by 9a2jg » Fri Mar 17, 2017 3:03 pm
Dragi Reni, oni s kin si danas sidija na Žnjanu, je doša u moj RK sa pokojnin ti ocen, 1978.g. Znan ga ka i tebe. Kad san lani održa s njin vezu, isti sekund san napisa QSL-ku, i posla na biro. Njemu san reka da nebi da ne pošalje svoju ! Oću, odgovorija je. Kako onda, tako sada. Je li to utjecaj okoline u novom matičnom klubu, ili ih uopće i nema, ne interesira me. Kod moga prvoga prešidenta, u AKL-u, pok. Slavka Teterića YU2GM, ne bi smija upalit stanicu, bez da ima QSL-ku !
Zato ja još čekam, niz "prigodnih" pozivnih znakova iz Hrvatske, kojima sam poslao QSL-ke za održane veze, još lani. Novopečenom predsjedniku dao u ruke. Sve zaludu. Takvi nam vode Savez.
Jer su polutrijezni zastupnici za to digli ruke.
Jer je "radila" izborna mašina, po kojoj su trenutno vladajućima, najzanimljiviji bili ovi iz klubova s jednom znamenkom, oni su ih izabrali !
Kibi malo, 1, 2, 2, 3, 3, 3, 4, 4, 5, 5 , 5, 6, 6, 6, 7, 7, 8, 8, 9, 9, 9, ovo ti NISU tipovi za PSK ! Ovo ti je spisak klubova sa jednoznamenkastim brojem članova. Ti su odlučili da ovo i ovakvo vodstvo dođe na vlast !
I, što sad to "njihovo" vodstvo radi, ima ih namjeru, ovim izmjenama statuta, ukinuti ! Poslužili su svrsi, potrošna su roba, Pelikan gumica, izbriši, ko da nikada ih nije ni bilo ! Tako i treba.
Ne moram ti govoriti da su u ovom nizu jednoznamenkastih i RK Ozalj i RK Odašiljači i veze, uzdanički RK Pazin, RK Tršće sa dva člana koji nemaju taster, RK Garešnica koji je tako "jak" sa svoja dva člana da gospon Vida vodi konferansu za skupštinskom govornicom, Jasmin iz FER-a valjda predstavlja sam sebe, s jednim članom kluba ?!?
U kojoj mi državi živimo, kad je nama važna forma, a ne sadržaj ! Pučkoškolac će izračunati da, za obnašati minimum minimuma onog, što klupski Statut propisuje, moraš imati NAJMANJE 9 članova !
Znači, već četrnaestu godinu se mulja s klubovima na papiru, jer su oni ko stvoreni za manipuliranje kod izbora, i osvajanja vlasti.
Oli nije tako bilo i famozne 2007.g. na izbornoj skupštini, kad je Milan predstavlja sam sebe, a nije bio jedini, od Makarske, nadalje.
Ima još, tek san počeja...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja