Demokracija na forumima

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Demokracija na forumima

Postby 9a6r » Sun Apr 09, 2017 12:01 pm

BTW,jedan član Marjana a bivši AKL-ac mi se "ispovidija"nikidan da više neče odlazit u kako je reka PRIVATNI KLUB.Dobro se obada. :D
Neko shvati prin,neko poslin a neko nikada.

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 11, 2017 10:51 am

Dobija san jedan "žestoki" mail, jedan od nazočnih s neodržane skupštine se obrušija na mene, da širin dezinformacije, da je istina da su u sali bila (čak) tri kompleta radnih materijala za skupštinu ! Jaka stvar, 10 % !

Sukladno dobrim demokratskim hrvatskim navadama, evo, objavljujen šta je napisa, posipan se pepelon, kriv san, časni sude, po svin točkama optužnice...

Samo, ko će razapeti na stup srama one, čija je dužnost bila poslati svakom klubu, koji je za prošlu godinu platio članarinu, komplet radnih materijala ? Kome služi iznajmljivanje kopirke i 1.000 kuna za papir ? Oni misle da mi ne znamo da je paket papira 20 kuna. U paketu tisuću komada. Znači, za tisuću kuna, 50 paketa. 50 paketa, 50 tisuća listova. Da kopiraju samo na jednoj strani, to bi bilo dostatno za 625 kompleta radnih materijala. Ako kopiraju na obje strane, to je za 1.250 kompleta. Kako ima cca 95 klubova s plaćenom članarinom, i da se pošalje (barem) jedan komplet, na jedan klub, to bi bilo dostatno za 13 skupština. Capisci Mate ? Mani pulite.

Pametnima dosta, ma gdje bili.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Thu Apr 13, 2017 11:19 am

Napominjem da je datum nove sjednice planiran za dan s najmanje radioamaterskih aktivnosti u inače prepunom kalendaru aktivnosti Hrvatskog radioamaterskog saveza, a isto tako i u dogovoru sa zastupnicima koji su bili prisutni na sjednici zakazanoj za 8. travnja koja nije bila održana zbog nedostatka dovoljnog broja zastupnika. Nedostajala su 2 zastupnika.

Kako je pametni Martin još u knock down-u, njegova dostojna zamjena , Pilat, nas uveseljava. On ustvrdi . "Nedostajala su dva zastupnika" !

Odma me podsjetija na vic, kad je ćer priznala materi da je noseća. Crna ćerce, zavapi mater, a kako ? Ma majko, utekle su mu samo dvi kapje, odgovori ćer. Oli si mislila da će bit na kacjolu, zaključi iskusna mater.

Šalu na stranu, ali on ni kurca ne razumi. Nije niko tamo falija. Oni koji je ima volju doć, je doša. Nije to preferans, pa van fali treći. Reci brate mili, rvaski, latinica, jedva smo i ovoliko istomišljenika skupili !

Bacija san još jedan put pogled na fotke, nema ovih iz klubova od jednog i dva člana, a biće da su se raspali, ki će ga znat. Naročito ovi sa jednin članon. A i ovi sa dva, ka Tršće, ili Garešnica, daće mi indiric. Rađe bi ih izgubija, nego naša, koliko pizaju.

Sad su vladajući, dogovorno, između svojih istomišljenika, zakazali skupštinu dan pred lokalne izbore u RH.
Veselje se širi na sve strane.........
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 15, 2017 10:49 am

Citiram samo stavke 3., 4. i 6. članka 18. Pravilnika o amaterskim radijskim komunikacijama:

Članak 18.
U amaterskim radijskim komunikacijama nije dopušteno:
…
3. služiti se nepristojnim rječnikom,
4. komunicirati s radijskim postajama koje nemaju valjanu identifikacijsku oznaku ili koje ne
odašilju u propisnim intervalima identifikacijsku oznaku,
…
6. prenositi glazbu, druge vrste odašiljane zabave ili bilo koju vrstu oglašavanja, uz iznimku
prijenosa zvuka određene radijske frekvencije, koji je dopušten samo u svrhu ispitivanja i
mjerenja u trajanju od najviše dvije minute,

Kako može ovo sveto trodnevlje proći bez besmrtnih izričaja profesionalnog HRS zabavljača ! Nikako.
No, kako kurva o poštenju, vojska o skraćenju, tako i naš pametni Martin citira samo ono što mu paše. Ka i uvik. Što ne citira da nije dozvoljeno imati vezu s stanicom za koju ZNAŠ da je UNLIS. Kako to ne prijavljuje HAKOM-u, kad je tako "budan", stanice koje imaju plasmana u domaćim KV natjecanjima, od Nerežišća, preko Splita, do ravne Slavonije. HRS za to ne mari, iako sam javno pisao , i nabrajao te stanice. Neke su , tek poslije mog pisanja, izvadile dozvolu (kao drug Goran) , neke nisu dan danas.

E sad, ko je veća kurba, ona bez dozvole, ili ona sa dozvolom, ali , po čuvarima ćudoređa, govori nepristojnim rječnikom ?
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 11:41 am

http://www.vecernji.hr/hrvatska/vlada-m ... ne-1163909

Jesu li ovako Mate i Krešo zahtijevali od Pere laptop, ili ga je posla po tajnici ?
9a2jg

Postby 9a6r » Tue Apr 18, 2017 12:41 pm

Zbilja,što je na kraju bio s tim laptopom?

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Tue Apr 18, 2017 12:56 pm

Biće, valjda, rashodovan ?
Ja san vidija na svoje oči, da i Krešo i Mate imaju SVOJ laptop.
Za Pukija ne znan, ali, među nama, nije mu ni triba. Putni nalog se i onako pisa rukon. Za ispite mu nije triba, poglavito kad je tajnica polagala, i položila sa 100%. U skupštinu HZTK mu nije triba, tamo je sam sebe posla.

Ali, na kraju dana, ni laptopi nisu, što su nekad bili...
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Apr 29, 2017 10:51 am

Omasoviti pojedince koji sami financiraju svoj hobi i ne ovise o državnom proračunu.

Vrlo često citiram pametne izreke Adamove. Ovaj put me, moram priznati, u najmanju ruku, začudio, i dao mi mislit.
Prvi dio citirane rečenice je u dubokoj suprotnosti s drugim. Jer, ako je neko pojedinac, onda je individualist, i takvoga se NE MOŽE omasovit, jer masovka je osobina socijalizma, gdje se sve nastoji uprosječit, da ne bi , slučajno, ko iskaka iz prosjeka, a za (eventualni) uspjeh je, zna se, zaslužno mudro rukovodstvo.

Dakle, ako pojedinac nije lupež, onda je, podrazumijeva se, sam financirao sve što ima, i sam bere plodove svog rada. Njega se jedino može nagovorit da se priključi nekoj momčadi, gdje (eventualne) lovorike uvijek i u pravilu beru neke druge, "više", strukture.

Zato ja skidam kape, Mati, Dadi, i njima sličnima, što svojim novcima napraviše i opremiše lokacije, kakvi su im rezultati toga, to samo oni znaju, ali da su puna pluća (samo)zadovoljstva, to ne sumnjam.

Svjedočimo u što su se pretvorile društvene lokacije, u što su ulupana društvena sredstva, negdje i na privatnom gruntu, a redovito se takva lokacija koristi i za "vrati koko šta si pozobala", pa se odrađuju ekspedicije na 9 opsega za one "koji su ih zadužili", "koji su im valjali", "koji su donirali", "koji će im valjat....." . Tu nakaradu od rada po "telefonskom imeniku" slušah x puta, sve od samozvanih elitista i doajena. Nešto imam i snimljeno.
Zato nam i je ovako.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri May 05, 2017 1:54 pm

http://www.index.hr/vijesti/clanak/prih ... 67955.aspx

Jesu li ono nas, neuke, i nevične internetu, dobro plaćeni Marko, i mudro rukovodstvo, uvjeravali da će nama Facebook pomoći, da se omasovimo... ?
Koliko ja vidim, s novim đozlucima, on je tu samo da njegovi vlasnici zarade, i krčme informacije koje naivčine stavljaju tamo.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue May 16, 2017 1:16 pm

Gledam onaj, neprepoznatljiv, HRS forum, sterilan, da sterilniji ne može biti. To se događa kad se isperu mozgovi, neke izbaci, neke dovede na rub, rezultat ne može izostati.
Tehnika narodu !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK