovine moramo do smrti radit za sebe i za druge. :x Nekome je rat bija brat a nekome...u 3 P.M. svi takvi UHLJEBI.Nisu ništa bolji od ovih danas :!: :evil:
A te pederske "konteste"od 2 ure koje svaka baba može radit ne radim. :D To je za amatere. :lol: :lol:

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK