Potporučnik, šta smo ga zarobili, nakon ispitivanja, preša u HV, i posta poručnik. Možda je sad i satnik, ki će ga znat. A "veliki Rvati" s valjanim pedigreom u SFRJ, su, nakon Banjice mogli dogurat do kapetana I klase.
Iz Splita su na Slobodu 71' išla samo dva rezervna kapetana I klase veze, jedan je umra, a i drugi se ne ćuti baš najbolje, iako mu ja želim dug život, da poživi vidit ono što slijedi.
Što se tiče druga Gorana, čuja san jučer nevjerojatnu vijest, na Radio Milevi, da se vraća u CBM ! Pitali oni mene za komentar, inpicavali, a šta ću in reć, doli : "Lassie se vraća kući!".
Početkom prošle godine sam pisao, na ovom forumu, kako mi je čovik iz Šibenika, preko viškog R2, tako da čuje cila Dalmacija, a i Ercegovina, reka , citiram "da je CKL u komi, da nikoga nema, niko ništa ne radi.
Meni vrag nije da mira, upitah ga : A drug Gogo, a Alen ? Odgovori on : Gogo se nudija, ali su otklonili njegovu širokogrudnu ponudu, a od Alena ništa !
Poslin ja vidin, Alen u uzdaničkom klubu CIG ! I pazi ti sad, Branko iz Komiže u CIG-u, a ne reafirmirat viški klub. Alen u CIG-u, a CKL-a više nema. I drug Laureat spada pod Šibenik, ma ga nije puno briga. Ima tamo i prijatelj 8RA, ma nije otiša reaktivirat RK u Kninu, prostorije još stoje, uređaje popalili (ukrali), ali ne Srbi...
Znači, ka u Novom zavjetu, žetva je velika, a žeteoca malo.
Puno je lakše sidit u uzdaničkom klubu, miljeniku sustava, nego se borit i grčit za svoj klub, s svakodnevnim, misečnim, godišnjim, i sistemskim pizdarijama. Od neimaštine, do nerazumijevanja.
P.S. Zamijećen je konvoj prema Velikom Broćancu, dobro je da su u TS Konjsko pojačali osigurače.
Ima još, nismo ni počeli...