Pozdravi i želje

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Pozdravi i želje

Postby 9a6r » Fri Apr 14, 2017 8:12 am

Nije naveo jeli od svojih novaca otišao na ispomoć tim slavnim ekipama? Jeli iz svog takuina iskešira lovu? Ako je onda je on bogat čovjek.Svaka čast.
Moj zet koji radi 25 godina u SAD-u teško bi moga sve ovo izfinancirat.Ali valjda prijatel nas lijenih Dalmoša ima neku formulu koja sve to "sredi".

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 12:27 pm

Reni, ja san godinama iša u jematvu u Mali Zagradac, to ti je uvala isprid Vele Forske, k.o. Nerežišća, na južnoj strani Brača. 2005.g. san na zadnjen trsu naiša na poskoka. Dok san se ja snaša, on je uteka. 2015.g. , ista lokacija, isti zadnji trs, opet poskok, skočija vlasnik vinograda, uzeja kolac, i probija njime glavu zmiji.
Kad je sve bilo gotovo, obrati mi se : Ovo ti je skula, zmiji triba odma stuć glavu, jer, ako ne učiniš odma, ona će opet napast.

Kako je rečeni Pero, za sve svoje nestašluke, amoralne i protuzakonite radnje proša lišo, on jadan misli da su Hrvati kratke pameti, i da niko ništa nije zapametija ? On je direktan i jedini krivac za slučaj Severinac, kriminal s WiFi-jašima, sustavno zatiranje malih klubova, promocija uzdaničkih i državotvornih klubova, nauštrb ostatka od 95% ostalih, i ovo bi bilo dostatno za dvi doživotne...

Zauzvrat, ljigava ekipa opet njega uvodi, na mala vrata, kao UKV managera, koji podržava sulude D-star-ove, najam kod OiV-a, internet, ukratko sve Obrovce koja je napravila ekipa u zadnjih 10 godina. A napravili su samo štetu.

Što se tiče "uspjeha" i uspjeha, sve su radili i napravili društvenim novcem, opremom i materijalom odnesenim (može i otuđenim, ukradenim, kako vam drago?) iz OiV-a, Policije, i još nekih službi.
Sve nove zemlje, koje su ti pojedinci radili, od 91' do danas, su sa klupskih lokacija, ne svojih, kućnih, izuzetke mogu prebrojiti na prste jedne ruke.

Ali, kome bi šumilo, more moje sinje, da dragovoljaca nije....
Di je spomenuta osoba bila 1990.g. , 1991.g. , ......do završetka mirne reintegracije hrvatskog Podunavlja. Ja znam gdje NIJE bio. Zna i on.
Pametnima dosta.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 14, 2017 12:36 pm

A di ti ono radiš Šute mali a? Na Rebru,na Rebru,po stoti put ti govorin Matane ! A na Rebru..ma sve ti je to meni isto,rebro,pluća,đigerica. :lol: :lol: :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 1:26 pm

Reni, veliki je petak, dan muke gospodnje...Bili smo na 12 km dugoj procesiji, Priko poja, ka i uvik... Večeras je obred Velikog petka, ljubljenje križa, pa opet procesija...

On je totalna budala. Jer, da nije, pogleda bi se u zrcalo, i pita se ko mu je omogućija da radi i zarađuje u slobodnoj i neovisnoj RH.
Ne oni koji su se odazvali zakonskoj obvezi, i bili trećepozivci, a sada koriste pukovničku mirovinu.

Oni koji su išli dragovoljno, bez plaće (jer su je pokupili nepoznate osobe i strukture), bez beneficija, bez upadanja u tuđe stanove i prostore, i stali dokle je trebalo.
Ovi koji sada dižu glave su svaku večer spavali, ko uz supruginu, ko uz guzicu ljubavnice, da bi nam , od 1998.g. nadalje, prosipali pamet. Neće ići.

Dobro si mu Reni napisa, on nikad nije da , ni klubu, ni Savezu, ni lipu, samo je uzima... Pisa sam sebi putne naloge, sam se poziva...

Na jedini njegov sastanak u prostorijama AKL-a, sa RA Dalmacije, na kojemu ste bili i ti, i pokojni Slaven, pokojni Jakša, i mnogo drugih amatera, je doša na putni nalog, sve uredno naplatija, nije nas pošteno ni sasluša, obeća malo, učinija ništa.
Sve smo bili organizirali pokojni Ozren i ja. Molija san ga ka Boga da nan verbalno pomogne i podupre oko deložacije iz prostora, ni to nije htio učiniti.

S aferom Severinac je vratio RA i HRS 5 godina natrag, i financijski, organizacijski i programski. Instalirao je svoju tajnicu, postigao cilj, isplaćivale su joj se i stimulacije, i nagrade, peterocifrena plaća, nikad nikome za ništa nije odgovarala. Dovedena ko fol stručnjak, nije učinila ništa, osim štete u Opatiji.

I, usprkos svega, gura se ponovo on, skupa s njom, kao dobitno rješenje, a dokazano je da su više naštetili HRS-u od ratnih događanja !

Ko ih gura ? Iste one mračne snage koje promoviraju dva - tri kluba, nauštrb 95% ostalih radio klubova u Hrvatskoj. Kad to shvate SVI RA u 9A, onda im neće doći ni onih 30 osoba na skupštinu.

Ako me još malo raspizdi, počet ću objavljivat što je pisao 05', 06' i 2007' g. A onda ne bude dobro...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 14, 2017 2:21 pm

Sad me podsjetija na Todorića koji je reka da ostavlja Hrvatskom narodu,državi firmu koju je 40 godina stvarao ! :lol: I on nan je u lipom stanju ostavija Savez. :x

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 2:31 pm

Wrong, Pero je svrgnut s vlasti, 2007.g. , i ono sve što se događalo s Severincem, a što je isključivo njegova krivica i grijeh, bi se događalo i da je on osta predsjednik. On računa, ljudi su glupi, slabe pameti, skloni oprostu, on će se sad vratiti, preko funkcije UKV managera, i - nikome ništa !
Privatni poroci, vrline javne...
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 14, 2017 2:46 pm

A oni ća dižu ruke bi mu i mogli dat glasove.Tako i tako kurza ne razumidu. :roll:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 2:52 pm

Ma neću ja da šiljim stvar, u ove svete dane, kad bi trebao vladati mir, ali ja već imam informacije od svog zagrebačkog pouzdanika, da se opet provlače floskule, kako smo ja i ti krivi za stanje u Dalmaciji ! Moš mislit !
A on je to, ako pažljivo pročitaš , i napisa, da mi "odvraćamo mlade ljude od ovog hobija" ! On nije "svrnija" nijednoga, upropastija je HRS, i on se naša pozvan popovati ! Zemljo, profundaj se !
9a2jg

Postby 9a6r » Fri Apr 14, 2017 2:58 pm

Je,kako ne.Mi dva smo osnovali novu sektu RA,kontra HRS-u pa vrbujemo mlade snage u naše redove.E Perice daćemo ti koju kunu,kupi si sladoled pa ga poliži. :lol:

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Apr 14, 2017 3:11 pm

Sve što je o meni izrekao predsjednik laže. Sve što čini da prikaže okolnosti oko mene, laže.
Reći ću Vam nekoliko primjera kako oni rade. On meni piše da ima snimke razgovora na R2 "gdje ja i Reni iznosimo gomile psovki, tako da mladi amateri ostavljaju ovaj hobi zbog nas".
Upozorio sam ga da radi kažnjivo djelo po članu 131 KZ RH (Tko neovlašteno i kriomice snima drugoga...) i da je u tome sudionik. Ako laže, a po posljednim događanjima se i to može pretpostavit, onda je kriv po točki 322 KZ RH (Tko iznosi, pronosi, ili širi glasine za koje zna da su lažne s ciljem da izazove uznemirenje većeg broja građana...). Znači, bez namjere da se igram suca, potpada ili pod jedan , ili pod drugi članak Kaznenog zakona RH.
Primjer drugi. U osobnom mailu mi piše 14.2. da "Mislim da ne dijele svi vaše mišljenje oko moga rada. To znam jer sam i sa Brača dobio puno poruka podrške". Bezočna laž! Ja uzeo telefonom, nazvao jednog po jednog, svi se križaju lijevom i desnom rukom.
Primjer treći. Kaže da je dobio stotinjak zahtjeva članstva da se meni i Reniju zabrani pisanje na forumu. Neka ih pokaže. Ne može jer laže.
I tako gdje god takneš u njegovu priču, šupljo. Jer drugačije ni ne može bit. Ali imam sve dokumentirano, za slučaj da Sud časti zatraži. Ako se uopće i bude bavio takvim likovima.

Vidiš Reni, ovo je moj tekst, od prije 10 godina. Sve što sam onda napisao, vrijedi i danas.
S jednom "malom" dopunom, efekti njegovih (ne)djela su bili puno razorniji nego što sam ja mislio da će imati učinak na HRS, tako da je on, s vremenskim odmakom od 10 godina, još veći štetnik za HRS.
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK