9A6R
"Na greškama se uči" ili "Teatar apsurda" ?
Nakon što je Gradski ured za opću upravu proveo inspekcijski nadzor i izdao naređenje HRS-u da u roku od 90 dana ispravi utvrđene nepravilnosti (na koje smo mi "crne ovce" dulje vrijeme upozoravali odgovorne ali su se oni jednostavno oglušili na to) Izvršni odbor formira radnu skupinu za izmjene i dopune Statuta, izmjene postojećih i izradu do sada nepostojećih Poslovnika u koju imenuje - pazi sad - bivšeg predsjednika i dopredsjednika (sadašnjeg predsjednika) dakle osobe koje su cijelo vrijeme bile upoznate s problemom ali kao ni stručna služba nisu htjeli apsolutno ništa poduzeti po tom pitanju.
Naravno da o svemu šira radioamaterska javnost nije informirana. Naravno da se neće provesti javna rasprava koja bi mogla uroditi još nekim promjenama Statuta već će se po starom dobrom običaju ponovno zastupnicima na Skupštini u zadnji čas gurnuti pod nos novi Statut koji se "mora donijeti jer istječe rok".
100 dana novog rukovodstva je iza nas.
Da li je netko primjetio neku promjenu nabolje?
(Pri tom, naravno, mislim na promjene nabolje za članice Saveza i radioamaterizam u HR a ne na promjene nabolje za neke pojedince).
Možda je promjena na bolje što u Callbooku piše
đAKOVO , FranjevaČka, I. G. KovaČiĆa i sl. ??
A dičimo se promidžbom TEHNIČKE kulture !!!
Evidentirano
73 de Ivo, 9A3TY
Nije baš spojivo s HRS funkcijom člana NO nazivati ljude dupeuvlakatorima koji očekuju bonus samo zbog toga što misliš drugačije (napisao ovaj izraz svjestan rizika da mi 1AA obriše post, ali oš-neš tako po tvojim izjavama ispada...).
Papire sam dobio u roku cca 2 tjedna. Trebalo je prekopati Žikinu arhivu. hihi.. Imao sam "cast" to jednom vidjeti i skidam joj kapu.
Stjepane, uskoro stiže pozitivno iznenađenje gdje će na svom mjestu biti i svi časopisi i sve drugo što treba
Još samo malo strpljenja jer ne ovisi sve ni o webmasteru i web uredniku.....
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests