Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Sve sto Vas veseli na temu PHRK

Re: Otvoreno pismo predsjedniku HRS-a s pozivom na ostavku

Postby 9a3z » Sat Feb 14, 2015 10:04 am

Insider mi je pričao, već nekoliko godina, svaku godinu, da Puki ne razgovara sa Markotićem, ne podnosi programe koji mogu proći, ne pravi valjane kandidature za priznanja članova HRS-a ! Onda šta radi ? Šta se samoizabra u skupštinu HZTK ? Zar mu je toliko častohlepje i želja za društvenim imageom

Spletom okolnosti u posjedu sam informacije i znam točno što sve ove godine neće proći od onog što HRS predlaže. Prolazi ARG.
Što se tiče radioamaterske izvorne djelatnosti, prolaze Đukini programi.
I to ne zato što profesor Markotić voli Đuku (uopće ne znam u kakvom su odnosu), nego:
a) Đuka je predložio programe izvorne radioamaterske djelatnosti
b) HRS nije predložio programe izvorne radioamaterske djelatnsoti
c) ono što je predložio HRS je vrlo aljkavo napisano i ja bih to, da se mene pita, svima pokazivao kao ogledni primjerak kako se ne pišu programi.

Ali bitno da na tajnicu odlazi 12.000+ na mjesec.

[/quote]
9a3z

Postby 9a2jg » Sat Feb 14, 2015 11:46 am

Nikad nisam rekao, ni napisao da Ante voli Đuku, niti da je išta na osobnoj razini. Ono što jesam napisao, ponavljam se, namjerno, da je "ulaženje pod kožu" Markotiću, ne kao osobi, nego kao funkciji, počelo pod Severincem, a nastavilo se pod ovom tajnicom, vrlo perfidno, sustavno, sistematski, i, očito uspješno.

Sve drugo sam maloprije napisa pod drugim topicom.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sat Feb 14, 2015 11:47 am

Stvarno neznam oko čega se vas dvojica pokušavate truditi....
HRSu treba oduzeti pravo na upravljanje javnim dobrom dodjele pozivnih oznaka.

Nakon toga mene apsolutno ne zanima što će i kako će oni tamo sa Faraonom....
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat Feb 14, 2015 12:01 pm

HRSu treba oduzeti pravo na upravljanje javnim dobrom dodjele pozivnih oznaka.

Ma Djani, zašto su , nazovi učeni, ljudi , toliko prijetvorni, dvolični i pokvareni ? Kad se treba pozvat na nešto šta njima odgovara, onda se spremno pozivaju na neke prakse na Zapadu ! Kada treba učiniti isto sa pozivnom oznakom, e , onda te ucjenjuju , sa 500 kuna ako nisi u HRS-u, ili 5 puta 100 kuna, u pet godina, preko radio kluba.
To je tursko, osmanlijsko kabadahijsko ponašanje na bazi harača !
Taj isti Zapad ima praksu, koju smo mi imali i njegovali do 1992' , da tvoj znak je tvoj dok si živ, a ne dodjeljuje se drugome najmanje deset godina od tvoje smrti ! To je normalno, ljudski, i sukladno odnosima u društvu i radioamaterskoj zajednici.

Oni su, a znamo sve ko, po imenu i prezimenu, mahom su svi iz Zagreba, sačinili tu haračlijsku odluku, kojom stvaraju privid golemog članstva, a HRS-u nabijaju lovu u portafoj, bez truda, i bez osnova.

Samo, nisu učili povijest, iz osnovne škole ; neka ponove ono poglavlje o buni na dahije. Zna se kako je završilo.
64g. u Narodnoj tehnici Hrvatske, 61g. u Hrvatskom radioamaterskom savezu, AKL 81g. rada, 26g. bez financiranja
9a2jg

Postby 9a4db » Sat Feb 14, 2015 2:52 pm

Na tu temu ima samo jedno pitanje sa dva izbora za autokrate u HRSu:
a) da vrate sami to na upravljanje državi tj. HAKOMu
b) da se to napravi odgovarajućim formalno pravnim postupkom.
9a4db
Site Admin

Postby 9a2jg » Sat Feb 14, 2015 3:11 pm

To više nije pitanje, to je plebiscitarni zahtjev članstva, ni HAKOM više ne naplaćuje tzv. zrakarinu, a oni su ustrajni u svom haraču ! Nad svojim ljudima !
Prestrašno !
9a2jg

Postby 9a3z » Sat Feb 14, 2015 4:10 pm

Ali zašto barem onda, kad već skupe taj harač od nas raje, tu lovu ne upumpaju u osnovnu radioamatersku djelatnost. Nego tu ide u ARG (ako ne znate što je ARG, to je ono što se radi prije nego fotograf okine face dok krkaju krmetinu). Neka država sufinancira ARG, ali zašto i lova od naše članarine ide u ARG. Zdenko bi sad maha pravilnikom iz 1994. koji se već godinama nigdje ne primjenjuje. To može nekome tko nema pojma o pojmu, ali nama ne može.
Zasrali su sve što se zasrati moglo.
I ponavljam, ja bi radije dao novac onoj djeci iz Pazina nego ARG seniorima. Makar znam da će me sad likovi iz Pazina, kao i uvijek, bombardirati uvredama i prijetnjama na fejsu. No, to je stvar kućnog odgoja.
9a3z

Postby 9a2jg » Sun Feb 15, 2015 5:45 pm

Ima jedan vic, još sam bio školarac : Došao Brežnjev kod Hrušćova, veli, tovariš Nikita, ljudi stenju, pod autokratskim jarmom, da malo popustimo, da jedno dva mjeseca otvorimo granice ? Jesi lud, odvrati Nikita, zar želiš da ostanemo nas dvoje sami ?

Identična situacija je sa HRS-om, Pukijem i , po njemu, instaliranom IO-u. Da ukinu onih 500 kuna harača, ostali bi oni sami. Pravi radioamateri bi se bavili svojim hobijem i bez njih. I oni su svjesni toga.
9a2jg

Postby 9a2jg » Mon Feb 16, 2015 7:24 am

Makar znam da će me sad likovi iz Pazina, kao i uvijek, bombardirati uvredama i prijetnjama na fejsu. No, to je stvar kućnog odgoja.

A zašto ti to lijepo ne spremiš na posebni HDD, a za liječničku uporabu isprintaš, kao ja 316 e-mailova komandanta Plastične puškice ? Kad dođu u specijaliziranu ustanovu, da liječnik specijalist ima pri ruci povijest bolesti i opis bolesnog ponašanja.
9a2jg

Postby 9a2jg » Tue Feb 17, 2015 8:41 am

I Goluža je da ostavku, a peti su na svijetu. A Pukija je Đuka priteka, i vodi ga za dva kruga, ka Štrok Palikovića ! Šta se čeka ? Ciganska muzika ?
9a2jg

PreviousNext

Return to PHRK