Ma pazi, znan miljun puta više, nego šta smin napisat, u Dubravu sam kročija 1965.g., i od tada sam izuzetno, nekim nevidljivim vezama, povezan s njom, i ljudima tamo. Nikada, ama baš nikada, nisam s tom škvadrom ima ijedno loše iskustvo, ljudi srednje klase, marljivi, pošteni, i nadasve ljudi, što je danas rijetkost.
Vodio sam tamo dicu iz AKL-a, od te "dice" neki već imaju unuke !
Vodija san ćer tamo, ka predškolsko dite, u programu društva Naša djeca, samo pozitivna iskustva. Bila je preklani tamo, poslin 35 godina, slikala se isprid iste kučice di je bila, obnovila uspomene... Komparirala je sjećanja sa zimovanjem na Palama, ne da se usporediti...
Boli me, prvo ka čovika, tek onda ka radioamatera, što pravim ljudima uskratiše financije, i to ko, NAŠI ! Vraga naši, vražji. Ti, i takvi ti side u ZARSu, HRS-u, i ZZTK. Ali , osim akutne boli, boli me TREND ! Jer, daje se fantom radio klubovima, redovito s jednoznamenkastim brojem članova, počev od broja JEDAN, samo ako su istomisleći s vladajućima !
Nije to slučajno, FER 1 član, jedan glas, ZNA SE, za vladajuće, Garešnica, Ogi i Vida , dva člana, glas za vladajuće, i tako se došlo do vlasti...
A nepostojeći članovi kojima DPZ plaća članarinu ? Jebo te, Gogolj bi u HRS-u naša takvu inspiraciju da bi ziher dobio Nobela za književnost !
Ima još, cila noć je prid nama...