by 9a2jg » Wed Mar 15, 2017 3:50 pm
Duboko se nadam da je bar koji zastupnik pročitao program rada HRS-a za 2017.g. 9A2C tvrdi da jest, čudi me da je onda na skupštini digao ruku ZA njega. Jer ondje su samo ARG izleti, od tri vikendaška, do standardnog Obrovca , Zvjezdanog sela. i novog Obrovca-Orahovice.
Izlet na YOTA 2017, srpnja o.g. , u London.
Kadetski izlet ARG-eaša u Slovačku, u lipnju.
Juniorski izlet ARG-eaša u Litvu, u rujnu.
ZRF, lipanj.
Hamfest Osijek, svibanj.
Festival tehničke kulture, kad Đuka uzmogne.
KV "aktivnosti" : sudjelovanje u IARU HF C 2017, 9ACWC, hrvatski Superkup.
Najveća stavka u troškovniku za IARU HFC je gorivo za agregate i hrana, 6.700 kuna, druga po redu su majice 9A0HQ, 3.100 kuna, valjda bez njih ne bi mogli radit ?
U troškovima za 9ACWC stoji stavka 11.000 kuna za , citiram, " nagrade (pehare, plakete). Mecene me uvjeravaju da su sve oni donirali, kud onda ide ovih jedanaest jezerač ?
Izlet naših visokih predstavnika, aka časnika za vezu, u Njemačku će nas koštati 16.500 kuna. Da, to su oni isti, koji su promašili ceo fudbal, ne reagiravši na nestavljanje radioamaterske djelatnosti u nacionalnu klasifikaciju hobističkih djelatnosti.
Intelektualne i osobne usluge, u naravi steno zapisnik Skupštine - 2.500 kuna, kraj žive i živahne službenice, primljene bez javnog natječaja !
Božićni domjenak, za koga, ko je bio, ko je za nj čuo, Ljilja nije, 4.000 kuna ! Ko to tamo peva ?
Moga bi ovako do prikosutra.
Najam kopirnog stroja, 3.400 kuna, a cijelu prošlu godinu smo sami sebi printali materijale, a tako će biti i ove godine, sve mi se pari. U HZTK ih ima dva, ko je ovdje lud ?
Jasno je meni zašto je moj prijatelj Marijan Rečić bio ZA. Jer je on voditelj aktivnosti za lokalni dernek zvan Hamfest Osijek 2017. E moj Marijane, kud diže ruku zarad 6 tisuća kuna ? Mene bi bilo sram, ne znam za tebe.
I ZARS im uze deset, a sve već izfinancirano od grada Zagreba ! I još ti reče, jedini u sali, osim mene, da si pročito materijale ! Zaludu...
Kad ovo pročitaju radioamateri operatori, KV, UKV i SHF fele, i konstruktori, proplakat će od muke, kud idu njihove pare. Jer, koliko znam, svi vi, što u polutrijeznom stanju digoste ruku ZA, niste isprintali ove materijale, Plan programa rada HRS-a za 2017.g. , i prateći Financijski plan, te im dali u klupskim prostorijama na uvid. Bi li onda im mogo pogledat u oči ?
Šećer na kraju. QSL-ke, ZNA SE !
Za 2017.g. je predviđena naknada od 14.400 kuna za rad QSL managera. Za poštarine je predviđeno 18.300 kuna. To je za QSL managera 1.200 kuna mjesečno. Nigdje nije navedeno je li to bruto, ili neto ? No, u svakom slučaju, ni puno, ni malo, ovisi... Da ispunjava ono što je sam proklamirao kod javljanja na natječaj za tu funkciju, ja bi se prvi zalagao da mu se povisi naknada. Ovako, imamo uslugu s kojom su rijetki zadovoljni, i njemu , i nama malo.
HST, IOCA, FF, Dan roda veze HV-e.....?
Nemojte samo da proradi EI/9A0HRS, ne bi valjalo...
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja