Ko je jamija, jamija...

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Ko je jamija, jamija...

Postby 9a2jg » Thu Mar 23, 2017 7:15 am

Zadnje vjenčanje na kojem sam nazočio je bilo u Garešnici. Dok smo se vozili asfaltom, izroni putokaz, s natpisom radio klub ! Pokazujem ga ženi, ponosno, jedini putokaz takve vrste u Hrvatskoj.

Pričam jučer s ljudima, vele mi, nema više putokaza, nema radio kluba, nema ljudi... Čekajte ljudi, ma je li to moguće, zavapih u stilu Mladena Delića.
Uvjeravaju me da je, nažalost, tako.

U službenim dokumentima HRS-a dva člana, gospon Vida, i Ogi. Biće izgubili ključ ?
Znači, u pravu je Dado, ne triba davat ključ, iz ruke u ruku, ka šta smo desetljećima radili, more se izgubit !
Ovi nisu izgubili ključ, nego cili radio klub.
U Zagrebu su izgubili Savez, i niko se ne žali.

Drugu setemanu će u Zagrebu bit raspodjela gradskih para. Opet će dobit podobni, s jednoznamenkastim brojem članova. Malo će Milan i pojačat, izbori stižu.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a6r » Thu Mar 23, 2017 8:49 am

Ako se i zahebaješ, otužno je sve to. :(

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Fri Mar 24, 2017 2:52 pm

Međutim, prosim lepo, recite vi meni, gdje to piše da ja moram biti vlasnik radio
stanice da bi tu istu stanicu koristio pod svojim pozivnim znakom

Zato i imamo da korisnik radi s ukradene stanice, ali bezobrazluk je na visini, još je navodi (marka, model serijski broj) u prijavi za Dozvolu za rad !

Blažen bija socijalizam kad je tajnik SRH-e Žika zna porijeklo svake stanice sa koje se privatni znak javlja. Posjedovanje računa i ugovora o kupnji je bilo neupitno, i kopije su se držale uz ovlaštenje, i dozvolu za rad.

Dokle god ne pometemo ispred svoga praga, govna će nan zatrpavat vrata.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Sat Mar 25, 2017 11:48 am

Kako mi javlja insider iz metropole, čini se da su i neki klubovi, s dvoznamenkastim brojem članova, postali jednoznamenkasti !

Kako su sijali, tako i žanju.
9a2jg

Postby 9a2jg » Sun Mar 26, 2017 11:46 am

HRS je potrošio 39.463,48 kuna u 2016.g. na Skupštinu HRS-a i sjednice tijela upravljanja i nadzora HRS-a ! Jesu li to dolazili na sjednice taksijima ? Ja znam da su i u novi prijedlog Statuta stavili da HRS plaća troškove članova IO-a i ostalih izabranih radnih tijela, a da delegate plaća RK koji ih šalje ! Jel to oni nas zajebavaju ? Pa mi, kao i mnogi klubovi, sve šta uprihodimo od članarina, doznačimo njima, za harač zvani članarina, i uvik fali, pa nadomirimo iz svoga džepa !

Kako ih nije sramota ? Zastupnici iz svog džepa daju, a oni se bahate o trošku HRS-a ! Zašto, da bi oni sprovodili svoj naum, najčešće suprotan želji i potrebama goleme većine članstva ?

Sit gladnome ne viruje. Nije nikad ni virova.

P.S. Iz uzdaničkih, i državotvornih, klubova se uvijek putuje na putni nalog, i uredno se refundiraju svi troškovi. Provjereno.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 7:01 am

Sinoć mi je posla pouzdanik OZNA-e za Zagreb interesantno izviješće, otprilike ovako :

U ovom tjednu će se održati Državno natjecanje mladih tehničara u Primoštenu. Agencija za odgoj i obrazovanje je imenovala Državno povjerenstvo. U njemu je Đuka Pelcl. On je nositelj, i glavni za područje radiokomunikacije i radioorijentacije.

Razumni će ljudi, kad ovo pročitaju, ostati bez teksta. Zar opet radioamatera nema nigdje ? U Izviješću aktivnosti HRS-a za 2016.g. tri kvarta je glorificiranje ARG-a, reka bi čovik, lumen do lumena. Samo oni SEBE prepoznaju kao dobitnike, niko, pa ni Agencija za odgoj i obrazovanje to nije prepoznala.

Do kada ćemo trpit samohvalisavce, koji nas , za naše novce, stalno uvjeravaju da postižu super rezultate, samo, mi nismo toga svjesni, a i oni u državnim tijelima to (još) ne vide !!!!!

Ovo je identična priča kao s novim izgledom HRS web naslovnice. Marko i Co. nas uvjeravaju, iz petnih žila, da je bolje, ali niko od diskutanata to ne potvrđuje ! I opet, softveraši, koje je angažirao HRS, plivaju u samozadovoljstvu, a oni koji čitaju se ježe. Dokle tako ?

Četiri i po mjeseca od izborne skupštine, ni jedan od članova IO-a, potpredsjednik, ili predsjednik se nisu obratili članovima, podastrli urađeno, i predstavili ono što imaju nakanu uraditi !!!

Umjesto toga, par blijedih postova Hrleta, koji je pokušao glumiti glasnogovornika HRS-a, i dva posta Marka, koji ljudima objašnjava da nisu u pravu, a sve to na "neslužbenom" forumu !

Šta sve ljudi nisu kadri učiniti, samo da zadrže svoje pozicije.....
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 27, 2017 8:22 am

Sve je to jedna izdrkotina.

9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 8:25 am

Ne zamjeram ja, ni Đuki, ni Hrletu, ni Marku, kao ni ikome ko radom pokušava izboriti svoje mjesto pod suncem...

Ja sam ljut na vodstvo HRS-a što pušta da Sava nosi kako je volja, i, što je još gore, ne čini ništa, a najgore, nas, stoku sitnog zuba uvjerava da je sve bolje i bolje, ali, eto, mi neuki, pa ne znamo prepoznat da nam je dobro !
9a2jg

Postby 9a6r » Mon Mar 27, 2017 8:41 am

Je,mi smo zalupati seljaki koji k..ca ne razumimo.Ko je upalija svitlo u P.M. :?: :x
A ova "mladež"ne hebe živu silu,ohola,prave se pripametni a o poštivanju starijih da ne govorim.Sve je to dio kućnog odgoja i krivog sustava.Krasne generacije su se uzgojile! :roll:

73,9A6R
9a6r

Postby 9a2jg » Mon Mar 27, 2017 9:25 am

Pa je li vidiš da je to klasična štela, i "tezga" za Istrijane, sami su priznali da je isti autor radio stranicu i za HRSVKS, koja je nepregledna (a i onako ničem ne služi).

Da, dizajn za ovaj web i za SRVKS web je radio Serđo, 9A7KTF.

Još jedan iz plejade onih kojih nema u 9A imeniku, QRZ.com , ili u HAKOM-ovoj bazi izdatih i važećih dozvola za rad. Kako to da niko drugi nije dobio šansu da to radi. Za pare, ka i on !
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK