Kuku lele

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Kuku lele

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 9:40 am

Ne smin javno...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 18, 2017 10:52 am

A pa tako reci.Nesmin kazat a jema puno lipih stvari. :D

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 11:20 am

Konce vuku oni koji su 90' i 91' bili na listi Pokreta za Jugoslaviju, dan danas su po funkcijama, jasno, s kaputom okrenutim na drugu stranu, ima ih, od načelnika, vijećnika, do laureata. Spisak postoji, javni dokument. Ja se, kao pojedinac, ne mogu boriti s njima, golemi je nesrazmjer sredstava sile, prisile, informiranja, podvaljivanja, i čega sve ne, da ne nabrajam. Ono što jedino mogu, to je istinito pisat, i javno ukazivat na te "domoljube".
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 18, 2017 12:39 pm

Jučer su bili izbori u Turskoj.Onaj Sultan je dobio 51 posto glasova ovi drugi 49.Ako nije namišteno ka šta smrdi, onda je Turska jako podijeljeno društvo.Lijepa Naša je isto tu negdi,možda malo bolji postoci. :(
Ne miriše na dobro.A moja žena me šalje znaš di kad počmen o lošemu pričat i govori da san višćun. :roll: Bidna nezna da ja imam kristalnu kuglu iz China shopa sve po 8. :D

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 12:54 pm

Obrati pažnju na nešto drugo. Ovaj diktator u Turskoj je dobio (sumnjivu) pobjedu u - Zapadnoj Europi ! Jer, svi veliki njemački gradovi, s par miljuna Turaka , gastarbeitera, je glasalo s više od 75% za njega !
Znači, nekoliko desetljeća žive i rade u zemlji visoke demokracije, a svojim sunarodnjacima žele, i glasaju za, autokraciju, despotizam i strahovladu ! Jedino Turska i Hrvatska imaju mogućnost glasovanja dijaspore, i ta redovito prevagne ! Zar se ne sječaš da su i za Kolindu prevagnuli glasovi iz dijaspore (pretežito iz BiH) ? Pa svaki put HDZ odnese prevagu tim glasovima !

No, ima Allaha ! Svi veliki gradovi u Turskoj su glasali protiv, i to ne za par postotnih poena, nego "debelo"... To će mučiti silnika u danima koji dolaze... A njegovu reakciju znamo, represija, zatiranje slobodne riječi, progon neistomišljenika. Kad uvedu ponovo smrtnu kaznu, biće (valjda) i nabijanje na kolac ? Niko ih na kugli zemaljskoj nije bolje opisa od našeg nobelovca Ive Andrića. Šteta što ga je HDZ preko sumnjivih intelektualaca i dvojbenih akademika stavio na "listu nepoćudnih", još 1990' , a Srbi u Srbiji to jedva dočekali. I jedni, i drugi, jadnici, nisu shvatili da je Ivo bio građanin svijeta, baš kao i Tesla.

No, Angela sada ima veću pokoru nego što je mislila. Nije nju briga za rezultat, nego spoznaja koga ima u srcu Njemačke, guju u njedrima. Mi smo to znali, ali ona nije htjela znati.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 18, 2017 1:14 pm

Ja vidim da ta zemlja tone u radikalni Islam.Mada je po meni cila ta njihova vjera radikalna.Ali to je moje mišljenje.Ja ni njihove sapunice ne gledam mada su im glumice zgodne žene. :D Moja žena i kćer to ne propuštaju,ja in govorin ali njima govorit i zidu dođe mi na isto.Jer one su ipak žene :(
Naše izbore više nemoj spominjat jer smo davno ustanovili da su SVI namišteni.AMEN
Crveni nikad nisu sišli s vlasti i ovo je njihova,udbaška "država".Meni je Domovina.
O Pruskoj krmači smo isto sve rekli.Past će i ona obo tlej,budi siguran.Ali bit će bolno za moje prijatelje i rođake po Njemačkoj.Nažalost.
Za Barbiku smo isto rekli čija je igračica kao i za Plenky-ja.
Ali na našu žalost takvih u LN ima priko više..bilo ih je i prije 25 godina.
Zato nam i je ovako.I uvik se vratimo na Judu i 30 srebrnjaka.Interesantno.On je bar zadrža malo časti pa se nakon izdaje obisija.
Kršćani si ne smiju oduzimat život.On kao Hebrej je moga.

QUO VADIS CROATIA ?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 1:56 pm

Svaka nacija ima svog "oca". Otac poslijeratne, moderne Njemačke je Konrad Adenauer. On je bio sklopio tajni sporazum s Titom, da za cijenu od 30 miljardi maraka, počme davat pasoše Jugoslavenima, početkom 1960.g. za doć radit u Njemačku. Kad su ga najbliži suradnici pitali , zašto Jugoslaveni, oštro se okomio na njih, govoreći : To su pravi radnici za Njemačku, no dalje od Makedonije, ne tražite, to vam je moj savjet.

On je umro, došao Willy Brand i ekipa, krupni kapital je htio brzi razvoj, Jugovići su se udomaćili, doveli familije, poslali dicu u njemačke škole i fakultete, jeftina radna snaga je bila samo ISTOČNO od Juge. Lakomi kapitalisti počeli uvažati Grke i Turke, i, da skratim, stvorili najveću tursku enklavu u Europi, s par miljuna ljudi. Nije to problem, nego činjenica da ih 75 % ne šalje dicu u njemačke škole, 75% nikad asimilirano, i to je tih 75% koji su dali sada svoj glas diktatoru, i utrli put za izvoz islamske revolucije u Europu.
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 18, 2017 2:14 pm

Nažalost vrlo izgledno da će tako i biti. :( E sad nas ipak ima puno više od njihovih 10 milijuna ali da će bit sranja,jamačno hoće.Oni imaju "okidač"u možjanima i onda kad od "klikne"pomahnitaju ka da su na drogama.Do tog trenutka budu mirni,spavaju i naizgled nisu loši,paridu i bolji od nas.Ali za njih su SVI druge vjere nevjernici.I ne libe se ničega,to sad vidimo po medijima ali ni blizu koliko toga se događa po Njemačkoj,Švedskoj,V.Britaniji itd.
Idu teške godine.... :(

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 2:19 pm

Je, moga je koji kršćanin ulist u džamiju, među 500 vjernika, ka šta je sumnjivo lice (musliman) uletija na Veliki petak u hrvatsku crkvu u Njemačkoj, tijekom mise. Jebena politika ima stalno dvostruke aršine...
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 18, 2017 2:24 pm

Tako je.Ili sa križem oko vrata proć kojim gradom u S.Arabiji,Egiptu,Omanu,itd. ;) Da vidim toga baju!

9A6R
9a6r

PreviousNext

Return to PHRK