9A6R
Članak 49.
Predsjedavatelj je dužan:
1. prekinuti govornika koji ne slijedi dnevni red i predmet o kojem se raspravlja,
2. prekinuti govornika koji iznosi netočne podatke, vrijeđa ostale sudionike zasjedanja ili druge osobe i tijela, vrijeđa javni moral, odnosno na drugi način narušava red sjednice i izreći mu javnu opomenu,
3. udaljiti sa zasjedanja, javno opomenutu osobu koja na jednom zasjedanju opetuje ponašanje zbog kojeg je bila javno opomenuta i protiv nje pokrenuti stegovni postupak,
4. javno ukoriti i udaljiti sa zasjedanja osobu koja se neuljudno ponaša i narušava rad zasjedanja i protiv nje pokrenuti stegovni postupak.
"Hvala" ti što ste me izbacili i iz mailing liste kod odlučivanja u IO pa sad u radu Nadzornog odbora mogu sudjelovati samo retroaktivno (kad se udostojite objaviti odluke IO na webu, što u ovoj godini još niste napravili niti jednom - lako provjeriti na stranici koju posebno ističeš ) i kao fikus (što naravno ne želim).
Mike, pridružujem se tvome upitu i sutra ću to istjerati na čistac pa ti javim što sam saznao.
Ja sam siguran da sam (najmanje) dva puta slao u HRS obrasce za sebe i još neke klupske kolege ali ništa se u Callbooku promijenilo nije.....
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests