by 9a2jg » Mon Mar 20, 2017 2:56 pm
Kako javlja drug Duboko grlo, iz metropole, "zapelo" je, navodno, kad je Ivo 3TY tražio knjigovodstvenu dokumentaciju, a inventurne liste su sastavni dio financijske dokumentacije, i Završnog računa.
Zar meni , sad več bivši, predsjednik HRS-a ne raširi ruke na skupštini, ko da sam mu najrođeniji, i ne uskliknu : Nema problema Koki, možeš raditi na 9A0HRS kad te volja !
Nije on glup, shvatio je on moje zastupničko pitanje, ali lakše je izbacit populističku frazu, nego zastupnicima reći gdje su naši primopredajnici i oprema !
Poslije skupštine mi priđoše dva Purgera, vele, Koki i ne slutiš kakvu si veliku uslugu učinio Vrbi, on je samo nešto takvo i tražio, da , tobože, demonstrativno iskoči iz tog kola !
Znao sam ja za to, odgovorih, on je u biti pošten čovjek, ali su mu muda u škripcu, shvaćam ga, i razumijem.
Dakle imamo trošak za božićni domjenak, za kojega mi nitko ne zna reći ni da li se dogodio, i tko je bio.
Imamo naknadu za intelektualni rad, prijepis stenograma skupštine, kraj fonograma i dvije žive zaposlene djelatnice.
Imamo trošak fotokopiranja, a kopirka na besplatnom rukovanju u HZTK. Sve materijale printamo sami, jer nam dolaze e-mailom.
Trošak goriva za 9A0HQ, a samo JEDNA lokacija bez struje ! Hrana i gorivo, to je pravi zajeb, po načelu, nas i KIneza 4,5 miljarde.
Članovi IO-a u Zagreb na putni nalog, a mi plaćamo od penzije.
Tek će se sad otvorit špina, doša je Pero za UKV managera, štampat će se putni računi, ne berite brigu, pisa ih je, svojedobno, i sam.
Sebi su naštelili besplatno tiskanje QSL-ki, ni te besplatne ne šalju ! Naviklo brajo...
Kud priznanja Nikola Tesla ?
Jel' vam ono Martin reklamira tiskanje časopisa koji ne postoji ?
Od koga možemo dobiti ključ za PPS u Domu tehnike na Jarunu ?
Ima još, pomalo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja