HRS-ov Facebook - izvor informacija ili nečije nekulture

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: HRS-ov Facebook - izvor informacija ili nečije nekulture

Postby 9a2jg » Tue Feb 21, 2017 2:01 pm

Evo, dvije godine poslije, još tamo radi osoba koja reče gdje treba platiti "saveznu članarinu" !

Ništa se, ništa, prominilo nije. Politika kontinuiteta ! Taj će i ugasiti HRS.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Mar 06, 2017 1:39 pm

A šta ćemo sa onima koji su javno tvrdili da će sama pojava HRS-a na Facebook-u učiniti da budemo imali mnogo novih mladih članova ? Vidim, ne mogu blagajnici primit toliko članarina, koliko ih se javlja ! Buljuci, rijeke ljudi, hrle u klubove... U HRS ne mogu, tamo je zaštitar na ulazu. Valjda štiti reverse, od nepoćudnih pogleda ? A i šta bi gori, nema uređaja, nema antena, nema QSL-ki, ljudi...

Jarun ne smi niko ni spomenit, osim onih tri-četiri šta imaju ključ, i što ga pretvoriše u svoj feud. Žali Bože para, nas , radnih ljudi, poreznih obveznika RH.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Mar 10, 2017 8:32 pm

http://www.index.hr/black/clanak/drustv ... 55661.aspx

Ma vidi ovih šta pišu, nas su naše istarske "uzdanice" uvjerili da će dolaskom HRS-a na F/B porasti članstvo ! I ja bi uvjerava, za 30.000 kuna godišnje.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Apr 18, 2022 3:32 pm

U najnovijem izviješću o "uspjesima" u 2021.g. javio se i drug Markiša. Piše o planetarnim uspjesima HRS-a, jer ga je on stavio na F/B. Na njegovom mjestu ja bih šutio, i zavukao se u mišju rupu, dokle ga se ne pozove, da proviri. Ali, naučio je bezobrazluk od kolege mu.
9a2jg

Postby 9a2jg » Fri Apr 22, 2022 5:15 pm

Kako je drug Marko obećao "značajan prirast" članstva nakon što je ON priključio HRS na Fejs, ustanovilo se da se članstvo u HRS-u - prepolovilo ! Mislim da bi on trebao vratiti novce. Što vi mislite ?

Sada ide nova fora, Youtube. Ne znam da li je Markiša i iza toga, ali pametni Martin upire... Čim je on pisao ode remote načinu rada, koji je tamo okačen, i slijepcu je bilo jasno tko iza toga stoji.

Iste one snage koje su promovirale D-star, HamSphere, DMR... Te iste "snage" nisu bile u stanju zadržati ono što smo imali u socijalizmu, od reguliranog zakonskog statusa, knjigovodstva, poštanskih usluga.
Čudi me da članstvo još nije našlo unutarnje snage i monolitnosti da ih "zamole" da im više ne pomažu. S njihovom "pomoći" je organizacija srozana na najniže grane u povijesti.
9a2jg

Previous

Return to PHRK