Događaji se odvijaju filmskom brzinom. Nisu se moja slova ni "osušila" na prethodnom postu, već su iz Istre stigle potvrde mom svjedočenju, Broju 1 /2015 časopisa ZAISTA nije bio pridodat Statut HRS-a, znači lažu !
Ali, to nije najgore. Najgore je što se na toj konstrukciji grade i sve ostale laži.
D-star je odličan primjer. Samozvani "experti" su predlagali tehnološki prevaziđena rješenja, koja su, u uskom krugu osoba, koje su sada na vlasti, i usvojene, kupljena oprema, djelomično montirana, a na bazi tih montaža, najvjerojatnije sklopljeni i famozni tajni ugovori sa OiV-a, sve samo u jednom cilju, da se opravdaju nečije pogrešne procjene.
Taj netko ima svoje ime i prezime, i u liku je sadašnjeg predsjednika HRS-a, kojeg u tome gura šačica osoba, koja je tu našla neke svoje sitne interese, a premali su da priznaju, kao odrasli ljudi, svoje zablude i greške.
Interes članova HRS-a za D-star repetitorima je kao interes Hrvata ima li snijega u Wengenu, ili ne. Ali, za razliku od snijega, koji može biti i umjetni, ovdje su stvarni ugovori i računi za nečije Obrovce...
Lažu nas i obmanjuju, stalno, a polutrijezni zastupnici samo dižu ruke. Kako ih nije sramota ?
Razgovarao sam s predstavnicima 6 klubova u Dalmaciji i Istri. Niti su kome došli materijali, niti je ko printao i kopirao stotine listova radnih materijala.
Oće li mi opet reći, na skupštini, jedini u RH, Marijan Rečić, da on jest ? Ko da ga sad vidim. Vjerojatno mu je to Tiho printo i kopiro u Crvenom križu, ako ćemo se zajebavat. Glume demokraciju.......
Sve verata vozi, pizda rodi, karta trpi i vojska obuče...
Zimska, brajo, od zelene čoje, do 15.5.