by 9a2jg » Fri Apr 07, 2017 3:55 pm
Ne naslađujen se ja šta su tanki, kako s članovima, tako i sa skupštinom. Jer pametni i mudri ljudi grade mostove, ne spaljuju ih iza sebe.
Ne jednom sam pisao kako je predsjednik Velat obigrava oko nas, zdravog tkiva, da mu pomognemo progurat društvenu valoriziranost jednog vojnog radio kluba.
Respektirao je povijest, jer, prije radio kluba Marjan su tri neslavno propali. Pomogli smo mu, a on nam je opet zabio kajlu, s PPS-om u Lori, u kojemu ni iz njegovoga, ni iz moga kluba radioamateri nisu imali pristup. Nešto kao Dom tehnike na Jarunu, ili Zvjezdano selo. I on , pizda, umisto da je uočija da je to jedan od razloga zašto grad Split i ljubitelji Narodne tehnike, prije njega, nisu prihvaćali išta s predznakom vojno, on je držao stranu poslodavcu, JNA.
Di su puste zajedničke skupštine, akademije, samo što nisu recitirali kumrovečki dečeci, dodjele priznanja, ordenja, Tesla, i Kidriča, bez obzira što drug Goran javno laže da ga nije primija.
Pisao sam kako mi se javio, poslije skupštine, 9A3EME,član IO HRS-a, da ćemo se nać, klubovi, zajedno, poraditi na suradnji... Kako onda, tako sada.
Proradila osovina Gomilica-Supetar-Split, dva uzdanička i jedan "državotvorni" klub, ko to more sorit ? Samo, bez duše, bez obraza, i bez srama.
Dostatno za radit sa 9A21RBM , bez obzira šta piše na dozvoli za rad, i ko je odgovorni operator. Ovo je zemlja di se sve može, i smije, samo ako si podoban.
Jedino što me muči jest činjenica da su neki podobni i u socijalizmu, i u neovisnoj RH. E, tu prestaje razum.
U svakom zlu, i neko dobro, dozvola vridi samo do Uskrsa.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja